TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: TSA,Turbo czy Kat
no i co z tego .... nikt nie kaze ci tego słuchać... jesli nie lubisz stereotypow antychrzescijanskich...
Ostatnio zmieniony pn maja 22, 2006 6:57 pm przez Elevatorman, łącznie zmieniany 1 raz.
a do kogo w ogóle rozmawiasz, bo nie wiem za bardzo?
- Elevatorman
- -#Clansman

do thundera;)
Podejrzewam że do Thundera. 
a poza tym to co to jest "stereotyp antychrześcijański" ? no w naszym kraju są różne stereotypy ale o takim jeszcze nie słyszałęm
-
Deleted User 622
Z tego co wiem, Kawaleria jest pierwszą polską metalową płytą chrześcijańską - tak przynajmniej twoerdzi Kupczyk. Tytuł tytułem, ale zagłębiając się w treści nie ma jakichś specjalnych oznak kultu SzatanaMatek pisze:z tych tekstów to wszyscy się śmieją poprostu (tak samo jak z tekstów na kawalerii).
Dokładnie tak. I tym różnią się "polewkowe" teksty na Kawalerii od "polewkowych" tekstów Kata.M@ti pisze:Też nie powiedziałbym że to jakiś fałsz. Przecież prawie wszystkie teksty w Kacie pisał Romek a ten wiadomo jakie na codzien ma podejście do religii Chrześcijańskiej. Smile A ta cał otoczka Kata opiera się przede wszystkim na tekstach.
no wiesz...szatan...diabelski dom.....hymn polski na koncercie...wystep u Kuby...te sprawy...
ale ja ich nie przyrównałem. miałem tylko na myśli to że są równie żałosnemetal pisze:Z tego co wiem, Kawaleria jest pierwszą polską metalową płytą chrześcijańską - tak przynajmniej twoerdzi Kupczyk. Tytuł tytułem, ale zagłębiając się w treści nie ma jakichś specjalnych oznak kultu Szatana
Właśnie, tyle że niektórzy tróó sataniści odbiorą te teksty bardzo poważnie a my słuchając ich niekiedy się śmiejemy.metal pisze:I tym różnią się "polewkowe" teksty na Kawalerii od "polewkowych" tekstów Kata.
- Elevatorman
- -#Clansman

kawaleria szatana cz.II ma bardzo fajny tekst.....
kurde ja czegoś nie rozumiem Rycerzu. Ty chyba masz jakieś kompleksy z czasów bycia nastolatkiem. jeddziesz po nirvanie, po kacie. dlatego że jest czymś dla nastolatków zbuntowanych. idiota sobie ideologię może znaleźć we wszystkim. równie dobrze w ironach. nie możesz pojąć tego że ktoś słucha tego dla muzyki? tak zwyczajnie, bez utożsamiania sie z czymkolwiek
-
Deleted User 622
My się śmiejemy, ale Roman z pewnością nie pisał ich żebyśmy się śmiali. Raczej wierzył w to co pisze.M@ti pisze:Właśnie, tyle że niektórzy tróó sataniści odbiorą te teksty bardzo poważnie a my słuchając ich niekiedy się śmiejemy.
a niech sobie wierzy.. ja to w dupie mam. ważne że muzyka przecudnametal pisze:My się śmiejemy, ale Roman z pewnością nie pisał ich żebyśmy się śmiali. Raczej wierzył w to co pisze.
- Elevatorman
- -#Clansman

Matek nie denerwuj sie tak
:beer
No właśnie, i to sprawia że te teksty nadają zespołowi takiej otoczki.metal pisze:My się śmiejemy, ale Roman z pewnością nie pisał ich żebyśmy się śmiali. Raczej wierzył w to co pisze.
ale ja się wcześniej zdenerwowałem, teraz jest dobrzeElevatorman pisze:Matek nie denerwuj sie tak
bo takie teksty że kat to dla zbuntowanych nastolatków itp. to mnie jako fana obrażają
Kat to źródło satanizmu ! Wrota piekieł dla diabła ! Nie słuchajcie go skoro nie lubicie tekstów. Mi pasują. Jak najbardziej. 
tak. mam was wszystkich w dupie. jestem zbuntowany. ide na czarną mszę kota zjeść 
i zalacz po 1 songu nirvany, kata i korna :rocxmetal pisze:poczuj się jak zbuntowany nastolatektupnij nóżką