Brave New World wygrał!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brave New World wygrał!
haha bo ja nie lubie be quick or be dead, nie lubie afraida, nie lubie wasting love, nie lubie childhood 
Matek pisze:nie lubie afraida, nie lubie wasting love
wkrótce umrzesz :guns
ja też nie lubie Wasting Love,solówka tylko jest jego jasnym punktem ,taki nudny utwór, kompletnie nie pasujący do Ironów, poza tym słaby, a Aparition to juz słabizna totalnapaniron pisze:Matek pisze:nie lubie afraida, nie lubie wasting love
wkrótce umrzesz :guns
to dokłdnie ,zgadzam sie w 100%ThunderBird pisze:nie lubie:Apparition, Fear is the Key,Weekend Warrior
natomiast
oj... nieladnie, nieladnie..Matek pisze:nie lubie afraida, nie lubie wasting love
no to dowiem sie wreszcie ile tych utworow piszemy??
KILL :guns
a kiedy konkurs na srednio wspanialy utwor??
od razu mówie to nie ja wymyśliłem ,nie do mnie pretensjeSzymon pisze:a kiedy konkurs na srednio wspanialy utwor??
ps. kiedy? nie wiem może ktoś sie podejmie
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Całe płyty "Iron Maiden" i "Killers". A jeśli chodzi o reszte albumów to nie ma już taiej konkretnej kaszany
.
pozdro
pozdro
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
pewnie jak sie zaczęło słuchać IM 2 dni temu to teraz się jest fahofcemKibic_GKS-u pisze:Całe płyty "Iron Maiden" i "Killers". A jeśli chodzi o reszte albumów to nie ma już taiej konkretnej kaszany.
pozdro
Jeszcze "X Factor" i "Virtual XI" no nie?Kibic_GKS-u pisze:Całe płyty "Iron Maiden" i "Killers". A jeśli chodzi o reszte albumów to nie ma już taiej konkretnej kaszany.
pozdro
Każdy ma swój gust, nie wiem co się czepiacie.
- Elevatorman
- -#Clansman

najmniej wspaniały??
eeee a jest taki
??? the educated fool....??? jakbym miał wybrac cos to wybrałbym cos z Virtuala
no ale nadal nie wiemy jak glosujemy. czy na 2 sposrod tych co zliczył Matek czy od razu na jeden?? 
ale w ogóle po co? widać, jest jeden 'lider'
więc zwycięzce mamy 
ja bym polemizowala ale jak tam chcecieMatek pisze:ale w ogóle po co? widać, jest jeden 'lider' więc zwycięzce mamy
o jezu... w kazdej kwestii, cokolwiek by to nie było zawsze ktoś by polemizował.Opra_M pisze:ja bym polemizowala ale jak tam chcecie
no w porzadku to byla tlyko propozycja nie unos sie tak od razu 
już chyba czas skonczyć ,jak chcecie to moge jeszcze dac temat Top5 albumów ,każdy poda Top5 albumów od pierwszego do piątego, w kolejności i tylko na podstwie tego wybierzemy najlepszy album, bez żadnych par itd. jak chcecie, chociaż nie wiem czy to ma sens.
Jak nie,to chyba trzeba zamknąć temat by spadał na drzewo
Jak nie,to chyba trzeba zamknąć temat by spadał na drzewo
najlepszy album został juz wybrany w ankietach. nadal ona stoi przypominam. wiec nie ma sensu.
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=1878
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=1878
No, Matek się cieszy, bo "BNW" wygrał
Ale to dobrze, ja również się z tego cieszę
no i jeszcze dodam, że pierwszych 6 miejsc, zawiera 5 moich ulubionych albumów Maiden... Szkoda, że "Piece Of Mind" troszkę nisko.