Uwierz w nasze opinieCopycat pisze:Może byście zamieścili jakąś próbkę?
Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Wierzę wierzę, tyle, że nasze (w sensie moje i wasze,nie moje i Twoje:] ) gusta nie zawsze się pokrywają a ja jestem z gatunku wolących doświadczać empirycznie
Matek ->dzięki wielkie :beer
metal - > :beer
Matek ->dzięki wielkie :beer
metal - > :beer
no ja tez slyszalam duzo dobrego o tej plytce,ale niestety nie sluchalam. nie wiec ie gdzie mozna sciagnac?bo raczej mnier narazie nie stac:D
a dzis w ogole to o nich glosno.w "Krakowskiej"gazecie i w teleexpresie;d, i byl kawalek teledyskuz nowego ale niestety nie znam tytulu.i jescze gosciu mowi: "wschodzaca gwiazda rocka"
a dzis w ogole to o nich glosno.w "Krakowskiej"gazecie i w teleexpresie;d, i byl kawalek teledyskuz nowego ale niestety nie znam tytulu.i jescze gosciu mowi: "wschodzaca gwiazda rocka"
O nieźle nieźleOpra_M pisze:no ja tez slyszalam duzo dobrego o tej plytce,ale niestety nie sluchalam. nie wiec ie gdzie mozna sciagnac?bo raczej mnier narazie nie stac:D
A co do wchodzącej gwiazdy to śmiem stwierdzić że Coma na polskim rynku już jest pewnego rodzaju undergroundową gwiazdą, o czym świadczy to że niemal wszystkie ich koncerty są wyprzedane. Ludzie chcą słuchać takiej muzyki, melodyjnej, poetyckiej, a z drugiej strony mocnej i rockowej. Ludzie chcą chodzić na koncerty na których grane są solówki a utwory nie trwają tylko 3 minut.
Matek pisze:dobra... który raz już to wrzucam ciekaw jestem
All download slots (2250) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.
moze moze jeszcze raz. . .?

Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
Sorki za prywatę, ale moze ktoś będzie chętny:
http://www.allegro.pl/item107194348_com ... olia_.html
http://www.allegro.pl/item107194348_com ... olia_.html
Przesłuchałem juz płytkę, teraz czynię to ponownie. Co by nie mówić płyta jest naprawdę dobra. Jeszcze więcej kombinowania co jest niewątpliwym plusem. Trudno jeszcze dokładnie się zadeklarowac po 1 przesłuchaniu, ale chyba debiutu ta płyta jednak nie przebiła. Ale może zmieni się to z kolejnymi odsłuchami.
O Bosze
Dostałam pochwałę
Matek, co ja mam z nią zrobić? 
Co do Comy to słuchałam... i jakby to powiedzieć.... ekhm... podoba mi się........Bardziej progresywna niż pierwsza płyta, co dla mnie jest ogromnym plusem. No i taki "bujający się" rytm ma. Lubię takie właśnie. Mój faworyt to na razie System... taki ma klimat ... i tekst... i ten wokal.. taki pełen niepokoju...
Co do Comy to słuchałam... i jakby to powiedzieć.... ekhm... podoba mi się........Bardziej progresywna niż pierwsza płyta, co dla mnie jest ogromnym plusem. No i taki "bujający się" rytm ma. Lubię takie właśnie. Mój faworyt to na razie System... taki ma klimat ... i tekst... i ten wokal.. taki pełen niepokoju...
Nie pytam :laughMatek pisze:lepiej nie pytajCopycat pisze:Matek, co ja mam z nią zrobić?![]()
joke ofkorz
Wiem co jutro będę robić. Będę nucić pod nosem System, przyczepił się do mnie jak wrzód... podoba się.
A w ogóle to
<- \m/ szatański post :laugh
Ostatnio zmieniony pn maja 29, 2006 11:07 pm przez Copycat, łącznie zmieniany 1 raz.
No to ściągnąłem sobie próbkę....Ale się rzuciliście na ten kawałekAll download slots (2100) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.
Kurde wpadłem na forum po krótkiej przerwie a tu tylko o zlocie albo o Comie... posłucham na pewno tej płyty
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Wybaczcie mi, zwątpiłem!!! Powiedziałem jakis czas temu, że Coma nie nagra juz takiej dobrej płyty
Ale MYLIŁEM SIĘ!! Przyznaję się bez bicia.
"pierwszy spóźnie sie do pracy, pierwszy k* raz"
- to o mnie jutro 
np. Coma - Krieg

"pierwszy spóźnie sie do pracy, pierwszy k* raz"
np. Coma - Krieg
- ironBIDDAF
- -#Trooper

a zrobie Ci na złosć i nie chcę