World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: World Tour 2006 - wyjazdy na zagraniczne koncerty
Wszystko przed Tobą... 
... myślę że z tą ekipa Sanktuarium na koncercie w Stuttgarcie to gruba przesada ... narazie dyskusja jest niezwykle żywiolowa i emocjonująca ale jak podliczymy wszystkich chętnych okaze się że jest ok. 20 osób ... może jestem w błędzie, jednak tydzień po ogłoszeniu terminów trasy sam w 100% juz nie jestem zdecydowany co do tego wyjazdu poprostu nie zalezy mi na tym aby tłuc sie 20 godzin autokarem [lub kilka mniej samolotem] tylko po to aby zobaczyć IRON MAIDEN na żywo [bo o walorach krajoznaczwczych raczej w przypadku grudniowej trasy głupio wspominać]... w mordę chyba się starzeję a może juz zbyt wiele razy widziałem ich na żywo
... ponadto cholernie ciężko mi uwierzyć w to aby taki wypad zmieścił się w kwocie 500zł [w końcu Shortcut nie jest instytucja charytatywną i myslę że bedą chcieli także troche na tej imprezie zarobić] ... O.K. dosyć tej demagogii ... myślę że kilka najbliższych dni w mniej lub bardziej brutalny sposób zweryfikuje rzeczywistość odnośnie tej koncertowej sielanki.
jak byl wyjazd do Pragi to bilet na stanii u podia kosztowal chyba 990 koron czyli niecale 130 pln. Nie jestem pewien, ale w shorcutcie bilet kosztowal cos 170 pln, czyli trzeba liczyc okolo 35 zlotych narzutu na czysto po odjeciu kosztow sprowadzenia. Teraz wszystko zalezy od ceny biletow na koncert - 50-55 Euro to macie jak w morde szczelil 250 pln w shorcutcie plus pewnie drugie tyle transport. Dobrze bedzie jak sie w 500 zamknie - ponizej 400 zlotych to chyba nie macie co marzyc
Samolotem, to chyba godzinka, a nie kilka mniej niz 20tłuc sie 20 godzin autokarem [lub kilka mniej samolotem]
Czy ktoś na własną ręke zamawia bilety (na koncert) na niemieckiej stronie? Ja sie wogole nie moge polapac w tym ich jezyku..., ale z tego co udalo mi sie odkryc, to chyba! karzą sobie placic 30euro za przeslanie biletow poza Niemcy
Z tego co sie wstepnie orentowalem, to zeby zamowi to trzeba sie tam najpierw zarejestrowac. A tak pozatym to 30 Euro to jest calkiem prawdopodobne - dlatego tzreba brac od razu wieksza ilosc - inaczej sie nie oplaca
Poczekamy zobaczymy. Żeby tylko biletów nie brakło to jesteśmy w domu
.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mamy taką nadzieję i próbujemy to załatwić.Madril pisze:Ale FC będzie miał pierwszeństwo?
Jak tak, to się nie martwię...
Na ostatniej trasie były po 50 Euro, pewnie teraz będzie podobnie.Qbak pisze:Czy juz wiadomo po ile maja byc bilety na plyte w Dortmundzie?
Ludzie co nie sa w FC nie maja co panikowac. W FC nie wiem ile jest w tej chwili osob ale pewnie tak w granicach 120. Nie wydaje mi sie zeby 1/3 z nich pojechala na koncert - A czesc ludzi dodatkowo pojedzie/poleci na wlasna reke - tak wiec spokojnie 
Ja jestem w FC i na pewno z tego przywileju skorzystam
Tylko juz chcialbym poznac jakies szczegoly! Myslalem ze ta wyprawa SANKTUARIUM na Niemcy to juz pewniak, a tu dopiero w fazie zalatwiania to wszystko :/ Czyli to nic pewnego ze jedziemy z FC do Niemiec?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z Shortcutem raczej. Choć mamy nadzieję, że priorytet rezerwacji będą mieli Klubowicze. Ale na razie Shortcut jest w fazie załatwiania wyjazdu więc jeszcze trochę poczekajcie...
jak na moj gust to 5+13 a nie 5+25 bo to EEU to chyba UE bycQbak pisze:karzą sobie placic 30euro za przeslanie biletow poza Niemcy
Nie wyobrazam sobie by bylo inaczej w koncu chyba pojedziemy pokazac sie z jak najlepszej strony wiec organizacja dla FC musi byc!
I nie przesadzajcie z ta podroza busem do Niemiec bo juz widze ze niektorzy jada ponad 20 godzin
Do Fracji jedzie sie 27 do Dortmundu na przyklad gora 15! Chyba ze beda dlugie przystanki na siusiu 
I nie przesadzajcie z ta podroza busem do Niemiec bo juz widze ze niektorzy jada ponad 20 godzin
chyba ze ktos mieszka na wschodzie, ale tam to juz koniec swiata prawie.. 
Pijesz? Nie pisz.
No tak jesli powiedzmy wyruszamy z Wawy a ktos jeszcze dolicza dojazd z Suwalk to zwracam honor! 
Ja jestem w FC, ale wlasnie wole polecic samolotem, bo tak jest mi wygodniej, ale jezeli nie uda mi sie kupic biletow na stronie, to nie wiem czy nie bede zmuszony skorzystac z oferty Shourtcut-u.Szymon pisze:A czesc ludzi dodatkowo pojedzie/poleci na wlasna reke
Nie bardzo Cię rozumiem, ale cenowo podoba mi się Twój tok myśleniaNitek pisze:jak na moj gust to 5+13 a nie 5+25 bo to EEU to chyba UE byc
Ludzie czekajmy cierpliwie,juz niedługo bedzie wszystko jasne
.Pokazemy Niemcom,ze polska publika jest głosniejsza od niemieckiej hehe :rocx .
Ostatnio zmieniony wt mar 14, 2006 7:35 pm przez Blackman, łącznie zmieniany 1 raz.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
A szykuje się ktoś na Mediolan?? 
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
-
szatanista
- -#Long distance runner

kilka tysiecy Wlochow zapewne ;p
nascie tysiecy
dodatkowo garstka grekow, troche chorwatow i slowenscow szczypta niemcow i pewnie spora grupa austriakow no i dodatkowo jakies przybledy z innych krajow takich jak Polska tez sie znajda 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker