a temu kawałkowi już podziękujemy.... ;)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: a temu kawałkowi już podziękujemy.... ;)
:angry ide zrobić kupe bo nie bede tego czytał
Wrathchild - bo nigdy nie lubiłem...
Odpada - Run to the hills . Można już wymiotować tym kawałkiem.
Run to the Hills i Fear of the Dark, nie żeby mi sie znudziły,bo nie byłem na koncercie Maiden 17 tys. 893 razy ,no ale zamykają miejsce lepszym utworom.
Co do Troopera i Halloweed Be thy Name,to jakby zagrali set złożony tylko z tych dwóch utworów, to bym szedł na koncert!
Co do Troopera i Halloweed Be thy Name,to jakby zagrali set złożony tylko z tych dwóch utworów, to bym szedł na koncert!
Hallowed Be Thy Name. Niby hicior ale ja go już słuchać nie mogę 
Sanctuary. Grają to prawie cały czas, przejadło się już.
-
executioner
- -#Wrathchild

Trudny wybór. Głos na hallowed be thy name
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Wrathchild i Sanctuary są niczym specjalnym a granym często dlatego stawiam na Wrathchild no i jeszcze wiadomo "Run To The Hills" i "Hallowed Be Thy Name" - bardzo oklepane numery.
Run to the hills przejadł się i wydaje mi się troszkę śmieszny i dziecinny
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Mówcie co chcecie
Run to the Hills i TNotB nie jest do słuchania na płycie z koncertów jak RiR czy DotR
Te kawałki są grane dla publiczności
Byłem na koncercie głośniki pierdziały Brucowi troche nie szło ale publiczność się bawiła... :rocx i o to chodzi :solo
Ja zagłosowałem na Can I Play with Madness - dobra piosenka ale... wiadomo
Run to the Hills i TNotB nie jest do słuchania na płycie z koncertów jak RiR czy DotR
Te kawałki są grane dla publiczności
Byłem na koncercie głośniki pierdziały Brucowi troche nie szło ale publiczność się bawiła... :rocx i o to chodzi :solo
Ja zagłosowałem na Can I Play with Madness - dobra piosenka ale... wiadomo
- Elevatorman
- -#Clansman

Can I Play with madness i Sanctuary ... głos na sanctuary... i co oni widzą w tym utworze... dal mnie przeciętniak...
dla mnie również. strasznie słaby. zresztą sanctuary i iron maiden to najsłabsze kawałki na debiucie. z tych wszystkich tu do wyboru te wspomniane, heaven can wait i can i play.. to dla mnie bardzo przeciętne utwory, jak na maiden.Elevatorman pisze:Can I Play with madness i Sanctuary ... głos na sanctuary... i co oni widzą w tym utworze... dal mnie przeciętniak..
- Elevatorman
- -#Clansman

eee iron maiden fajne ale sanctuary nie ..... a can i play ....strasznie komerchą zajeżdza..
Sanctuary.. Wachałem się pomiędzy Sanctuary a 666 ale jednak "S" bo niprawdę nie w tym niczego nadzwyczajnego. Mam wrażenie ,że poprostu zespół lubi to grac
Wybrałem Sanctuary, ale pod warunkiem ze Janick wariowałby z gitarą na innym kawałku... :solo
'Wrathchild', bo go ogólnie nie lubię.
Run To The Hills, choć miałem problemy z wyborem. Kawałek jest w porządku, ale np na Rock In Rio wolałbym, żeby zamiast niego dali standardowy bonus i zagrali Fallen Angel i Out Of The Silent Planet. Przejadł się już trochę jednym słowem.
"Heaven Can Wait"
The Number of the Beast - lubię ten kawałek jednak jakby wypadł z setlisty koncertowej nie płakałbym 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Musze się zgodzić, głos poszedł na Run To The HillsNomad pisze:Run to the Hills i Fear of the Dark, nie żeby mi sie znudziły,bo nie byłem na koncercie Maiden 17 tys. 893 razy ,no ale zamykają miejsce lepszym utworom.