Ale Steve ma takich zapewne kilka więc czemu by nie wykorzystać jednej sztuki na pożyteczny cel?S1MON pisze:szkoda instrumentu...niektorzy na taki by latami zbierali...
Blaze Bayley i Steve Harris sie wkurzyli
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley i Steve Harris sie wkurzyli
Nie ma to jak dostać basem od Steve'a 
Szczyt marzeń.BartSmith pisze:Nie ma to jak dostać basem od Steve'a
Steve ma chyba 4 basy z czego 99% koncertów gra na tym samym od 20 lat (oficjalnie, jak jest nie wiem;) ), więc wątpię by chciało mu się marnować taki sprzęt na jakiegoś głupkaM@ti pisze:Ale Steve ma takich zapewne kilka więc czemu by nie wykorzystać jednej sztuki na pożyteczny cel?S1MON pisze:szkoda instrumentu...niektorzy na taki by latami zbierali...![]()
Dobry basik skoro tyle już wytrzymał.Piwowarus pisze:Steve ma chyba 4 basy z czego 99% koncertów gra na tym samym od 20 lat
Ojeju to by wziął zza sceny jakiś drugi zapasowy i nim to zrobił, albo wezwał Edka do pomocy.więc wątpię by chciało mu się marnować taki sprzęt na jakiegoś głupka Wink
BartSmith pisze:Nie ma to jak dostać basem od Steve'a
Osobiście wolałbym dostać ten bass od Steve'a niż nim oberwać
tak wogole to polecam ta stronke..wpisac w wyszukiwarke Iron Maiden i wyskoczy duuuzeo filmikow teledyskow itd z ajronami a tu taa ciekawostka tez z tej strony
gosc wymiata na akustyku
http://www.youtube.com/watch?v=zlbE4YTL ... n%20maiden
gosc wymiata na akustyku
http://www.youtube.com/watch?v=zlbE4YTL ... n%20maiden
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ale koleś wymiata :rocx Szacunek dla niego 
hmmm 20 lat na JEDNEJ gitarze? Mocne....
kiedys to robili bardzo dobre, wiec nie dziwota ze sie trzymająAbstract pisze:hmmm 20 lat na JEDNEJ gitarze? Mocne....
Grasz na bębnach? Ja też 
nom gram gram
w 2 kapelach naraz :rocx doszlo do tego ze zamiast kupować nowego pearla export, kupilem sobie 7 letniego w kozackim stanie i wyszedlem na tym o niebo lepiej.
Hmm no nie ciekawie wtedy było, ktoś może powiedzieć mi dokładną datę tego koncertu? Rozejrzał bym się za nim.
Na pewno ma więcej, zobacz sobie w książce RTTH 3 jest zdjęcia z 83 roku gdzie stoi Steve, Dave i Adrian. Na zdjęciu widać, że Steve miał już wtedy 4 basy, a niema na zdjęciu np. tego basu "taxi" co grał na nim bodajże na No Prayer On The Road.Piwowarus pisze:Steve ma chyba 4 basy z czego 99% koncertów gra na tym samym od 20 lat
Tutaj masz date:
1996-08-29 Santiago de Chile, Chile
1996-08-29 Santiago de Chile, Chile
Chyba polubilem Blaze'a
Czas wziac sie za Factora i Virtuala.
Blaze jest świetnym wokalistą i nie ma co temu zaprzeczać. Ale Bruce jest po prostu lepszy i bardziej pasuje do Maiden.
Ja mam ten koncert... TV rip...speedrw pisze:Hmm no nie ciekawie wtedy było, ktoś może powiedzieć mi dokładną datę tego koncertu? Rozejrzał bym się za nim.
"Anyone Else ?! "
:D:D o kuźwa mocne , chciałbym zobaczyć co się z kolesiem później stało 
Hm, Blaze byl nacpany, czy zawsze zachowywal sie jakby mu wyzarlo pol mozgu w tym czesc odpowiedzialna za koordynacje ruchowa ;d ?
Widziałem to video. Na końcu koleś gitarsa im podprowadził (widać gryf wystający nad głowami publiki).
Killing is my business... and business is good!