ja mialem na mysl nakladki badziej techniczne jak np echo na obiekcie, przez ktore trzeba bylo lud wyciszac bo spiew fanow z konca dochodzil z opoznieniem i chrzanil nieco brzmieniesyzygy pisze:Te nakłądki nie były ze studia tylko z koncertu, np. Wrathchild- mikrofon w górze a bruca słychać, ale ten okrzyk to po prostu kopia któregoś z wcześniejszych, to samo z BNW czy Clansman.
The Evil that Men Do
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Evil that Men Do
obserwator zajzyj do tematu zelazna kolekcja 
-
obserwator
- -#Long distance runner

całkiem imponująca kolekcja, ale nie widze tam żadnego bootaQba666 pisze:obserwator zajzyj do tematu zelazna kolekcja
mtszły
Dobra moj blad dopisze w takim razie

-
obserwator
- -#Long distance runner

oko, albo wyślij mi na pw spisQba666 pisze:Dobra moj blad dopisze w takim razie
mtszły
A ja uwielbiam ten utwór. Na koncertach daje czadu a na płycie ma świetny klimat. No cudo.
- Elevatorman
- -#Clansman

dokładnie fear... a mi ten klimat bardz ale to bardzo odpowiada :rocx
I o to chodzi. Ciężko jest przelać poprzez klawiaturę to co się czuje podczas tego utworu.Fear pisze:A ja uwielbiam ten utwór. Na koncertach daje czadu a na płycie ma świetny klimat. No cudo.
- Elevatorman
- -#Clansman

z tobą celtic tez zgadzam się w 100% 
Wiadomo. Nigdy nie "opiszesz" dokladnie tego co czujesz podczas słuchania :] Można to tylko nakreślić jakoś delikatnie i tyle ;]Celtic pisze:I o to chodzi. Ciężko jest przelać poprzez klawiaturę to co się czuje podczas tego utworu.
Kiedyś go uwielbiałem, teraz jest "tylko" bardzo dobry. Nie zgodzę się, że wersje z FOTDT czy ARLT są świetne, gdyż tam gra Janick, który chrzani partie Adriana
Wersja z Rock In Rio jest bardzo fajna, ale wolę wersje z STOAST i albumową.
Wersja z Rock In Rio jest bardzo fajna, ale wolę wersje z STOAST i albumową.
Zawsze można też ciut "poepitetować". Nadać jakiś głębszy wyraz.
Powiem szczerze, że jest to jedna z piosenek które pomimo swej genialności nie znajdują sie u mnie w pierwszej dziesiątce. No właśnie.
Zazwyczaj słucham jej gdy mam dół, bądź obok klawiatury kłębi się stosik perfekcyjnie ułożonych książeczek zachęcająych do nauki.
Powiem szczerze, że jest to jedna z piosenek które pomimo swej genialności nie znajdują sie u mnie w pierwszej dziesiątce. No właśnie.
Zazwyczaj słucham jej gdy mam dół, bądź obok klawiatury kłębi się stosik perfekcyjnie ułożonych książeczek zachęcająych do nauki.
U mnie też się tak kiedyś zdarzało, ale to było jeszcze jak słuchałem IMCeltic pisze:Zazwyczaj słucham jej gdy mam dół
Wersja z Gotheborga z Blazem muzycznie jest nie do pobicia. Po prostu tm IM przeszło samo siebie grając TETMD. Tylko ten wokal Blaze'a :/BartSmith pisze:Wersja z Rock In Rio jest bardzo fajna, ale wolę wersje z STOAST i albumową.
- Elevatorman
- -#Clansman

nie chce słyszec the evil z blazem jak on tam to moze wyciągac .... 
Ale nie. Na tym koncercie zaśpiewał w miare poprawnie. Tylko wiadomo, ze ten utwór z Blazem to nie to samo co z Brucem.
- Elevatorman
- -#Clansman

no własnie o to mi chodzi ... the evil that men do.... ciekawe jak to brzmiało
wole nie .....
No bo facet ma inny głos wogóle, i nie dziwie sie ,że to tak wyszło, Bruce tez wg.mnie wiele utworów z Di Anno gorzej śpiewał,może nie była to aż taaaaka róznica, ale jednak klimacik londyńskiej ulicy gubił.
Nie słyszałem ,ani jednego utworu Blaza śpiewanego na koncercie i nie chce słyszeć, już ja widze tego jego Troopera
,Blaze to był facet ,który pomógł im w trudnym okresie i już, szanuje go za to,ale nie musi mi sie podobać, jego głos, pare jego partii wokalnych brzmi słabiutko dla mnie,ale gdyby Ironi wzieli sobie typowego heavy-metalowego wokaliste to kto wie jak by to sie wszystko dalej potoczyło...
Nie słyszałem ,ani jednego utworu Blaza śpiewanego na koncercie i nie chce słyszeć, już ja widze tego jego Troopera
Mówię, że brzmiało poprawnie. Ale wszysycy się przyzywczaili do Bruce'a także obojętnie kto by to inny śpiewał, to było by narzekanieElevatorman pisze:ciekawe jak to brzmiało
Trooper swoją drogą. A Number ? ;]ThunderBird pisze:Nie słyszałem ,ani jednego utworu Blaza śpiewanego na koncercie i nie chce słyszeć, już ja widze tego jego Troopera
- Elevatorman
- -#Clansman

jest jeden utwór który zaspiewał lepiej od bruce'a:D chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi Afraid To Shoot Strangers:D 
Numbera to nawet Bruce teraz słabo wykonuje na koncertach, to cholernie cięzki do zaśpiewania kawałek...