Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
sorki... ogólnie to płyta jest równa, tj kawałki śą porównywalnej "jakości" ale mnie die od kąd mam strasznie podoba CULT a teraz to jeszcze Supermist
no i oczywiscie Jihad :solo
już nie mam tu najwięcej postów

Skeleton Christ jednak wymiata. Jeszcze raz przesłuchałem i ten kawaek wyszedł na prowadzenie. Miazga. :rocx
ja jednak bronie ciągle Catatonic-a, który ma nieziemsko męczący power dla psychiki. Jak przy tym siedze to zapadam, ale za to ich lubie.
Tak chwalimy i chwalimy...to moze najsłabszy kawałek tej płyty

Tak chwalimy i chwalimy...to moze najsłabszy kawałek tej płyty
Hmmm Black Serenade.
mój również typ idzie na Black Serenade. CHyba dlatego ze ma najmniejszy kop z całej płyty, no ale daje rade 
- Elevatorman
- -#Clansman

ale Skelton christ jest swietny supremist catatonic catalyst black serenade.... całą płyta jest znakomita!!!
kurde coraz bardziej wciaga ta plyta slucham jej caly dzien, ale NARAZIE chyba ostani Exodus lepszy, choc mysle ze to kwestia zasłuchania ;] mysle ze zakupie oryginal razem z nowym IM 
widzieliście już wykonanie CULT live ?? kto nie widział zapodaję link http://www.youtube.com/watch?v=B97bXzNBL6o
Wykonanie takie sobie, albo Tom się oszczędzał albo nie dał rady już się drzeć.
Mam nadzieję że to pierwsze.
Heh wątpię, ale zrobiony zajebiście, wszystko pasuje.esoka pisze:oficjalny teledysk do JIHADu ?
noooooooooo...mnie sie podoba..niewie mczy to jakis samorób czy oficjal ale jak dlamnie naprawde fajne! a szczegulnei ten sam koniec "satan, satan, satan" i kadr na Gorge W Busha :rocx

raczej samorób, ale nie zmienia to faktu ze zrobione bdb
- Elevatorman
- -#Clansman

no Tom słabo...M@ti pisze:Wykonanie takie sobie, albo Tom się oszczędzał albo nie dał rady już się drzeć. Confused Shocked Mam nadzieję że to pierwsze.
napewno samoróbka nie wydaje mi sie... mati mówiłes cos o eyes of the insane...M@ti pisze:esoka napisał:
oficjalny teledysk do JIHADu ?
Heh wątpię, ale zrobiony zajebiście, wszystko pasuje.
No ma być, tylko niewiadomo kiedy. To będzie oficjalny teledysk.Elevatorman pisze:mati mówiłes cos o eyes of the insane...
jak to jest z okładka nowego Sleja? Ocenzurowana 
http://www.allegro.pl/item120467803_sla ... usion.html
mam nadzieje ze to tylko karteczka pod folia a w pudelku juz wlasciwa poligrafia
mam nadzieje ze to tylko karteczka pod folia a w pudelku juz wlasciwa poligrafia
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2006 1:25 am przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
nie dam se glowy uciac ale mnie sie wydaje, ze to bialo z wycietym "slayer" to folia przykrywajaca normalna okladke! serio..bo taka okladka nie ma sensu

- likipiki
- -#Lord of the flies

no taką właśnie okłądkę widziałem w mediamarkt w zeszłym tygodniu. i nie wyglądało to na kartonik, chyba.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...