A dziś w szkole znów Schizofremia i Zaprzepaszczone sily nie dawały mi spokoju Albumem się póki co delektuję, bo jest cudowny i na pewno teraz mogę powiedzieć, że lepszy, dojrzalszy niż PWZM.
Dzisiaj niepodzielnie rzadzila Tonacja, zepchnela nawet utwor tytulowy Im wiecej slucham tej plyty tym bardziej wciaga, juz wyciagnela jakies 8/10 strach pomyslec co bedzie dalej
S1MON pisze:chodzby u mnie...popalimy..popijemy i Ci z glowy wybije ta plyte
to mogłoby być ciekawe
Copycat pisze:Ja sobie też tego dzisiaj słuchałam.
"System"................ Nie mogę się uwolnić od tego utworu, niesamowity jest.
tak
http://www.last.fm/user/von_Smallhausen/
a jeszcze do niedzieli coma nisko u mnie byla
uwielbiam być fanatykiem :rocx szkoda tylko że tak żadko się mi to zdarza
u mnie jeszcze nic nie nabiło bo na kompie nie słuchałem ale teraz podpiąłem sobie głosniki z wieży do kompa więc nabije oj nabije
też się zaczynam bać...ta płyta jest cudowna...
Właśnie zapodałem 3 raz dzisiaj Czuje straszny Comowy głód. Może na jakiś koncert się zgadamy kiedyś wszyscy razem? :>
Zaprzepaszczone strasznie wciągają. Trudno się oderwać od tego albumu.
co do koncertu to na pewno we wrocławiu będę jak kasa pozwoli to też pojade gdzies może. ale we wrocku fajnie bo za 9 zł jest
a co do kawałka System...
rozwala mnie ten tekst w bramie obok mnie
leżał martwy i modlił się jak mógł
ten sam pijany bóg którego ja wzywałem
A teraz jeśli nie będę umiał powstrzymać się od śmiechu
to nie masz prawa pijany stracze policzyc tego grzechu
Matek a widziałeś w ogóle teledysk do DDDD? zajrzyj na www.sonymusic.pl jak dla mnie jest wporządku, widać że chłopaki podeszli do tego z rezerwą i dobrze się bawili na planie.
P.S. teraz leci w Ogrodzie zajebisty klimat... i ta boska gitarka pomiędzy zwrotkami ....