Filmy z dziewicami ;)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Filmy z dziewicami ;)
Wygrzebalem takie cos w sieci i pomysalem ze moznaby to wkleic na forum. Patrzcie doklanie na aktorow
http://www.filmweb.pl/Dr.,Quinn,%281999 ... ,id=112163

-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

plakat IM mial tez koles w filmie Ace Ventura zew natury
pamietam ze jakis koles siedzial w pokoju, a za nim wisial wlasnie plakat ironkow
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
-
_Sand_man_
- -#Invader

to już dawno było tu gdzieś podawane.Qba666 pisze:Wygrzebalem takie cos w sieci i pomysalem ze moznaby to wkleic na forum. Patrzcie doklanie na aktorowhttp://www.filmweb.pl/Dr.,Quinn,%281999 ... ,id=112163
![]()
Ja jeszcze znam "Wnętrzności Dziewicy". Może mało ma wspólnego, ale zawsze.
-
Iron Maiden
- -#Charlotte

Hmm ja oglądałem ostatnio na polsacie film o babce, która pracowała w policji i miała ptzygotować skok z jakimś oszustem (żeby go wrobić),(nie pamiętam tytułu filmu ;/ ) w każdym bądź razie gdy zjawili się u bossa, któremu mieli dostarczyć skradzioną maske to na ścianie wisiał plakat z Virtual XI.
Np to byli właśnie 'osaczeni' o których już ktoś wspominał
no właśnie cały czas pamiętam, że widziałem kiedyś dickinsona w jakimś serialu. fajnie, że ktoś przypomniał, bo myślałem, że już mi się coś popierzyło
na "E=mc²" jest scena gdzie glowni bohaterowie zmnieniaja obuwie na kregielni i nie trzeba byc sokolem najwyzszych lotow zeby zauwazyc goscia ktory przechodzi przed kamera w koszlulce z "Killers" 
no ja pamietam ta śmiertelna wylicznake z Sandra Bullock, tam gosciu siedzial w aucie, leciało Number of the Beast i on to nucił 
Widzialem jakis polski film na TVP Polonia i tam byla mniej wiecej taka sytuacja -
2 spitych żóli siedzi sobie na podworku:
- Ty, zapusc moze Iron Maiden bo jakos nudno jest
- Dobra, juz zaraz...
Koles wlacza jakas muzyke powazna.
- Te, to na pewno Ironi??
- Tak, to koncertowka

- Dobra, juz zaraz...
- Tak, to koncertowka
Sent_from_the_Beast pisze:Widzialem jakis polski film na TVP Polonia i tam byla mniej wiecej taka sytuacja -
- Dobra, juz zaraz...
- Tak, to koncertowka
![]()
kurde ,cytuje wypowiedź z zeszłego roku, hehe,Szymon pisze: Jeszcze był film Frajer(loser) - ale w samym filmie chyba nie ma nic zwiazanego z IM tylko w teledysku z tego filmu (Teenage dirtbag - czy jakos tak) spiewaja o Iron Maiden, bohater filmu chodzi w koszulce IM, a Mira Suvari(czy jak to sie tam pisze:) ) wrecza kolesiowi bilety na koncert Iron Maiden
Szymon, co śpiewają o Iron Maiden, dokładnie, ciekawa sprawa widziałem ten teledysk i wyglądał bardzo niesmacznie,tak jakby fani Iron Maiden ,byli przegranymi a jeszze tego chłopaka grał ten dupek co grał w American Pie, teledysk widziałem na MTV wiec pewnie często go puszczją, MTV też puszczją "The Osbournes", czy możemy połączyć te fakty?
Widzialem to z rok temu, wiec ten dialog moze byc przeze mnie troszke znieksztalcony, ale podobny. W kazdym badz razie idea byla taka sama. W zyciu nie znajde tego filmu, to byl jakis podrzedny na TVP Polonia puszczonyS1MON pisze:szukaj co to bylo
myslalem, ze to jakos niedawno w tv wypatrzylesSent_from_the_Beast pisze:Widzialem to z rok temu, wiec ten dialog moze byc przeze mnie troszke znieksztalcony, ale podobny. W kazdym badz razie idea byla taka sama. W zyciu nie znajde tego filmu, to byl jakis podrzedny na TVP Polonia puszczonyS1MON pisze:szukaj co to bylo
W Truman Show rolę Christofa gra Ed Harris

z takim imieniem i nazwiskiem ,to już napewno jest fanem Iron MaidenLittle Moonchild pisze:W Truman Show rolę Christofa gra Ed Harris![]()
![]()
z tego, co mi wiadomo to raczej nieThunderBird pisze:Little Moonchild napisał:
W Truman Show rolę Christofa gra Ed Harris
z takim imieniem i nazwiskiem ,to już napewno jest fanem Iron Maiden
W filmie "School of Rock" (Szkoła Rocka) na wewnętrznej stronie drzwi samochodu głównego bohatera przyczepiona jest naszywka IM 
Ed Harris to calkiem znany aktor. gral np we wrogu u bram niemieckiego snajpera
-
Deleted User 2259
świetny film.ale miał pecha bo go vasilij strzelił w oko