Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!

Post autor: WICKER MAN »

Obrazek

OGÓLNOPOLSKI ZLOT FANÓW
Obrazek

27 MAJA 2006
ŁÓDŹ

Obrazek

Wystąpi zespół:

Obrazek

Wstęp za darmo!!!

W programie imprezy między innymi:

- Występ włocławskiego zespołu INCOGNITO grającego covery Iron Maiden!
- Projekcja najnowszego, potrójnego DVD Iron Maiden - „Death On The Road”!
- Konkursy z atrakcyjnymi nagrodami!
- Zabawa do upadłego!

Impreza pod patronatem EMI Music Poland
Obrazek

Polski Fan Klub Iron Maiden SanktuariuM wraz z Klubem Muzycznym Stereo Krogs i pod patronatem EMI Music Poland organizują ogólnopolski zlot fanów "Żelaznej Dziewicy"!
Impreza odbędzie się w ostatni weekend maja - a więc prawie równo rok po ostatnim, rewelacyjnie przyjętym koncercie Iron Maiden w Polsce - w ramach Mystic Festival 2005 na Stadionie Śląskim w Chorzowie, któremu towarzyszył wyjątkowo udany zlot fanów. Na ostatniej imprezie zgromadziliśmy kilkuset wielbicieli Iron Maiden - w tym wielu z zagranicy, a impreza została bardzo dobrze przyjęta przez wszystkich zgromadzonych.
Chcąc powtórzyć tamtą atmosferę zapraszamy wszystkich fanów Maiden w ostatni majowy weekend do centrum Polski - Łodzi, miasta pubów.
Na zlocie wystąpi włocławski zespół INCOGNITO, który wykona set złożony z coverów Iron Maiden i Bruce'a Dickinson'a. Incognito znane jest z rewelacyjnie przyjętych występów na warszawskich zlotach fanów Iron Maiden w klubie Progresja w 2004 roku - współorganizowanych przez nasz Fan Klub.
W programie imprezy także wiele innych atrakcji - planujemy konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, karaoke oraz projekcję najnowszego, rewelacyjnie przyjętego, potrójnego DVD Iron Maiden - „Death On The Road”!
Gwarantujemy wyśmienitą zabawę do białego rana - w doborowym towarzystwie i przy muzyce naszej ulubionej kapeli. Wszystko to za darmo!! Zapraszamy do Łodzi w sobotę 27 maja!!

Informacje:

Polski Fan Klub Iron Maiden SanktuariuM jest największym w Polsce skupiskiem fanów Żelaznej Dziewicy. Działamy nieprzerwanie od 1999 roku. Naszą stronę internetową odwiedza dziennie około 1000 fanów, a ponad 2000 osób udziela się na gigantycznym forum internetowym. W ramach naszej działalności pomagaliśmy między innymi w promocji mega-koncertu Iron Maiden na chorzowskim Stadionie Śląskim w ramach Mystic Festival 2005. Wielokrotnie współpracowaliśmy z takimi firmami jak Mystic Production czy EMI Music Poland. Nasi Klubowicze mieli szansę osobistego spotkania członków zespołu, a także możliwość wejścia do specjalnego sektora stojącego pod samą sceną. Zorganizowaliśmy także wiele profesjonalnych wyjazdów na koncerty za granicą - w tym do Francji i Czech. W tym roku, ze względu na nieuwzględnienie Polski w koncertowych planach zespołu, jedziemy z blisko 100-osobową grupą fanów na występ Iron Maiden w niemieckim Dortmundzie.
Do tej pory współorganizowane przez SanktuariuM imprezy i zloty były zawsze bardzo dobrze oceniane przez wszystkich obecnych. Nie mamy wątpliwości, że podobnie będzie przy okazji tegorocznego Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Iron Maiden 27 maja w Łodzi!
Wszystkich fanów Iron Maiden zapraszamy na naszą stronę WWW: http://www.sanktuarium.org/

Projekt o nazwie INCOGNITO zrodził się w głowie gitarzysty zespołu Phantasmagoria - Olasa.
Powstał on w roku 2003. Olas do bliskiej współpracy zaprosił drugiego gitarzystę Phantasmagorii - Ślimiora - i od tej pory we dwóch realizują swoją wizję tego cover bandu. Jak już możecie się domyślać, INCOGNITO obraca się wśród coverów różnych wykonawców od popowych, poprzez rockowe, a na heavy metalowych skończywszy. Każdy repertuar, jak i skład zespołu dobierany jest odpowiednio do potrzeb każdego występu przez co w "kadrze" INCOGNITO znajduje się bardzo wielu muzyków, a liczba opracowanych utworów sięga blisko 100 i ciągle rośnie. Bardzo dużą popularnością cieszyły się imprezy pn. Iron Maiden Party, które zespół zorganizował dla fanów tej legendy w rodzinnym Włocławku i w Warszawie (dwukrotnie).
Od 2004 roku INCOGNITO w okrojonym składzie (bez perkusji i gitary basowej) występuje również w pubach dając koncerty akustyczne.
Każdy występ to ok. 2-3 godzin grania z małą przerwą 15-20 minutową. Na repertuar składają się same szlagiery, więc imprezy zazwyczaj cieszą się popularnością i odbierane są bardzo pozytywnie. Przekonajcie się sami. Zapraszamy Was na nasze koncerty, a Wy możecie zaprosić nas do swoich klubów, miast itp. na wspólną zabawę przy dobrej muzyce...

