Dlatego ciekawość mnie pali, jakie jest wasze zdanie o którejkolwiek płycie studyjnej (na razie studyjnej, co za dużo to niezdrowo, gdy się temat wyczerpie, to dopiero wtedy się zajmiemy składankami i koncertówkami
Pobawmy się w recenzentów poszczególnych płyt Maiden.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pobawmy się w recenzentów poszczególnych płyt Maiden.
Każdy człowiek uważający się za fana Ironów powinien znać przynajmniej większość ich płyt sudyjnych. Mało tego nie tylko znać, ale też starać się wniknąć w nie i zastanowić się nad ich przesłaniem. Pomyśleć, co tu było dobre, co im niezbyt wyszło, a co powala z nóg.
Dlatego ciekawość mnie pali, jakie jest wasze zdanie o którejkolwiek płycie studyjnej (na razie studyjnej, co za dużo to niezdrowo, gdy się temat wyczerpie, to dopiero wtedy się zajmiemy składankami i koncertówkami
). Mile widziane ciekawostki odnośnie okoliczności powstawania płyty.
Re: Pobawmy się w recenzentów poszczególnych płyt Maiden.
Temat o recenzjach już jest ;/ Jedynie nie było chyba tych ciekawostek, odnośnie okoliczności powstawania poszczególnych plyt. Ale to raczej wszystko jest napisane w RTTH , chybaże ktoś zna zespół od podszewki w studio 
hmmm jakby to powiedzieć... jest cały dział poświęcony recką...
odsyłam Cię do niego. A jeżeli chodzi o ciekawostki to jest ich pełno w biografii Run TO The Hills.
Ave :beer
Ave :beer
Jestem w trakcie pisania historii Iron Maiden i zamieściłem tak dużo przemyśleń, moich ocen itd. jak ją skończę to ją zamieszcze z tym,że robie to dokładnie więc to potrwa jeszcze troche czasu.
Czytaj dokładnie tematy z forum głównego, tam ciągle ktoś pisze o swoich gustach ,upodobaniach odnośnie płyt lub utworów. Zawsze mozna sie przyłączyc do dyskusji
No i oczywiście temat z recenzjami
Czytaj dokładnie tematy z forum głównego, tam ciągle ktoś pisze o swoich gustach ,upodobaniach odnośnie płyt lub utworów. Zawsze mozna sie przyłączyc do dyskusji
No i oczywiście temat z recenzjami
tak ,zrobie specjalnie dla ciebie z obrazkami, a jak w sraczu będziesz czytał to nie pobrudźVlad Tepes pisze:Przecież jest już napisana oficjalna historia Iron Maiden. Będziesz bezczelnie zrzynać z Run To The Hills czy siedziałeś w muszli klozetowej Harrisa i znasz najdokładniej zawartość jego wnętrza?![]()
![]()
![]()
Lubię czytać w sraczu więc chętnie sobie wydrukuję twoje arcydzieło. Powinieneś jeszcze zrobić to w formie komiksu.
to świadczy ,że mam swój charakterystyczny stylVlad Tepes pisze:Tego się obawiam. Zawsze kiedy widzę próbki twojej twórczości i składnię jaką się posługujesz, mam trudności z zachowaniem powagi i pozycji nieruchomej.
Kocham was za wszystkie te słodkie słówka, którymi mnie uraczyliście. Wyobrarzacie sobie, że przeczytam wszystkie tematy od pierwszej strony do ostatniej, gdy jestem raz czy dwa razy w tygodniu na necie po dwie trzy godziny?? a o ciekawostki pytam, bo nie mam dostępu do RTTH 
Ooo ranywatlowka pisze:Kocham was za wszystkie te słodkie słówka, którymi mnie uraczyliście. Wyobrarzacie sobie, że przeczytam wszystkie tematy od pierwszej strony do ostatniej, gdy jestem raz czy dwa razy w tygodniu na necie po dwie trzy godziny?? a o ciekawostki pytam, bo nie mam dostępu do RTTH
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
A jak ich malo to cos wymyslimy

Qba666 dzięki, wreszcie człowiek został znaleziony. skoro całe forum jest odpowiedzią na moje pytanie, to uważam ten temat za zamknęty.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

obrazalski 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
nie obrażalski, tylko...COOO?!!
wybaczę ci ten rodzaj
i naprawdę nie obrażalski tylko nie ma sensu tego tematu ciągnąć, skoro jest cały dział poświęcony, mam go przed oczyma i stwierdzam, że nie ma recenzji dwóch ostatnich albumów, więc możemy o nich podyskutować o nich tutaj, chyba, że zostaną dodane recenzje o nich.
zgadzam się z przedmówcą. Jest caaały dział na recenzje :guns
Ale pojawią się w swoim czasie. Co miesiac pojawia się nowa płyta. Polecam przeglądanie strony głównej.watlowka pisze: mam go przed oczyma i stwierdzam, że nie ma recenzji dwóch ostatnich albumów
Watlowka sorry ale nie wiem o co Ci biega 
Zapewne chodzi o to, że to dziewczyna :]Qba666 pisze:Watlowka sorry ale nie wiem o co Ci biega
obydwaj macie u mnie BIG plusa za spostrzegawczość i logiczne myślenie
ale za to mam do dobrych ludzi gorącą prośbę: czy moglibyście umieścić tutaj teksty ironów bo prosiłam o to pewnego debila z klasy i od roku nie mogę się doprosić, a chcę pomyśleć też nad tym co kolejne utwory przekazują. ze słuchu trochę trudno jest wyłowić całe zdania, szczególnie dla niewprawnego ucha.mam nadzieję ,że nie proszę o dużo? 
Wchodzisz na strone www.sanktuarium.org na dział download , tam masz teksty przetłumaczone juz. Nawet nie trzeba ściągać.