Jeśli ten temat już to nie bijcie
That Girl z Adrianem na vocalu?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
That Girl z Adrianem na vocalu?
No własnie , czy istnieje coś takiego jak w temacie ?
Re: That Girl z Adrianem na vocalu?
istnieje, ale tylko na bootlegu ''The Whole Population Of Hackney" :beer
Istnieje właśnie na tym bootlegu. Co do wykonania to jest świetne, solówka miodzio :solo Wiadomo... Adrian 
a jak to zdobyliście?? i skąd to mozna zdobyć 
Daj mi maila na pm to Ci wyslę. Jesli chcesz więcej takich ciekawych kawałków to zdobądź sobie cały bootleg 
Pm wysłana :rocx jasne, ale skąd cały album mozna zdobyć? cięzko jest chyba go zdobyc ... Posiada ktoś wogóle caly bootleg? :beer
sie gra sie maGriszmak pisze:a jak to zdobyliście?? i skąd to mozna zdobyć
jesli mi komp sie niezwali to moge wrzucic calosc na jakiegos serwa jeszcze dzis :rocx
Mr Outlaw pisze:jesli mi komp sie niezwali to moge wrzucic calosc na jakiegos serwa jeszcze dzis
Może się nie zwali
Boot jest dosyć popularny. Sam nie mam go całego, bo audio zbieram tylko okazyjnie. Ale wielu go ma, pytaj, na pewno się z kimś dogadasz.Griszmak pisze:Pm wysłana :rocx jasne, ale skąd cały album mozna zdobyć? cięzko jest chyba go zdobyc ... Posiada ktoś wogóle caly bootleg? :beer
Kto pyta nie błądziHallowed pisze: pytaj, na pewno się z kimś dogadasz.
niestety mam wolne lacze wiec najwczesniej za jakas godzinke bedzie :rocxGriszmak pisze:Może się nie zwaliwwal na jakiś serwer, jesli możesz
:beer
mi sie nie spieszy, chyba, zę Tobie tak ...Mr Outlaw pisze:niestety mam wolne lacze wiec najwczesniej za jakas godzinke bedzie
mi sie niespieszy, jak narazie dodalo 33% 
Fajnie tylko, że Adrian jest też na b-sidzie singla Wasted Years, nie tylko live
.
mi sie niespieszy, jak narazie dodalo 35% 
To fakt.BartSmith pisze:Fajnie tylko, że Adrian jest też na b-sidzie singla Wasted Years, nie tylko live.
Jaki tytuł?
Reach Out 
To znamsyzygy pisze:Reach Out
Na koncercie nie ma Bruce'a w tle (bo on musi być na pierwszym planie). Na szczęście wszedł an scenę na 2 Minutes To Midnight. Steve i Dave są na 2MTM oraz Losfer Words.