dla mnie to jest najgorszy kawalek maiden. tragedia na calej linii. dno totalne. wstyd. itpsyzygy pisze:pojechałeśMatek pisze:Invaders 0![]()
Ogólnie o albumie The Number of The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnie o albumie The Number of The Beast
a dla mnie zjada połowe X Factor i Fear of the Dark, nie razem wzięte, tylko każdy z osobna, jak go słucham to czuje sie jak na koncercie, niesamowita mocMatek pisze:dla mnie to jest najgorszy kawalek maiden. tragedia na calej linii. dno totalne. wstyd. itpsyzygy pisze:pojechałeśMatek pisze:Invaders 0![]()
Matek, czy Ty przypadkiem nie wcisnąłeś niechcący zły klawisz? :>Invaders 0
Invaders 8
Children of the Damned 10
Prisoner 9
22 Acacia Avenue 10
The Number of the Beast 10
Run to the Hills 9
Gangland 9
Total Eclipse 8
Hallowed Be thy Name 10
Fajna zabawa
a jak ja słucham to rzygam. do pierwszego refrenu jeszcze jakoś. potem musze nacisnąć nexta dla mnie zjada połowe X Factor i Fear of the Dark, nie razem wzięte, tylko każdy z osobna, jak go słucham to czuje sie jak na koncercie, niesamowita moc
po prostu zabrakło "1" z przoduWrathchild_88 pisze:Matek, czy Ty przypadkiem nie wcisnąłeś niechcący zły klawisz? :>
Eee to ja tak nie mam przy żadnym kawałku Maiden... a Ty chyba też kiedyś mówiłeś, że Maiden ma tylko bardzo dobre i dobre kawałki?a jak ja słucham to rzygam. do pierwszego refrenu jeszcze jakoś. potem musze nacisnąć next
czegoś tu nie kumam. tytuł topicku brzmi:
"The Number of The Beast jako #2 najlepsza płyta wszechczasów"
a prawie wszyscy uczepili się jakichś cyferek i oceniania poszczególnych kawałków, bez żadnego konkretnego uzasadnienia
albo ja nie wiem o co chodzi albo nikt nie potrafi napisać rzeczowo dlaczego tak własnie uważa. oświećcie mnie biednego żuczka.
"The Number of The Beast jako #2 najlepsza płyta wszechczasów"
a prawie wszyscy uczepili się jakichś cyferek i oceniania poszczególnych kawałków, bez żadnego konkretnego uzasadnienia
bo od rzeczowego opisania to czasami się rzygać chce. już rozumiesz, żuczku? zabawa poprostu. nie podoba sie to nie czytaj.adam IM pisze:a prawie wszyscy uczepili się jakichś cyferek i oceniania poszczególnych kawałków, bez żadnego konkretnego uzasadnienia albo ja nie wiem o co chodzi albo nikt nie potrafi napisać rzeczowo dlaczego tak własnie uważa
Ty mnie paskudo za słówka nie łapsyzygy pisze:Eee to ja tak nie mam przy żadnym kawałku Maiden... a Ty chyba też kiedyś mówiłeś, że Maiden ma tylko bardzo dobre i dobre kawałki?
Dyskusja o tym ,że on został uznany drugą płytą wszechcasów, jest już daaawno za nami, temat był bardzo,bardzo z tyłu.
Chciałem ,by toczyłą sie jakaś dyskusja o Numberze, i uznałem ,że zamiast zakładać nowy temat ,można odświerzyć ten.
Chciałem ,by toczyłą sie jakaś dyskusja o Numberze, i uznałem ,że zamiast zakładać nowy temat ,można odświerzyć ten.
