To ja chce z Toba na piwo ;]Copycat pisze:O Boże... jak mnie tam nie będzie to popełniam samobójstwo.
28/09/2006 - Nick Cave - Warszawa @ Focus/Atrium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/09/2006 - Nick Cave - Warszawa @ Focus/Atrium
Piwa w dobrym towarzystwie nie odmawiam.EvE pisze:To ja chce z Toba na piwo ;]Copycat pisze:O Boże... jak mnie tam nie będzie to popełniam samobójstwo.
Zastanawiam się tylko jak ja tam dojadę (o ile będę) i czym się dostanę z powrotem w nocy. No ale cóż, dworca i całodobowych sklepów w Zabrzu jeszcze nie znam więc...
To jak będzie więcej osób, to może jakiś miting czy coś 
Wogóle nie spodziewałem się, ze tyle osób słucha tutaj Cave'a 
Wcale nie trzeba słuchać, zeby gdzieś iść :] Zawsze kolejna okazja do spotkania więcej :]
No ja akurat taaaak. Lubię tak sobie siedzieć w kącie na podłodze, słuchać go na słuchawkach i się bujać. np. przy takim "As I sat sadly by her side" to różne wizje można mieć, zwłaszcza jak pada deszcz. Jeszcze powinnam do tego dodać, że odpalając jednago papierosa od drugiego.. ale nie palę.Pink pisze:Wogóle nie spodziewałem się, ze tyle osób słucha tutaj Cave'a
"As I sat sadly by her side" to najlepszy jego utwór zaraz obok "Into my Arms" i "Hallelujah"
Nie mogę się bardziej zgodzić..
- likipiki
- -#Lord of the flies

no ja nieśmieało się nie zgadzam, ale ok
olać 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Ja akurat te trzy kawałki strasznie lubię. On ma po prostu sporo, że tak to ujmę, "najlepszych utworów" Zresztą jak mówisz, olać, hih.
Spoko, mogę być Twoim przewodnikiemCopycat pisze:Zastanawiam się tylko jak ja tam dojadę (o ile będę) i czym się dostanę z powrotem w nocy. No ale cóż, dworca i całodobowych sklepów w Zabrzu jeszcze nie znam więc...
Ha! Poćwiczymy dworcowy survival!
Wiadomość z 6 lipca:
"Witam,
uprzejmie informuję, że wrześniowy koncert Nicka Cave'a nie odbędzie się w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu. W tym czasie bowiem odbywa się remont generalny obiektu.
Pozdrawiam
Anna Zalińska
Dom Muzyki i Tańca"
Tak wieć nie ma się co podniecac, miał być w kongresowej, potem w Zabrzu, a wyjdzie na to że NIGDZIE.
"Witam,
uprzejmie informuję, że wrześniowy koncert Nicka Cave'a nie odbędzie się w Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu. W tym czasie bowiem odbywa się remont generalny obiektu.
Pozdrawiam
Anna Zalińska
Dom Muzyki i Tańca"
Tak wieć nie ma się co podniecac, miał być w kongresowej, potem w Zabrzu, a wyjdzie na to że NIGDZIE.
- likipiki
- -#Lord of the flies

gdyby nie to, że na tym koncercie bardzo mi zależy, napisałbym: lol.
fuck
fuck
Mogliby zrobić w Hali Ludowej miałbym tylko 100km i bym pojehał 
Nick Cave, jeden z najbardziej intrygujšcych twórców w historii muzyki rockowej wystšpi w Polsce. Jedyny, akustyczny koncert artysty odbędzie się 28 wrzeoenia w specjalnie na tę okazję zaaranżowanym hallu biurowca Focus/Atrium, przy Al. Armii Ludowej 26.
Motywem przewodnim i osiš całego koncertu będzie muzyka filmowa, skomponowana przez Nicka Cave'a do filmu "The Proposition" (2005) w reżyserii Johna Hillcoata. Cave jest również autorem scenariusza do tego obrazu.
(Film "The Proposition" był wyoewietlany na tegorocznym festiwalu Era Nowe Horyzonty, w ramach cyklu: panorama kina współczesnego)
Artysta wystšpi wraz z zespołem w składzie:
Nick Cave - piano, vocals
Martyn P. Casey - bass
Warren Ellis - violin
Jim Sclavunos - percussion
Ceny od 170zł do 270zł.
Motywem przewodnim i osiš całego koncertu będzie muzyka filmowa, skomponowana przez Nicka Cave'a do filmu "The Proposition" (2005) w reżyserii Johna Hillcoata. Cave jest również autorem scenariusza do tego obrazu.
(Film "The Proposition" był wyoewietlany na tegorocznym festiwalu Era Nowe Horyzonty, w ramach cyklu: panorama kina współczesnego)
Artysta wystšpi wraz z zespołem w składzie:
Nick Cave - piano, vocals
Martyn P. Casey - bass
Warren Ellis - violin
Jim Sclavunos - percussion
Ceny od 170zł do 270zł.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Pink pisze:Ceny od 170zł do 270zł.
no to przydupili. z bogiem :/
mam takie same odczucie
oby wpadl jeszcze kiedyś z the bad seeds
a ostatnio wsluchany w Jego piekne kompozycje bylem w stanie wydac te 60,70 na ticket. coz...jednak zwyklego ucznia takie kwoty przerazajaPink pisze:Ceny od 170zł do 270zł.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Że tak zapytam niewinnie... w jakim mieście?Pink pisze: w specjalnie na tę okazję zaaranżowanym hallu biurowca Focus/Atrium, przy Al. Armii Ludowej 26.
Tjaaa... chyba jednak pojadę na Deep Purple..Ceny od 170zł do 270zł.