24/06/2006 - Marillion (FREE!) - Kraków @ Wianki Festival ;)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2006 - Marillion (FREE!) - Kraków @ Wianki Festival ;)
Ja już się przyzwyczaiłem do takich rewelacji 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Takiego czegoś nie da się nigdy uniknąć przy darmowym wejściu, ale czy to jest ważne?
A kto tutaj będzie grał ze składu tego "starego" Marillionu?
kurde ,a mam tak blisko i nie mam jak wrocic;/ostatni bus odjezdza o 22,00 czyli kapa;/ NIe przezyje tego,tymbardziej,ze za free 
Ale to jaki problem? Ciepło, dworzec duży a ludzi pewnie będzie sporo się kręcić przez całą noc. Bary pewnie też pootwierane będą.Opra_M pisze:kurde ,a mam tak blisko i nie mam jak wrocic;/ostatni bus odjezdza o 22,00 czyli kapa;/ NIe przezyje tego,tymbardziej,ze za free
sie zlozylo, ze zamiast w wwie bede 24 w krk. zatem - do zobaczenia :]
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Steve Hogarth- voc, kFear pisze:A kto tutaj będzie grał ze składu tego "starego" Marillionu?
Steve Rothery- g
Mark Kelly- k
Pete Trewavas- b
Ian Mosley- dr, perc
Oto cały stary skład- od roku 89-ego.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Robimy jakiegoś zlota/ idziemy do jakiegoś klubu/ czy wracać autem ze znajomymi?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Raczej wszyscy się rozejdą podczas tego festiwalu, i trudno bedzie o jakąś większą ekipę... Zresztą i tak jeszcze nie każdy wie, o któej przyjeżdża i wraca.
Jednak będę jutro
A dziś byłam nad wisłą i były próby wiankowe. Zapowiada się ciekawe widowisko.
-
Deleted User 1309
Ja będę w Kakał od 17.30 .
-
Deleted User 1309
Fajne te Wianki za rok trzeba sie wybrac ponownie
.
Marillion zagrał fajnie , ALE jednak takie koncerty gdy scena oddalona jest o kilkaset metrów to zadna frajda dla mnie
.
Widowisko artystyczne było tez średnie ze wzgledu na mnogą ilosc elementów nie wiadomo bylo na czym skupić wzrok .
Za to sztuczne ognie to była rewelka
Pozdro dla Kei i Laurany które z nami czas po koncercie spędziły i nawet piwa sie napiły
Marillion zagrał fajnie , ALE jednak takie koncerty gdy scena oddalona jest o kilkaset metrów to zadna frajda dla mnie
Widowisko artystyczne było tez średnie ze wzgledu na mnogą ilosc elementów nie wiadomo bylo na czym skupić wzrok .
Za to sztuczne ognie to była rewelka
Pozdro dla Kei i Laurany które z nami czas po koncercie spędziły i nawet piwa sie napiły
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Było wspaniale, mimo, że widoczność była praktycznie zerowa. Dobrze, że przynajmniej były te telebimy, można było cokolwiek ujrzeć. O zespole pana Janerki szkoda gadać... Natomiast gwiazda wieczoru zaprezentowała nastepujący set:
1. Separated Out
2. You're Gone
3. Fantastic Place
4. Easter
5. Beatiful
6. Out Of This World
7. Accidental Man
8. The Damage
9. Neverland
========
10. Between You And Me
11. Cover My Eyes
Czy jeszcze trzeba cos dodawac? Mam kilka filmikow, ale ze wzgledu na mala widocznosc, to poczekam az dostane bootleg.
1. Separated Out
2. You're Gone
3. Fantastic Place
4. Easter
5. Beatiful
6. Out Of This World
7. Accidental Man
8. The Damage
9. Neverland
========
10. Between You And Me
11. Cover My Eyes
Czy jeszcze trzeba cos dodawac? Mam kilka filmikow, ale ze wzgledu na mala widocznosc, to poczekam az dostane bootleg.
A mnie się nawet tyłka nie chciało ruszyć w ten tłum, wylazłam na balkon i o ile samohody nie jeździły to było słychać 
Pierwszy live koncert w domu
Pierwszy live koncert w domu
czemu? mi sie wydawał całkiem w porządku... odstawili coś na koncercie, czy nie lubisz po prostu?JMM pisze:O zespole pana Janerki szkoda gadać...
Fajnie że przynajmniej występ gółwnej gwiazdy wam sie podobał, przynajmniej nie musicie żałować tych przejechanych kilometrów
bo dla mnie ten cały pseudo "festiwal" to była porażka. W zyciu nie widziałem większego syfu organizacyjnego 
-
Deleted User 1309
Syf organizacyjny ?? Pozatym ze nie było wytyczonych przejsc (co owszem jest istotnym minusem ale pojedyńczym ) na ,,sektorach". To innych wpadek nie zuwazyłem .
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Juras => wybacz, ale jak słyszę teksty w stylu "flaga na maszt, rower jest nasz", i tego typu klimaty... Po prostu nie lubię kabaretów starszych punków... Mimo wsyzstko przejechałem 300 kilometrów dla innej muzyki.
No może mnie troszke poniosło ale kiedyś to wyglądało zupełnie inaczej. Nie było jakiś smiesznych sektorów, istniała mozliwość swobodnego przemieszczania się i nie było problemu. Nie rozumiem dlaczego zupełnie zablokowano przejście pod Wawelem i jesli ktoś chciał się dostać na drugą strone musiał dymać na około. Sektory nie były oznakowane, żadnego planu czy mapki też nie widziałem. Do tego scieżki dla VIPów
To ma być impreza dla ludzi a w tym roku odniosłem dziwne wrażenie że publiczność była organizatorom potrzebna tylko po to żeby miał kto oklaskiwać ich samych oraz lokalnych watażków.
Wam sie podobało - super
mnie niestety nie bardzo ale chyba mam do tego prawo, prawda? 
Wam sie podobało - super
właśnie :/ to był wielki minus bo ze 3 razy łaziliśmy z kumplami w kółko...Upiż pisze:Nie rozumiem dlaczego zupełnie zablokowano przejście pod Wawelem i jesli ktoś chciał się dostać na drugą strone musiał dymać na około.