KLUB MUZYCZNY STEREO KROGS
ul. Wólczańska 44/50
90-608 Łódź
tel. 042 633-97-69
e-mail - stereokrogs@aastereo.pl

Linki:

Polski Fan Klub Iron Maiden SanktuariuM
Incognito - strona zespołu
Klub Muzyczny Stereo Krogs
EMI Music Poland
Iron Maiden – oficjalna strona

Obrazek

MATERIAŁY PROMOCYJNE:
plik .pdf
plik .doc
plakat
plakat - pełna rozdzielczość

LISTA OBECNOŚCI
DOJAZD DO ŁODZI - INFO
ZDJĘCIA, FILMIKI, RELACJE ZE ZLOTU!
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2006 10:49 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 14 razy.
Awatar użytkownika
Wakterstein
-#Trooper
-#Trooper

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!

Post autor: Wakterstein »

Czemu nie mam 18 lat i czemu mieszkam na zadupiu, no powiedzcie? Chętnie bym do was przyjechał ;), a nawet wysyłał kasę na FC :).
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Zapraszamy wszystkich do wymyślania różnych pomysłów - atrakcji czy konkursów, które moglibyśmy zrealizować na zlocie!

Czekamy na Wasze sugestie!
Awatar użytkownika
Wakterstein
-#Trooper
-#Trooper

Konkurs na wykonanie krzyku Bruce'a w NOTB ;)... Wcale nie łatwe, szczególnie jak ma się dość niski głos, beż możliwości zbytniego manipulowania ;).
El Dorado

Post autor: El Dorado »

je bede!! mozna by zrobic jakeis karaoke :P
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

To jest zlot tylko dla FanKlubowiczów?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Też myślimy o karaoke. Czy ktoś z Was mógłby to profesjonalnie przygotować? Kto robił to rok temu w Leśniczówce?

Dodam jeszcze, że w konkursach do wygrania będą atrakcyjne nagrody ufundowane przez EMI Music Poland. 8)
herki pisze:To jest zlot tylko dla FanKlubowiczów?
Nie!! Zapraszamy wszystkich fanów Iron Maiden! :rocx :beer
Ostatnio zmieniony pt kwie 21, 2006 9:23 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wakterstein
-#Trooper
-#Trooper

Jest dvd manta z karaoke ;). Tanio, więc możecie zakupić i będziecie mieli fanklubowy sprzęcik, na wszystkie wyjazdy. ;D
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Być może wpadne :P I tak nie będe miał prawdopodobnie nic lepszego do roboty :P
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Arghh..wymyśliliście datę... :cry: mam wtedy wycieczkę, na którą muszę jechać... :?
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Raczej mnie nie będzie
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Wrathchild_88 pisze:Arghh..wymyśliliście datę... mam wtedy wycieczkę, na którą muszę jechać...
Wrath nie wymyślaj....co może być ważniejsze? :wink:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

syzygy pisze:Wrath nie wymyślaj....co może być ważniejsze?
Ja wiem...ale no nie dam rady raczej...znałbyś moją wychowawczynię to byś inaczej mówił...:]
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

a zeby Was cholera wziela....matury JESZCZE bede mial :/ kijowo.....a tak poza - Papiez ma jakos byc wtedy w Polsce a wy przy 666 bedziecie sie tłuc bezbożni :lol: ;)
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Przyjdę na pewno. A niektórzy rzeczywiście beda mieli ciężki wybór między zlotem a spotkaniami z Papieżem...
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

S1MON pisze:Papiez ma jakos byc wtedy w Polsce a wy przy 666 bedziecie sie tłuc bezbożni
To dobrze, ten posel od Dark Funeral przynajmniej zajmie sie czyms odpowiednim.

Zapytam , jak zezwola i sis. ugosci w Lodzi... to mejbi...ale bardzo jeszcze mejbi. zobaczymy :)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

S1MON pisze:Papiez ma jakos byc wtedy w Polsce
No to ja jestem w służbie PCK.
Możecie mnie od razu wykreślić.
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

WICKER, jak będziesz wyjeżdżał, to wpadnij po mnie...
Awatar użytkownika
bisqp
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: bisqp »

JMM pisze:A niektórzy rzeczywiście beda mieli ciężki wybór między zlotem a spotkaniami z Papieżem...
Hyhyhy,
po porostu nie mogłem sie powstrzymać :P
Chętnie bym wpadł, ale to kawał drogi dla mnie :? No i jezeli wezme urlop teraz, to na wrzesien nic mi nie zostanie :(
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Fender »

ode mnie nie tak daleko, a od mojej szkoly 500 metrow :D ?
mam nadzieje, ze nie bede mial w tym czasie wycieczki klasowej i ugoszcze
a co do atrakcji, to trza pomyslec, moze jaka to melodia z utworow IM ? :P i konkurs na najlepszego moshera, albo na Miss Fan IM :wink:
ODPOWIEDZ