To pomyśl co ja zrobięsyzygy pisze:Tylko mam inny problem, raczej nie zorganizuje żadnej ekipy a sam będę czuł się trochę obco, bo większość forumowiczów się jednak zna
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
zostaniesz niemiłosiernie obgadany

Na termin marudziłem w imieniu innych, bo jednak paru maturzystów przez to ubędzie... Dobra, już nic nie mówię, kurde noMatek pisze: a to że nikogo niby nie będzie a to że termin zły a to że ekipy nie masz. nie chcesz nie jedz. proste. po co te wymówki?
no jak nie- byłes kiedyś na piwciu z thunderem chyba?Matek pisze:ja nikogo nei znam kurwde
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

z nikim piwa nie piłęmsyzygy pisze:no jak nie- byłes kiedyś na piwciu z thunderem chyba?Matek pisze:ja nikogo nei znam kurwde
No nareszcie cos w tym moim marnym miescie 
Mysle ze wpadniemy z zonka i znajomymi na piwko :beer i posluchac jedynej slusznej muzy :solo
Mysle ze wpadniemy z zonka i znajomymi na piwko :beer i posluchac jedynej slusznej muzy :solo
Raczej wolę wypić piwkoSzymon pisze:Po projekcji Death On The Road bedziesz mial okazje poprosic mnie o autografBartSmith pisze:Kurczę, tak się zastanawiam czy przyjechać. Mam w końcu tylko ponad 150km. Możecie mnie jakoś przekonać ?![]()
![]()
Mad Max - ja jestem z Gniezna, więc możecie jechać przez Gniezno do Łodzi np.
PS: Z tą "zabawą do upadłego" to bym nie zgodził, ponieważ wiele osób będzie musiało jakoś dotrzeć do chaty. No chyba, że ktoś zorganizuje jakiś nocleg.
moze ktos pojedzie pociagiem z poznania? byloby razniej :beer
jak mi sie będzie chciało ruszyć zadek to może się pojawię :]
A ja jestem maturzystką i wcale mnie nie ubędzie, bo ostatni egzamin mam 18. maja!! <jupi>syzygy pisze:Na termin marudziłem w imieniu innych, bo jednak paru maturzystów przez to ubędzie...
Artur, do prezentacji to zacznij się uczyć już teraz a nie dwa dni przed ustną:P
Dwa dni przed maturą to trzeba się już tylko wyluzować :beer a nie wkuwać prezentację! A idealnym pomysłem by to zrobić jest na przykład wypad na Zlot, nie sądzisz?
PS. Czy jest ktoś, kto się wybiera ze Świdnika lub Lublina PKPem?
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
:beer zgadzam się w 100% przed samą maturą najważniejsze jest właśnie to zęby trochę odetchnąć, wyluzować. racja, racjatenebrosa pisze: Dwa dni przed maturą to trzeba się już tylko wyluzować :beer a nie wkuwać prezentację! A idealnym pomysłem by to zrobić jest na przykład wypad na Zlot, nie sądzisz?![]()
No niewiem, może coś wypali z wyjazdem. Ale wątpię. 
- Slav The Great
- -#Prisoner

Mam nadzieje,że się pojawie.Tylko nie wiem czy ktoś jedzie z K-ce i czym jedzie.
Ja w leśniczówce robiłem karaoke.Wystarczy w internecie pobrac program do karaoke i odpowiednie utwory i wszystko.
Ja w leśniczówce robiłem karaoke.Wystarczy w internecie pobrac program do karaoke i odpowiednie utwory i wszystko.
Nie będzie mnie... Mam 16 lat, a Łódź daleko....
Błagam weźcie kamere czy coś i nagrajcie filmiki... By był przynajmniej przedsmak... Może byście mogli nawet jakieś DVD zrobić
:guns :solo
Błagam weźcie kamere czy coś i nagrajcie filmiki... By był przynajmniej przedsmak... Może byście mogli nawet jakieś DVD zrobić
:guns :solo
Jak mi nic nie wypadnie to się wybiorę na zlot. :beerSlav The Great pisze:Mam nadzieje,że się pojawie.Tylko nie wiem czy ktoś jedzie z K-ce i czym jedzie.
Prawdopodobnie PKP.
Ja tylko sprawdze rozkład tramwajów i obadam gdzie to jest dokładnie z miejsca mojego zamieszkania to się pojawie.
A ja to co?!Matek pisze:z nikim piwa nie piłęmsyzygy pisze:no jak nie- byłes kiedyś na piwciu z thunderem chyba?Matek pisze:ja nikogo nei znam kurwde
a tak, wybacz.... to było tak dawno że poprostu wyleciało mi z glowy
wybaczysz?

Do prezentacji to ja się będę uczył w tym terminie - 16-29 maja, bo wtedy jestem już po historii i będę mógł skoncentrować się tylko na prezentacji a i tak już "aż" 6 z 11 książek przeczytałem, część może jeszcze zdąże ogarnąć nieco wcześniej... Zresztą wiesz - co jak co, ale prezentacji to się w ogóle nie boję, bo nie ma czego - wwchodzisz, gadasz, wychodzisz i ma być 18/20 albo i więcej, na co liczętenebrosa pisze:Artur, do prezentacji to zacznij się uczyć już teraz a nie dwa dni przed ustną
I w sumie zgadzam się z Matkiem - faktycznie przecież siedzieć non stop nie będę, więc może jednak ruszę dupę, fajnie tylko jakby ktoś z Katosów jechał
Ale jednak postaram się wpaść... to jedź Syzygy, może jakoś razem byśmy się zabrali
a ja jak zwykle sam będę jechal