Bruce Dickinson Unplugged
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bruce Dickinson Unplugged
Ma ktoś może akustyczny koncert Bruce'a?
Re: Bruce Dickinson Unplugged
Ja posiadam 2 takie na VCD. Poszukaj na torrencie bądź E-Mule. Może znajdziesz MTV Most Wanted Unplugged lub Unplugged Paris Record Shop 1996.
Mógłbyś zarzucić przez Rapidshare
. Wszyscy byliby z pewnością wdzięczni.
Nie mam zbytnio czasu, a te pliki zajmuja jeden 160MB,a drugi kolo 200MB :-/
Też to posiadam. Postaram się znaleść link z ktorego to ściągłem i zamieszcze go tutaj.
Ne E-Mule na bank są obydwa te występy unplugged, odpaliłem teraz i sprawdziłem. Wystarczy wpisać Bruce Dickinson.
a mozecie zreferowac?
warte sciagniecia?
Więc tak:
Unplugged Paris Record Shop 1996 jest raczej tylko dla maniaków, jakość badziewna, ktoś to sobie dla jaj kręcił.
Ale za to MTV Most Wanted Unplugged jest już o wiele ciekawsze, bo z TV, jakoś bardzo dobra i ogólnie fajna rzecz. Polecałbym bardziej szukanie właśnie tego.
Unplugged Paris Record Shop 1996 jest raczej tylko dla maniaków, jakość badziewna, ktoś to sobie dla jaj kręcił.
Ale za to MTV Most Wanted Unplugged jest już o wiele ciekawsze, bo z TV, jakoś bardzo dobra i ogólnie fajna rzecz. Polecałbym bardziej szukanie właśnie tego.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A ktoś z Was ma bootleg video z akustycznej promo-trasy Accident of Birth po sklepach brytyjskiej sieci HMV? Bruce, Adrian i Roy Z wykonali ponoć wtedy w kameralnych warunkach kilka kawałków w tym Taking The Queen, który normalnie nie był grany live.
Taking The Queen byl caly czas w secie podczas trasy promującej AoB chyba cos Ci sie pomyliloWICKER MAN pisze:w kameralnych warunkach kilka kawałków w tym Taking The Queen, który normalnie nie był grany live.
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
Ile to trwa, ile utworów tam jest? na emulu znalazłem Mtv unplugged z 92 roku i ma tylko 218 MB....
Dokładnie. Taking The Queen było standardem w secie. Nie wykluczone, że będę miał bootleg, o którym wspomina Wicker, bo mam do niego dostęp. To się jeszcze zobaczyQuisi pisze:Taking The Queen byl caly czas w secie podczas trasy promującej AoB chyba cos Ci sie pomyliloWICKER MAN pisze:w kameralnych warunkach kilka kawałków w tym Taking The Queen, który normalnie nie był grany live.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Racja.Quisi pisze:Taking The Queen byl caly czas w secie podczas trasy promującej AoB chyba cos Ci sie pomylilo
mam tyko kawalek unplugged co grali w sklepie a jakosc bardzo slaba niezdety 
To trwa 19 minut i 45 sekund. Jest to program prowadzony przez prezentera MTV w takim małym studiu - taka jakby mini prezentacja Balls To Picasso, Bruce z Alexem grają na gitarach akustycznych utwory Hell No oraz Tears Of The Dragon. Bruce też rozegrał zabawny pojedynek szermierczy z prezenterem. Ogólnie fajna rzecz.syzygy pisze:Ile to trwa, ile utworów tam jest? na emulu znalazłem Mtv unplugged z 92 roku i ma tylko 218 MB....
Już się ściągnęło, świetna rzecz
Tylko to tak jakoś niedbale zrobione... tzn. jest najpierw ta walka Bruca z prezenterem a potem ten koleś co to nagrywał przewija film, nieraz stopuje na urywkach reklam
Ale nie ma co narzekać, dobrze, że ktoś to zrobił. Istnieją te dwa utwory w MP3 lepszej jakości niż w tym filmiku? Mógłby sobie wyciągnąć sam dźwięk i póxniej czymś przyciąć ale nie wiem czy warto bo dźwięk jest dość cichy i nieraz ma takie brzydkie zacięcia
Wiem wybrzydzam, ale powiedzcie czy istnieje lepszej jakości boot audio z tego programu?
Nie ma co się zastanawiać- kto nie ma niech ściąga :beer
Nie ma co się zastanawiać- kto nie ma niech ściąga :beer
Wątpię, żeby istniał z tego boot audio z lepszą jakością. Ale też nie powiem Ci na 100% że nie istnieje. Jednak szanse według mnie marne.
mały off top:
ma ktos video akustycznego koncertu DiAnno??
ma ktos video akustycznego koncertu DiAnno??
Wooow chłopie, o czymś takim nie słyszałem. Chociaż kto wie, może istnieje...
To wrzućcież chociaż jeden kawałek, plz.