Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Oooo bedą sie naparzac
.
Walki w błocie?:>
Uważam, że najgorsza jest płyta "Przestań truć kansas!!!". Słabe riffy, nieciekawe kompozycje, brak `maidenowskiego` polotu sprawia, że ta płyta wypada najgorzej w moim rankingu LP `Iron Maiden`. Założyciel kapeli Nicko McBrain, popełnił dobrą decyzję wyrzucając ze składu Steve`a Harrisa. Owy basista nie wnosił nic do zespołu, wręcz obniżał poziom artystyczny. Niestety nawet ta decyzja nie pomogła zespołowi w nagraniu dobrej płyty. "Przestań truć kansas!!!", powinna być przykładem na to, jak nagrywać złe płyty.
A tak na serio, to Dance of Death najmniej mi się podoba.
A tak na serio, to Dance of Death najmniej mi się podoba.
Dla mnie to 2 pierwsze albumy. Nie mogę się przekonać! Nie twierdzę, że całe są do bani, ale w ogólnej średniej wypadają u mnie najsłabiej... choć czasami lubię z rana sobie włączyć jakiś stary kawałek 
The X Faktor - niewiedzieć czemu strasznie mnie irytują długaśne wstępy acz jak sie kawałki rozkręcą to jest spoko. A ogółnie nie ma jakiejś takiej płyty całkiem be jak to się mówi. Jak dla mnie przynajmniej.
Jak dla mnie to jest X Factor
Oż w mordefreeforce pisze:Jak dla mnie to jest X Factor
Nie wiedziałem że my maniacy Janicka możemy miec aż tak odmienne gusta muzyczne. Jak dla mnie x - factor to mistrzostwo świata to własnie m. in. dzięki niemu polubiłem rudego.
-
Arcos
Przestań truć kansas!!! na kazdym albumie sa rodzyny nie potrafie nie potrafie k***a 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W sumie to chyba jeden z albumów gdzie janick napisał najwięcej utworówFadero pisze:Oż w mordefreeforce pisze:Jak dla mnie to jest X Factor![]()
Nie wiedziałem że my maniacy Janicka możemy miec aż tak odmienne gusta muzyczne. Jak dla mnie x - factor to mistrzostwo świata to własnie m. in. dzięki niemu polubiłem rudego.
virtual...bo jest jakiś bezbarwny
i nigdy w calosci go nie przesłuchałem
i nigdy w calosci go nie przesłuchałem
...Fallen souls die behind my steps
By following the freezing moon...
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Trzeba zrobić nową ankietę bo ta jest nieaktualna 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ale tylko z opcją "Przestań truć - założyciel tematu"Rainmaker. pisze:Trzeba zrobić nową ankietę bo ta jest nieaktualna
Ja tam puscilem glos na Virual XI. Ogolnie plytki z bayleyem mi sie nie podobaja. Wole glos brucea lu paula.
a co, ich nowy wyczyn Ci się nie podoba?Rainmaker. pisze:Trzeba zrobić nową ankietę bo ta jest nieaktualna
Jeszcze jest brave new world i fear of... ale x factor to chyba i ostatni taki żeby gitarzysta aż 7 kawałków napisał na 11.Filik10 pisze:W sumie to chyba jeden z albumów gdzie janick napisał najwięcej utworówFadero pisze:Oż w mordefreeforce pisze:Jak dla mnie to jest X Factor![]()
No i jak tu wybrać? Ale nie ukrywam, że gdy słucham płyt z Blazem, to czuję się, jakby ktoś mi wsadził na głowę styropianowy kask.. 
Aces High cpt. Dickinson!
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

syzygy pisze:a co, ich nowy wyczyn Ci się nie podoba?Rainmaker. pisze:Trzeba zrobić nową ankietę bo ta jest nieaktualna
No wiesz... mnie o takie rzeczy psądzać
Ach gdybym mógl zmienic głos to poszedł by na X Factora.
nie ma najgorszego albumu Maiden , jest tylko dzień w którym słuchacz raz ma ochote na to raz na tamto i takie jest moje zdanie