Ostatnio zmieniony ndz maja 07, 2006 10:37 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Invaders 7,5 [ Thunder, przez Ciebie ten utwór czasem mi po głowie chodzi teraz
Ale płyty nie włącze... ]
Prisoner 10
22 Acacia Avenue 10
The Number of the Beast 7 [ utwór dobry, ale już powoduje pewne odruchy podczas słuchania
]
Run to the Hills 7,5
Gangland 9
Total Eclipse 8
Hallowed Be thy Name 10
Generalnie album mógłby być lepszy, ale co tam
Prisoner 10
22 Acacia Avenue 10
The Number of the Beast 7 [ utwór dobry, ale już powoduje pewne odruchy podczas słuchania
Run to the Hills 7,5
Gangland 9
Total Eclipse 8
Hallowed Be thy Name 10
Generalnie album mógłby być lepszy, ale co tam
O ja również :beer i tu dochodzimy do oczywizmu: Maiden to przegenialny zespółsyzygy pisze:Eee to ja tak nie mam przy żadnym kawałku Maiden...
a może by tak pooceniać kawałki Dream Theater? :>
A czy znacie dostatecznie ich utwory ?Wrathchild_88 pisze:a może by tak pooceniać kawałki Dream Theater? :>
trzeba umieć umotywować swój typ no ale widze że to trudneMatek pisze:bo od rzeczowego opisania to czasami się rzygać chce. już rozumiesz żuczku?,
sorry koleś ale ty mi nie będziesz mówił co mam robić.Matek pisze:nie podoba sie to nie czytaj.
zobaczysz jeszcze będzie w twojej Top 10Fear pisze:Invaders 7,5 [ Thunder, przez Ciebie ten utwór czasem mi po głowie chodzi terazAle płyty nie włącze... ]
wiesz,ja mam identycznie z Run to the Hills ,nie pamiętam kiedy go słuchałem, może z Numberem też by tak było, gdyby nie dwa małe ale jakże ważne szczegóły, wspaniały wokal Bruce'a i solówki
The Number of the Beast 7 [ utwór dobry, ale już powoduje pewne odruchy podczas słuchania]
Katowice 2003 zaczeli Numberem ,ech a mnie tak nie było
Trudno żebys nie miał, skoro sam Nicko już tak maThunderBird pisze:wiesz,ja mam identycznie z Run to the Hills
pewnie byłoby znowu pełno cyferekFear pisze:A czy znacie dostatecznie ich utwory ?Wrathchild_88 pisze:a może by tak pooceniać kawałki Dream Theater? :>Albo może pooceniać poszczególne minuty utworow... Emocje gwarantowane jak na grzybobraniu
Juz Cię przerobili?Wrathchild_88 pisze:a może by tak pooceniać kawałki Dream Theater? :>
A to dalczego?Fear pisze:Ale płyty nie włącze...
o jezu... nie chce mi sie gadać nawet.adam IM pisze:trzeba umieć umotywować swój typ no ale widze że to trudne
a ja cos ci mówie? daj spokój. gówno mnie tam obchodzi co robisz. tylko co ci przeszkadza to ze sobie pooceniamy? głupie to moze ale jakos tylko ty marudzisz. czasami fajnie zrobic coś głupiego. jak masz ochote to też walnij ocenami. jak nie to po co krytykować? przecież one żadnego znaczenia nie mają. tak tylko żeby sobie posta nabić.adam IM pisze:sorry koleś ale ty mi nie będziesz mówił co mam robić
wyjdźWrathchild_88 pisze:a może by tak pooceniać kawałki Dream Theater? :>
Zabrakołby skaliadam IM pisze:pewnie byłoby znowu pełno cyferek RazzRazzRazz
Widać "dojrzał" muzyczniesyzygy pisze:Juz Cię przerobili? Rolling Eyes Wink
A to dlatego, że póki co mnie do IM nie ciągniesyzygy pisze:A to dalczego? Razz
o nie!, dla mnie mają , ja to wszystko sobie zapisuje w małym zeszycikuMatek pisze:o jezu... nie chce mi sie gadać nawet.adam IM pisze:trzeba umieć umotywować swój typ no ale widze że to trudnea ja cos ci mówie? daj spokój. gówno mnie tam obchodzi co robisz. tylko co ci przeszkadza to ze sobie pooceniamy? głupie to moze ale jakos tylko ty marudzisz. czasami fajnie zrobic coś głupiego. jak masz ochote to też walnij ocenami. jak nie to po co krytykować? przecież one żadnego znaczenia nie mają. tak tylko żeby sobie posta nabić.adam IM pisze:sorry koleś ale ty mi nie będziesz mówił co mam robić