Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead
musze poznać cały ten Motorhead 
dobry ten nowy motorhead :>
Motorhead jest super i wogóle wymiata... co nie znaczy że lepszy od Maiden
.
Która koncertówka Motorhead z tych "współczesnych" jest najlepsza? Posłuchałbym sobie.
Słuchałem narazie tylko Inferno, bardzo mi sę podobało. A głos Lemmego wymiata!
Sa niezli, ale bez przesady, aż tak mnie nie rajcują!
Znam tylko "No Sleep Till Hammersmith", "Birthday Party" i "Everythin Louder, than Everything Else". Polecam wszystkie 3syzygy pisze:Która koncertówka Motorhead z tych "współczesnych" jest najlepsza? Posłuchałbym sobie.
tą znam i bardzo lubię, ale chcę sprawdzić, jak wypadały ich koncerty, gdy już stracili to brudne brzmienie wczesnych lat 80 ;pherki pisze:Znam tylko "No Sleep Till Hammersmith"
ok sprawdzęherki pisze:"Everythin Louder, than Everything Else
Myślę, że najlepij by było jakbyś poszedł na koncert w Stodole. Wtedy byś się dowiedziałsyzygy pisze:tą znam i bardzo lubię, ale chcę sprawdzić, jak wypadały ich koncerty, gdy już stracili to brudne brzmienie wczesnych lat 80 ;pherki pisze:Znam tylko "No Sleep Till Hammersmith"ok sprawdzęherki pisze:"Everythin Louder, than Everything Else
heh, może następnym razem.... ;]herki pisze:Myślę, że najlepij by było jakbyś poszedł na koncert w Stodole. Wtedy byś się dowiedział
rowniejszy niz poprzednik , chociaz life`s a bitch akurat bylo na poprzedniku ;] kopie tylek-to jasne...choc co mi sie wypowiadac, bo nigdy AZ TAKIM ich fanem nie bylem 
No, Life's A Bitch jest mocarne, swojego czasu mogłem puszczać na repeacie. Kurde kurde kurde, muszę jutro się zagłębić w całość bo pierwszy kawałek mnie rozochocił. Jakie to proste, fajne i niewymuszone.
Ja to szczerze mówiąc jak mam przesłuchac jakiejś płyty Motorhead to zawsze pada na Overkill,Ace of Spades,Bomber,1916 czy też debiut(nie mówie tu o On Parole,tylko o Motorhead) no i oczywiście koncert z Hammersmith.
Nowej nie słyszałem ...AŻ TAKIM fanem to tez nie jestem Motorhead,ale kapela w mojej TOP 10 jest zawsze!,właśnie za te starsze płyty ,bezkompromisową postawę i za klimat jaki unosi sie nad tą kapelą
Nowej nie słyszałem ...AŻ TAKIM fanem to tez nie jestem Motorhead,ale kapela w mojej TOP 10 jest zawsze!,właśnie za te starsze płyty ,bezkompromisową postawę i za klimat jaki unosi sie nad tą kapelą
- Elevatorman
- -#Clansman

a ja juz mowilem ze nie przepadam za motorhead kiss of death jest dla mnei sredniakiem ale solidnym sredniakiem
u mnie sie nawet w top 30 raczej nier miesci 
Ja pewnie przeslucham w najblizszym czasie (czyt. jak ściągnę) ciekaw jestem jak im to wyszło 
Czytałeś wywiad z Lemmym dla CKM'a? LOL, klimat oj klimat.Nomad pisze:klimat jaki unosi sie nad tą kapele
Posłuchaj posłuchaj.Nomad pisze:Nowej nie słyszałem
Masz maila!
Tego nie czytałem,ale czytałem mega-biografię na Polskiej stronie Bastard(jest link na rockmetalu) ,super sie czytało.
Maila mam, berserk85@wp.pl .
Maila mam, berserk85@wp.pl .
- Elevatorman
- -#Clansman

ja czytałem i własnie to mnie najbardziej wkurza ... ta otoczka lemmyegoKorzeń pisze:Nomad napisał:
klimat jaki unosi sie nad tą kapele
Czytałeś wywiad z Lemmym dla CKM'a? LOL, klimat oj klimat.
lol nic nowego to tu nie maJa pewnie przeslucham w najblizszym czasie (czyt. jak ściągnę) ciekaw jestem jak im to wyszło Smile
To zdobądź i przeczytaj. Jest nawet obok taka fajna tabelka ile w życiu wypił i wziął, LOL.Nomad pisze:Tego nie czytałem,ale czytałem mega-biografię na Polskiej stronie Bastard(jest link na rockmetalu) ,super sie czytało.
Poszło też na ten, bo na początku wysłałem na ten z profilu. Doszło?Nomad pisze:Maila mam, berserk85@wp.pl .
Coo? Czemu?Elevatorman pisze:ja czytałem i własnie to mnie najbardziej wkurza ... ta otoczka lemmyego
Tak,doszło...dzięki wielkie..wierze że dobre i że rock'n roll :beer ,ale teraz niestety nie posłucham,bo zaraz ide spać bo jutro jade rano do Wrocka.
Posłucham w najbliższych dniach ...
Jeszcze raz ,dzięki
A co do samego zespołu,to powiem tylko tyle że bez niego thrash nie wyglądał by tak jak wygląda,ja wiem że takie opinie są nieco ryzykowne,ale w tym wypadku chyba nie ma sporu, dzięki takim kapelom rock'n roll istnieje..pamiętam jak słuchałem No Sleep til Hammersmith...genialny koncert, żywioł ,jazda bez trzymanki, moc .
Nawet jest moja recenzja w dziale recenzje płyt
Posłucham w najbliższych dniach ...
Jeszcze raz ,dzięki
A co do samego zespołu,to powiem tylko tyle że bez niego thrash nie wyglądał by tak jak wygląda,ja wiem że takie opinie są nieco ryzykowne,ale w tym wypadku chyba nie ma sporu, dzięki takim kapelom rock'n roll istnieje..pamiętam jak słuchałem No Sleep til Hammersmith...genialny koncert, żywioł ,jazda bez trzymanki, moc .
Nawet jest moja recenzja w dziale recenzje płyt