Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Ale to dobrze
- osobiscie sklad "polski" wydaje mi sie lepszym :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
Re: Vader - BLITZKRIEG 4 Tour
Za oficjalną stroną zespołu:
"Impressions In Red" - nowy album VADER!
Już 22 kwietnia rozpocznie się sesja nagraniowa najnowszej płyty VADER zatytułowanej "Impressions In Red". Zespół ponownie wejdzie do Hertz Studio w którym zrealizuje cały album, począwszy od nagrań po mastering. Sesja potrwa do 25 maja. Realizacja i produkcja będzie spoczywać ponownie w rękach Sławka i Wojtka Wiesławskich, którzy współpracowali z zespołem przy powstaniu MCD "The Art Of War". Oprawę graficzną płyty przygotował Seth (znany z okładek m.in. PARADISE LOST, ROTTING CHRIST, SEPTIC FLESH i wielu innych). Tym razem, w odróżnieniu od futurystycznego "The Art Of War", nowy album będzie mroczną i mistyczną wizją piekła na ziemi wzorowaną na pracach średniowiecznych wizjonerów jak Hieronim Bosh. Nowa grafika znajdzie odzwierciedlenie również w scenografii przygotowywanej na trasę promocyjną oraz będzie głównym tematem video-clipu, który powstanie w lipcu przy udziale jednego z najlepszych obecnie producentów w Polsce. "Impressions in Red" zostanie wydana 4 września przez Regain Records i wsparta szeroką kampanią promocyjną. VADER ruszy na europejską trasę koncertową 17 września i zagra ponad 90 koncertów. Odwiedzi wszystkie kraje europejskie, Wielką Brytanię, Skandynawię, kraje Bałtyckie oraz Bałkany. W 2007 roku zespół zagra kolejną trasę w USA, zawita do Japonii, Azji i Indonezji, Australii, Ameryki Południowej oraz do Rosji i krajów Europy Wschodniej. Więcej szczegółów o planach zespołu na stronach VADER i Massive Music
Ja zachaczę o Gdańsk YEAH!
prawdopodobnie na trasie bedzie mozna uslyszec vaderowa kompozycje z lat '80. ''Gin Psie'' dostepna na dzapańskich bonusach. Ciekawe to moze byc 
...ale i tak bede czekal na cover slayera badz sabbath. .;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
hmmmm ciekawe...ma ktos moze jaki link do takiego bonusaslayer pisze:prawdopodobnie na trasie bedzie mozna uslyszec vaderowa kompozycje z lat '80. ''Gin Psie'' dostepna na dzapańskich bonusach. Ciekawe to moze byc
jakbym Ci dal linka to zarobie 2 warna 
Re: blitzkrieg 4 tour 2006
Im to się zawsze chce.miki pisze:20.09. POL Kraków @ Rotunda
Będę
Ty i zli szatanisci? to nie gej partyLucy pisze:Będę
Ta co się uczepiła :laugh
Większość koncertów w Krakowie to death i jakoś chodzęKea pisze:Ty i zli szatanisci? to nie gej partynie boisz sie?
Właśnie, uczepiła się <foch> Czuję się uciskana.
szatan \m/ 
nie fochuj tak, bo zmarszczek dostaniesz
nie fochuj tak, bo zmarszczek dostaniesz

Plakat chyba... swoja droga kiepasny
Kocham Cię Kociaczku :*:* Slayer forever :*:*:*:* <3
sredni...tyle...
p.s. EeBe - nie mam nic do Szymona, ale ukroc go gdzieniegdzie
znaczy szerokosc do 150 pixeli daj 
p.s. EeBe - nie mam nic do Szymona, ale ukroc go gdzieniegdzie
o buuu... no dobra ;p
lepiej?
lepiej?
śliczno.....fajny ten kicias 
bo zem go mu wcisnela, to pewnie ze fajny ;p
Plakat nie jest nawet w połowie tak ch... jak nowa okładka, która jest po prostu genialna w porównaniu z nowym kawałkiem "Warlords". Radzę przesłuchać, w 7 sekundzie padają słowa "I am so mighty/ I am so dark". Do ściągnięcia na stronie...
...ale i tak się wybiorę, choćby na Azarath czy Vesanię.
...ale i tak się wybiorę, choćby na Azarath czy Vesanię.
reaktywacja
-
El Dorado
a ja nie pójde chyba bo znowu nic nie bede pamiętał... chyba, że załapię sie na technicznego.
Tooooobiiink...idź na Vader