A to dlaczego? :closed Szkoda Ci 80zł?Wrath pisze:Pff a ja tego DVD chyba nie kupię zaraz po premierze
Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Sadomacho???Wrath pisze:Choćbym miał kupić to dopiero za rok to i tak nie ściągnę
Ja też nie moge sie doczekać. Ciekawe czy cena będzie tak jak to niby "mówią" 80 dyszek.
No ja myślępaniron pisze:Ciekawe czy cena będzie tak jak to niby "mówią" 80 dyszek.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://www.screamforme.com/interview.htm <--- wywiad z Bruce'm o nowym DVD.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niestety przy tym wydawnictwie kino domowe raczej Ci się nieprzyda bo materiał będzie i tak pewnie nagrany tylko w Stereosyzygy pisze:Ja już się doczekać nie mogę, tym bardziej, że od niedawna mamy kino domowe
łee trochę lipa...Kratos pisze:Niestety przy tym wydawnictwie kino domowe raczej Ci się nieprzyda bo materiał będzie i tak pewnie nagrany tylko w Stereo
Cytat z oficjalnego forum Bruca
Ale ogólnie chyba Bruce się pomylił, no bo przecież set lista jest z trasy promującej CW.
Ogólnie chodzi o to, że wideo ma być niby z trasy CW a Bruce wspomniał w wywiadzie, że materiał pochodzi z jakiegoś tam SKOL Rock festival, ale tam grał w 97 podczas trasy accidentaI just read Bruce's interview about the DVD, and he got me confused.
According to the official release, the show that was recorded in Brazil was from the 1999 Chemical Wedding tour.
However, Bruce says:
Quote:
" The concert was part of the Skull Rock series, and with us on the bill were the Scorpions and Jason Bonham, I think. On that particular night we went down an absolute storm, which the Scorpions were very gracious about actually, because a lot of the audience left after we finished."
Now, something's got to be wrong. First, he played at the SKOL Rock festival in 1997, and it was the Accident of Birth tour, and that was the show that was filmed by MTV Brasil. As he also says:
Quote:
"It was a bootleg from the TV screens, but it was also filmed for TV. So we approached the TV company. The quality of some of the show wasn’t good enough to be used, but the sound is untouched – it comes straight off the mixing desk."
I believe the release is wrong, because it makes sense that they got the TV's film.
Well, guess we're going to have to wait and see.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To błąd Bruce'a - pomylił oba występy w Sao Paulo. W 1997 grał tam właśnie na tym festiwalu, a w 1999 były to solowe koncerty.
ja kupuje za pierwsza wyplate 
Na Allegro już sie pojawiło.
89 zł jak narazie. Czyli jest szansa że może w sklepach bedzie po 80
89 zł jak narazie. Czyli jest szansa że może w sklepach bedzie po 80
Widział ktoś --> Allegro 75 najtańszy jak narazie jaki znalazłem
Ciekawe jak będzie w sklepach
Widziałempaniron pisze:Widział ktoś --> Allegro 75 najtańszy jak narazie jaki znalazłem![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W sklepach powinno także pojawić się na dniach. Dajcie znać jak wypatrzycie je gdzieś w stolicy. 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

W Warszawie w KDT pod Pałacem, DVD będzie dostępne już jutro w cenie 69zł!!! Przynajmniej tak poinformowała mnie dziś Pani sprzedawczyni
Za taką samą cenę i też kilka dni przed oficjalną premierą kupiłem tam DOTR (o dziwo płyta Stereo chodzi OK) więc zainteresowanym polecam odwiedziny tego punktu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gdzie to dokładnie jest? Bo dawno tam nie byłem.Kratos pisze:W Warszawie w KDT pod Pałacem, DVD będzie dostępne już jutro w cenie 69zł!!! Przynajmniej tak poinformowała mnie dziś Pani sprzedawczyniZa taką samą cenę i też kilka dni przed oficjalną premierą kupiłem tam DOTR (o dziwo płyta Stereo chodzi OK) więc zainteresowanym polecam odwiedziny tego punktu
Thx za info!! :beer
-
rocknrollrebel
- -#Charlotte

Jak bedzie za 80zł to ja kupuje nie ma co
!
Voluntary kamikaze club!
Na Mystic-u 90zł...
wlasnie gdzie tam maja takie rzeczy? i to oryginalne?WICKER MAN pisze:Gdzie to dokładnie jest? Bo dawno tam nie byłem.Kratos pisze:W Warszawie w KDT pod Pałacem, DVD będzie dostępne już jutro w cenie 69zł!!! Przynajmniej tak poinformowała mnie dziś Pani sprzedawczyniZa taką samą cenę i też kilka dni przed oficjalną premierą kupiłem tam DOTR (o dziwo płyta Stereo chodzi OK) więc zainteresowanym polecam odwiedziny tego punktu
![]()
-
Deleted User 804
chyba chodzi o te 2 duże baraki pod pałacem od strony marszałkowskiej. Sklep z płytami jest w tym miejszym choć nie gwarantuje że w większym też nie maWICKER MAN pisze:Gdzie to dokładnie jest? Bo dawno tam nie byłem.Kratos pisze:W Warszawie w KDT pod Pałacem, DVD będzie dostępne już jutro w cenie 69zł!!! Przynajmniej tak poinformowała mnie dziś Pani sprzedawczyniZa taką samą cenę i też kilka dni przed oficjalną premierą kupiłem tam DOTR (o dziwo płyta Stereo chodzi OK) więc zainteresowanym polecam odwiedziny tego punktu
![]()
KDT, to ta duża hala. Ale sam jestem ciekaw gdzie tam DVD kupić można.