Kiss vs. Alice Cooper
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kiss vs. Alice Cooper
Ankieta Kiss vs. Alice Cooper. Mój głos oczywiście na Kiss. Chociaż Coopera tez lubie wolę Kiss. Bez niego nie było by mnie dziś na tym wspaniałym Forum.
Take me Take me away
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: Kiss vs. Alice Cooper
Moja odpowiedź jest prosta:
"YOU WANTED THE BEST YO'VE GOT THE BEST!!!! THE HOTTEST BAND IN THE WORLD KISSSSSSSSSSSSS"

"YOU WANTED THE BEST YO'VE GOT THE BEST!!!! THE HOTTEST BAND IN THE WORLD KISSSSSSSSSSSSS"
Alice ofkoz
za... Dragontown 
Oczwyista sprawa. KISS.
- likipiki
- -#Lord of the flies

nie ma żadnych wątpliwości, że Cooper 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Cooper - ma ten swój niepowtażalny styl, no i ma Trash'a, Billion Dollar babies itp 
Tak sie sklada ze Alice i Kiss to u mnie odpowiednio nr 1 i nr 2. Dlczego Alice? Słucham go dużo dłuzej, od dziecka prawie. Poza tym Alice to wspanialy czlowiek, i artysta oczywiście.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

COOPER, bo jest wierzacy!!!!!!
Alice, za Steven
.
KISS to moja kapela nr1 a Alice nr 2
KISS rzecz jasna
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Oczywiście, że KISS, bo u mnie z nimi nikt nie wygra
Chociaż z drugiej strony Alice ma u siebie Erica Singera - perkusistę KISS
Chociaż z drugiej strony Alice ma u siebie Erica Singera - perkusistę KISS

-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Alice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiss i sprawa jasna 
Głosuje na KISS, szczery przykład rock'n rollowe szaleństwa. Wspaniały zespół, zaczynałem od nich przygode z heavy-metalem...tak ,bo tak to traktowałem, wszyscy wtedy słuchali Linkin Park czy Limp Bizkit a ja słuchałem takiej muzyki, i wydawało mi sie to czymś świetnym, takie brzmienia, taki klimat, do dziś bardzo lubie.
KISS to zespół instytucja, praktycznie cała muzyka rockowa z USA mniej lub bardziej czerpie z KISS. Muzyka KISS jest bardzo przebojowa, tak komercyjna, ale przecież nie pozbawiona rockowego pazura, chocby takie utwory jak God of Thunder, Creatures of the Night czy Black Diamond ,podałem pierwsze z brzegu, bo takich oni mają dużo,dużo więcej.
Zdecydowanie wole KISS z lat 70, w latach 80,już mi sie tak nie podoba, ulubione płyty to KISS,Love Gun i Destroyer.
Alice'a Coopera też lubie, ale nie w takim stopniu, też go słuchałem dośc wcześnie, ale jakoś tak mnie nie kopnął, ot dobry rock.
KISS to zespół instytucja, praktycznie cała muzyka rockowa z USA mniej lub bardziej czerpie z KISS. Muzyka KISS jest bardzo przebojowa, tak komercyjna, ale przecież nie pozbawiona rockowego pazura, chocby takie utwory jak God of Thunder, Creatures of the Night czy Black Diamond ,podałem pierwsze z brzegu, bo takich oni mają dużo,dużo więcej.
Zdecydowanie wole KISS z lat 70, w latach 80,już mi sie tak nie podoba, ulubione płyty to KISS,Love Gun i Destroyer.
Alice'a Coopera też lubie, ale nie w takim stopniu, też go słuchałem dośc wcześnie, ale jakoś tak mnie nie kopnął, ot dobry rock.
Kiss bo znam ich twórczość. :rocx