... ACID DRINKERS to jeden z moich ulubionych polskich zespołów ... myslę że zainteresowałem się ich muzyką w 1992 roku po wydaniu płyty "Strip Tease" ... oczywiście swego czasu posiadałem jedynie te wydawnictwa w formacie kaset magnetofonowych [pozostały te widoczne na zdjęciach] z czasem kolekcję powiekszałem o płyty CD.
... tutaj płyty CD które aktualnie mam w domu [kilka jest że tak powiem "u ludzi" ] - po kliknięciu i powiekszeniu widać trochę więcej niż na tych miniaturach
Zaobaczcie tutaj http://www.youtube.com/watch?v=wk1hOIUSEM4 jest to jakiś koncert z lipą. Śpiewali tam jakiś kawałek po polsku. WQ każdym razie szukałęm tego w dyskografii i nic nie znalazłem. Czy jest to piosenka ich autorstwa(jeśli tak to z jakiego albumu bo jak narazie znam tylko acidofilia i rock is not enough) czy też z wcześniejszych projektów lipy. A co do albumów który z poprzedników acidofilii mógłbym sobie posłuchać bo narazi emam mam tylko te 2 płytki. Co polecacie??
wiecie ze titus nagral jakas plyte z Maleńczukiem ? niewiem dokladnie o co lotto ale widzialem kawalek ich wywiadu na 4fun... ma ktos jakies DOKLADNIEJSZE informacje >?
No to móię, Homo Twist się ten projekt nazywa. Maleńczukgo reaktywował po kilku latach i pomyślał, że zaprosi Titusa do nagrania płyty (tytułu nie pamiętam). I teraz Maleńczuk tylko tym się zajmuje, bo w Pudelsach jak niektórzy pewno wiedzą go nie ma.
No tak tak, ale to mówiłem bardziej w kontekście takim, że nie działa równocześnie w Homo Twist i Pudelsach, jakby czyjejś uwadze uszło to, że już w Pudelsach nie jest.
1. (Fuel Of My Sooul)
2. (In A Black Sail Wrapped)
3. (Swallow The Needle)
4. (The Ark)
5. (Meltdown Of Snctity)
6. (We Died Before We Start To Live)
7. (Red Shining Fur)
8. (The Rest That I Feed)
9. (Silver Meat Machine)
10. (Boneless)
11. (Blues Beatdown)
Totalna masakra! Świetne pomysły, słychać, że Olass dał dużo od siebie. Jest świeżo, ale też bardzo w ich stylu. Trzeba się będzie znów za nimi gdzieś po Polsce przejechać.
Silence! Smell the violence!
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2011 4:25 pm przez Korzeń, łącznie zmieniany 7 razy.
Tu macie teledysior do nowego singla - Swallow the needle. To jest chyba najwolniejszy numer na płycie. Ma niesamowity klimat. Wokal Olassa wgniata w podłogę. I zakończenie świetne. Miód, słuchajcie.