Celowo tego nie podałem, bo nie uważam tych kawałków za wybitne. ATSS ma jak dal mnie zbyt smętny wstęp, a Wasting love ogólnie jest bezbarwny.Invader pisze:A Gdzie ATSS I WLzygfryd pisze:FOTD, najgorsza płyta jak dla mnie. Byłaby zeń dobra EPka (FOTD, Judas, BQOBD, FHTE).
najbardziej "przereklamowany" album Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: najbardziej "przereklamowany" album Maiden
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

dla mnie to, zaraz obok BQOBD, chyba najlepsze utwory na tej plyciezygfryd pisze:ATSS ma jak dal mnie zbyt smętny wstęp, a Wasting love ogólnie jest bezbarwny.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Ja uważam, że NPFTD jest mniej więcej na równi z FOTD - każda płyta ma słabe utwory, ale też są warte uwagi.
Piece...moze nie jest przereklamowany, ale niektórzy uważają go za najlepszy a ma tylko 3 dobre utwory-Ikar, Trooper i Still Life...Reszta jest do przyjęcia, ale jednak jest duuuużo lepszych...a Quest For Fire to totalna porażka...
A ja sobie zagłosuje na Powerslava, powtarzam, że oprócz 2 pierwszych i dwóch ostatnich utworów pozostałe są cienkie, już wolę "wypełniacze" z FOTD 
no zgadzam sie z Tobą syzygy. gdybyś nie miał to dałbym Ci pochwałę ale nie dam bo będziesz maił więcej ode mnie.
ZazdrośnikMatek pisze:gdybyś nie miał to dałbym Ci pochwałę ale nie dam bo będziesz maił więcej ode mnie.
też tak myślęsyzygy pisze:powtarzam, że oprócz 2 pierwszych i dwóch ostatnich utworów pozostałe są cienkie
zacznijmy od tego że maiden nie ma złych utworów. są tylko te mniej genialne. i tak jest w przypadku powerslave'a albo, w mojej opinii seventh sona.
Eee cieniutkieWrathchild_88 pisze: chociaż takie Losfer Words...nie jest znowu takie złe
Fear nie ma słabych utworów!!syzygy pisze:słabszymi z Feara
no mi też się fear podoba. a jakbym miał wybrac co mi się nie podoba to bym powiedział że wasting love i afraid to shot strangers. ale bardzo lubię weekend warrior, fugitive, judas czy chains of misery
A dla mnie własnie to WL i ATSS są najlepszymi po utworze tytułowym piosenkami na tejże płycie
(Ale są gusta i guściki)
Ciekawa opinia, nie powiemironek_48 pisze:Piece...moze nie jest przereklamowany, ale niektórzy uważają go za najlepszy a ma tylko 3 dobre utwory-Ikar, Trooper i Still Life...Reszta jest do przyjęcia, ale jednak jest duuuużo lepszych...a Quest For Fire to totalna porażka...
Fear of the Dark,prawda jest taka,ze zawartosc chyba najbardziej (oprocz Brave'a)znanego albumu Maiden jest przecietna
Głos na Fear Of The Dark.
Brave New World, dobra płyta, ale nie jest jakaś arcygenialna, jednak wiele osób uważa ją za największe dokonanie IM.
-
executioner
- -#Wrathchild

Mój głos na siódmego syna. Jak słysze niekończące sie pochwały na temat tego albumu z waszej strony to bierze mnie na wymioty :guns :guns
ja dałem seventh sona, głównie z powodu brzmienia. panuje opinia że jest jednym z najgenialniejszych, ale ja tego do końca nie podzielam.