Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Derek cos tam bazgra, ale sie chlopak wypalil raczej
No ile można ciagle ten sam łeb z włosami lub bez rysować ;]
miejmy nadzieje ze jak najdłuzejEvE pisze:No ile można ciagle ten sam łeb z włosami lub bez rysować ;]
ma nadzieje ze przy tworzeniu nowek okładki do płyty wszystkie komputery sie zepsują ne lubie tych okładek komputerowych . Np na DOD nie bła zbyt rewelacyjna choć na BNW tez uzyto komputera ale wyszło calkiem nieżle.
A moją ulubiona postac EDIego to chyba z Fear of the dark i Somewhere in time . No z paru singli też nieżłe było . Zreszta myśle ze te do 1992 wszytkie były omysłowe
A moją ulubiona postac EDIego to chyba z Fear of the dark i Somewhere in time . No z paru singli też nieżłe było . Zreszta myśle ze te do 1992 wszytkie były omysłowe
A ja sobie zażyczyłem wizerunek Edzia z "Live after Death" na bombce. Takiej choinkowej. Wiem, że teraz idzie Wielkanoc, ale ponieważ zamówienie jest specjalne, to złożyłem je już teraz, coby na Boże Narodzenie na bank było zrealizowane.
Jednego ulubionego Edzia to w sumie nie mam, bo co najmniej kilku uwielbiam. Ale do "LaD" szcunek mam ogromny, więc się cieszę, że taką fajną bombkę będę miał.
Jednego ulubionego Edzia to w sumie nie mam, bo co najmniej kilku uwielbiam. Ale do "LaD" szcunek mam ogromny, więc się cieszę, że taką fajną bombkę będę miał.
-
mr.Torture
- -#Charlotte

A ja lubię chyba wszystkich Edów, oprócz DoD. Jest tragiczny jak dla mnie...
Oczywiście wszystkie Edy do FotD rysowane ręcznie są jak dla mnie ładniejsze, ale np BNW wyszedł całkiem nieźle.
A mój ulubieniec to SSOASS z flaczkami na wierzchu
Oczywiście wszystkie Edy do FotD rysowane ręcznie są jak dla mnie ładniejsze, ale np BNW wyszedł całkiem nieźle.
A mój ulubieniec to SSOASS z flaczkami na wierzchu
sam Eddie nie jest zly....postaci obok sa tragicznemr.Torture pisze:A ja lubię chyba wszystkich Edów, oprócz DoD. Jest tragiczny jak dla mnie...
-
mr.Torture
- -#Charlotte

no dokładnie, jest tapetka bez tych postaci, sam Eddie. Taka mogłaby być okładka. No ale nie byłoby tytułowego tańca 
jak dla mnie to najlepsza jest z SOMEWHERE IN TIME ale z FEAR OF THE DARK , LIVE AFTER DEATH , POWERSLAVE i 7TH SON OF A 7TH tez sa kozackie
:beer
:beer
Somewhere in Wrocław
Każda postać Eddiego jest super,ale taką wyjątkową na moje upodobanie jest Eddie z powerslave i Live after Death :rocx
-
Deleted User 2259
A Jak na winylu pięknie wyglądają :beerGriszmak pisze:Każda postać Eddiego jest super,ale taką wyjątkową na moje upodobanie jest Eddie z powerslave i Live after Death :rocx
Przyznaje Ci racje :rocx :solo :beer
Najlepszy Eddie to ten z Killers, Piece Of Mind, Live After Death i Fear Of The Dark, aha i jeszcz z Death On The Road po tylu mniej udanych wcieleniach (The X Factor, Brave New World, DoD) nareszcie pożądny się trafił. 
a mnie sie podba The trooper:P a tak poza tym to ladny jest teraz ten nowy na wozie:d(Death of the road) no i naturalnie Fear of the dark 
Live After Death, Fear of the Dark (jedyny w swoim rodzaju)
Zdecydowanie :rocxOpra_M pisze:a mnie sie podba The trooper
mi takze sie najbardziej podoba Edek z okladki the troopera, poza tym mam postac tego skubanca namalowana na scianie 
a ja piekna naszyweczke okragła na plecaku:PMr Outlaw pisze:mam postac tego skubanca namalowana na scianie
najlepsza posatąc Edka jest na okładca Killers (taka złowieszcza) i singlu The Trooper:)
Pozdrawiam :beer
Pozdrawiam :beer
Zgadzam sie ze swoim przedmowca te dwa Edki sa zdecydowanie najlepsze