Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Z żadnego piechotą nie dojdziecie
. Tu i tu autobusik/tramwajek/taksóweczka konieczne.
-
El Dorado
ej.. jakbys sie uparł to bys doszedł z kaliskiego spokojnie 
Jak się uprą to i z Olechowa dojdą, ale cóż za problem wsiąść w busik, który dupę samodzielnie podwiezie przez te 4 przystanki?
A w sumie to nie wiem, czy nawet z Fabrycznej bliżej nie jest.
A w sumie to nie wiem, czy nawet z Fabrycznej bliżej nie jest.
mniej wiecej po rowno zarowno z fabrycznej jak i kaliskiej, z obu w tramawaj 12 i przejsc sie kawalek
w razie czego moge kogos odebrac
w razie czego moge kogos odebrac
teeeeeeeeeee tylko nie teeeeeeeEvE pisze:teeeeeeeeeee
nie "jak" ale bardzo chętnie przyjadę
Jak bedzie lalo to z rana sie nie bede wybieral chyba bo i po co?? Zreszta daleko jeszcze do 27 maja, wiec sie moze wszystko zmienic
No to luz, byłabym bardzo rada, jakbyś po nas wyszedł, bo ja miasta nie znam. Byłam kilka razy w Łodzi, ale zawsze ciotka mnie prowadziła, więc się zbytnio nie przyglądałamFender pisze:w razie czego moge kogos odebrac
Jeszcze nie wiem którym pociągiem przyjedziemy, ale prawdopodobnie będzie coś koło 18.20 u Was.
...Living on a razors edge, balancing on a ledge...
Ja przyjade i na bank 2 kumpli!
Up the irons!!!
Up the irons!!!
https://www.uptheirons.info - strona o iron maiden
Syzygy --> Również chciałbym wiedzieć.BartSmith pisze:Syzygy - dlaczego wymieniłeś mnie i Hallowed'a?
btw: "jaka to solówka" - nie ma sprawy
heh, no sprawiacie wrażenie że wiecie bardzo dużo o grze na gitarze, solówkach i ogólnie się na tym znacieHallowed pisze:Syzygy --> Również chciałbym wiedzieć.
Acha, spoko, dzięki Ci za komplementsyzygy pisze:heh, no sprawiacie wrażenie że wiecie bardzo dużo o grze na gitarze, solówkach i ogólnie się na tym znacieHallowed pisze:Syzygy --> Również chciałbym wiedzieć.przecież to komplement chyba :beer ja na przykład czasem mam problemy z rozpoznaniem kto gra daną solówkę a co dopiero określić z jakiego kawałka... chociaż jakby była to solówka z wyciętym kawałkiem utworu to może bym zgadł, ale jakby była goła to nie ma szans
Wcale nie jest trudno określić kto gra daną solówkę. Gorzej jest już powiedzieć z jakiego utworu.
Ech, a bym chciał sobie zrobić z kimś pojedynek gitarowy... :solo Dla jaj, nie dla szpanu
.
PS: Kurde nie wiem jak będzie z odjazdem, bo po nocy się szlajać to trochę skifa (nie dla wszystkich). Będę typowo - Stranger In A Strange Land
.
Ech, a bym chciał sobie zrobić z kimś pojedynek gitarowy... :solo Dla jaj, nie dla szpanu
PS: Kurde nie wiem jak będzie z odjazdem, bo po nocy się szlajać to trochę skifa (nie dla wszystkich). Będę typowo - Stranger In A Strange Land
Jak się uda to załatwie tanią kime w akademiku 
A w karaoke, będzie lista do wyboru utworów, czy są wszystkie utwory ?
Będziemy mieli wpływ na setlistę Incognito, tak tylko pytam ,nie żebym sie domagał
.
Będziemy mieli wpływ na setlistę Incognito, tak tylko pytam ,nie żebym sie domagał
Taaaaaaaaaaaa. Jestem całkowicie zaBartSmith pisze:Fajnie jakby był taki mini jam session.
FajowoKorzeń pisze:2.) Fear + EvE - załatwię Wam posłanko u mnie na hacjendzie. Hi hi hi. Fajnie nie? :-)
No wiesz.. Pomyśl chwilęArtur pisze:A to Wy nierozłączki jesteście?? Razz Wink
To wszyscy załóżmy zespół i będzie zlotBartSmith pisze:Ech, a bym chciał sobie zrobić z kimś pojedynek gitarowy... OK Dla jaj, nie dla szpanu Very Happy .
Ale pomysł fajny
Ostatnio zmieniony ndz kwie 30, 2006 7:08 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
Fear - napisałeś 2 razy ten sam cytat
No ja bym chciał taki jam session, ale nie wiem jak ze sprzętem.
Już dobra, dobraFear pisze:No wiesz.. Pomyśl chwilę
Już wszystko dobrze ;]BartSmith pisze:Fear - napisałeś 2 razy ten sam cytat Very Happy
A ma grac tam zespół. To może kwestia dogadania się z nim, aby udostępnił sprzęt. Tylko wiadomo, że grać mogli by tylko ci, którzy umieją, bo to jednak jest sprzęt zespołu i trzeba go szanować ;]BartSmith pisze:No ja bym chciał taki jam session, ale nie wiem jak ze sprzętem.
NoArtur pisze: Już dobra, dobra Wink
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do wyboru. Właśnie - kto z Was odpowiadał za karaoke na zlocie w Leśniczówce i teraz także mógłby się tym zająć?ThunderBird pisze:A w karaoke, będzie lista do wyboru utworów, czy są wszystkie utwory ?
Będziemy mieli wpływ na setlistę Incognito, tak tylko pytam ,nie żebym sie domagał.
Co do setlisty to pogadam z zespołem...
Jeśli chodzi o nagrody w konkursach (wstępnie proponujemy karaoke oraz np. "Jaka to melodia") to EMI zasponsoruje nam płyty - dokładne szczegóły będę znał w najbliższym czasie...
A co do jam session to zobaczymy - być może uda się coś załatwić...
Ale super by było, gdyby się udało coś wykombinowac ;] Taki mały raj dla gitarzystów 
Wy gitarzyści myślicie tylko o sobie, a co z nie-gitarzystami,pewnie mieli by stać i patrzeć na scenę , was podziwiać i głośno wzdychać