Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Ale Roguc się odnajduje w Schizie jak nie wiem. Ta piosenka jest jego, on ja czuje wszystkim, bo jeśli połączymy jego zachowanie sceniczne z piosenką i generalnie z całym jej klimatem wychodzi.. CUDO 
nie wiem,może mi oni poprostu nie podchodzą, tak jak tobie np.ManowarFear pisze:Nomad pisze:ostatnie trzy utwory zdaje sie i jakoś mi nie podeszło .
Oj grzeszysz Krzysiek. Oni tam grali m.i. Listopad, SchizofreniePrzecież to genialne utwóry.
bo Fear musisz zrozumiec że Coma to nei muzyka dla rycerzy
ma być prosto- riff, zwrotka, refren, riff, zwrotka, refren, solo, riff, koniec. :laugh i jeszcze jakieś teksty historyczne (najlepiej o polakach) i koniecznie łooooo-oooo
<umałam ze śmiechu>
jeśli chodzi o Come to muszę powiedzieć, że Zapzepaszczone siły to naczęściej słuchana pzeze mnie płyta ostatnich tygodni. Posłuchałabym też ich piewszej płyty, ale mi się gdzieś zapodziała i nie mogę znaleźć. ech.
jeśli chodzi o Come to muszę powiedzieć, że Zapzepaszczone siły to naczęściej słuchana pzeze mnie płyta ostatnich tygodni. Posłuchałabym też ich piewszej płyty, ale mi się gdzieś zapodziała i nie mogę znaleźć. ech.
:laugh Masz rację, zapomniałem o tymMatek pisze:bo Fear musisz zrozumiec że Coma to nei muzyka dla rycerzy Laughing ma być prosto- riff, zwrotka, refren, riff, zwrotka, refren, solo, riff, koniec. i jeszcze jakieś teksty historyczne (najlepiej o polakach) i koniecznie łooooo-oooo
Ostatnio do niej wróciłem i bardzo miło było sobie przypomnieć jąCopycat pisze:Posłuchałabym też ich piewszej płyty, ale mi się gdzieś zapodziała i nie mogę znaleźć. ech.
właśnie sobie przypomniałem że mam nagraną Tonację na telefon
kurde świetnie im to wyszło. może nie wszyscy przyszli tam na Comę ale
cudownie to wypadło :rocx
a jeszcze jedna sprawa mi się tam podobała... skończył HUnter, w tłumie słychać
COma, Coma, Coma!
skończyla Coma, koleś zapowiada kolejny zespół, w tłumie słychać
Coma, Coma, Coma :rocx :rocx :solo
wszyscy znali i krzyczelidla skurwysynów nie mamy litości
a jeszcze jedna sprawa mi się tam podobała... skończył HUnter, w tłumie słychać
COma, Coma, Coma!
skończyla Coma, koleś zapowiada kolejny zespół, w tłumie słychać
Coma, Coma, Coma :rocx :rocx :solo
A wtedy konsternacja tego prowadzącego. Nie wiedział za bardzo co zrobić. Potem powiedział coś o gadżetach zespołu i już umilkłMatek pisze:skończyla Coma, koleś zapowiada kolejny zespół, w tłumie słychać
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Ogolnie płytka calkiem ciekawa. Nie zapoznałem się z nią jeszcze do końca, ale mimo to robi dobre wrażenie i cieszy mnie fakt, że Polski zespoł pokazuje że umie zrobić kawał dobrej muzyki
.
A moje ulubione piosenki z tej płyty to:
"Ostrość na nieskończoność" <-ZDECYDOWANY LIDER i "Nie ma Joozka"
PS. Czy nie odniósł ktoś z Was wrazenia, że "Nie ma Joozka" ma baaardzo podobny refren do jednej, równie ciekawej, piosenki zespołu PTAKY?
pozdrawiam
A moje ulubione piosenki z tej płyty to:
"Ostrość na nieskończoność" <-ZDECYDOWANY LIDER i "Nie ma Joozka"
PS. Czy nie odniósł ktoś z Was wrazenia, że "Nie ma Joozka" ma baaardzo podobny refren do jednej, równie ciekawej, piosenki zespołu PTAKY?
pozdrawiam
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

A nie pamietam tytułu. Po formacie dysku straciłem też ich piosenki
a fajne były.
Dodam jeszcze, że jako calość bardziej podobała mi się PWZM, ale Ostrość za Nieskończoność to Mistrzostwo Świata, dlatego nie bede stwierdzał, który krążek lepszy. Oba są świetne, niemal doskonałe:).
PS. strona zespołu PtakY to http://www.ptaky.pl Wchodzi w dyskografie i na sam dół i można zgrac około minute każdej z piosenek z ich chyba debiutanckiej płyty.
pozdro
Dodam jeszcze, że jako calość bardziej podobała mi się PWZM, ale Ostrość za Nieskończoność to Mistrzostwo Świata, dlatego nie bede stwierdzał, który krążek lepszy. Oba są świetne, niemal doskonałe:).
PS. strona zespołu PtakY to http://www.ptaky.pl Wchodzi w dyskografie i na sam dół i można zgrac około minute każdej z piosenek z ich chyba debiutanckiej płyty.
pozdro
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
Z Ptaków pamiętam tylko Chroń to co masz i Czarne Słońce, ale to chyba żaden z tychKibic_GKS-u pisze:ma baaardzo podobny refren do jednej, równie ciekawej, piosenki zespołu PTAKY?
na stronie głównej kapeli są teksty do piosenek z albumu, no i ciekawymi grafikami zostały opatrzone