METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem bileciku na koncert w W-wie. Skoro nie udalo sie dostac na poprzedni koncert Paula w W-wie trzeba nadrobic tym razem :-)
I'm not a numer, I'm the free man ...
Mlody....gdzies Ty sie podziewal przez te miechy 
gdzie to sie te bilety zamawia?? Po wyplacie biore 3 do kraka katosow i wrocka 
wow...tak mu chcesz podziekowac za trwale miejsce w historii na vhs bodajze ?Szymon pisze:biore 3 do kraka katosow i wrocka
:rocx :rocx :rocxS1MON pisze:wow...tak mu chcesz podziekowac za trwale miejsce w historii na vhs bodajze ?
hehe, a moze by tak jeszcze podziekowac w Toruniu - wszak to w niedziele jest, do pracy isc nie trzeba
kurde, wszedzie jeziesz tylko nie do Wawy 
problemy logistyczneEvE pisze:kurde, wszedzie jeziesz tylko nie do Wawy
strona www.chainsaw.pl -> dział CHAINSHOPSzymon pisze:gdzie to sie te bilety zamawia?? Po wyplacie biore 3 do kraka katosow i wrocka
a troche zapracowany bylemS1MON pisze:Mlody....gdzies Ty sie podziewal przez te miechy
a tak swoja droga to moze jakis zlocik po koncercie Chainsaw i Di'anno by sie w Progresji zrobilo
I'm not a numer, I'm the free man ...
Kolejny raport o sprzedazy biletow - poki co nadal na prowadzeniu Warszawa, na drugie miejsce wysunal sie Torun. Na samym koncu Katowice 
Czekam na dalsze zamowienia :solo
Czekam na dalsze zamowienia :solo
ostatni beda pierwszymi 
kurde ale jak to jest że taki ktoś jak di anno będzie grał w najgorszym klubie we wrocławiu. przecież ta obskurna speluna nawet sie do tego nie naadje, z połowy lokalu sceny nie widać, mało miejsca itp....
no niby tak,ale Ludowa jest zdecydowanie za duża, Od Zmierzchu sie chyba nie nadaje, na koncert metalowy, jak tam sie boją IM puścić z taśmy,by ludzie nie zdemolowali klubu, WZ może...ale chyba tylu ludzi by nie chciało przyjść....DIaboliq był kiedyś, ale już go nie ma, a byłby w sam raz na taki koncert....więc zostaje Madness...Matek pisze:kurde ale jak to jest że taki ktoś jak di anno będzie grał w najgorszym klubie we wrocławiu. przecież ta obskurna speluna nawet sie do tego nie naadje, z połowy lokalu sceny nie widać, mało miejsca itp....
nie gadaj już że wz by nie zapełnili, jak taka Coma czy Ocean nie mają z tym problemu. jest jeszcze WFF... w-z dla mnie byłoby idealnym miejscem.Nomad pisze:no niby tak,ale Ludowa jest zdecydowanie za duża, Od Zmierzchu sie chyba nie nadaje, na koncert metalowy, jak tam sie boją IM puścić z taśmy,by ludzie nie zdemolowali klubu, WZ może...ale chyba tylu ludzi by nie chciało przyjść....DIaboliq był kiedyś, ale już go nie ma, a byłby w sam raz na taki koncert....więc zostaje Madness...
Nie wiem nigdy tam nie byłem, więc sie nie wypowiadam....wiesz ,widocznie tak uznano...boje się że możemy sie niemiło rozczarować co do liczby osób na koncertach DiAnno, na Chaisnaw było kiedyś we Wrocku 40 osób, jak grali w Diable...myśle że Coma w tej chwili ma o wiele więcej fanów niż Di Anno.
We Wrocławiu poprostu jest mało fajnych klubów typowo rockowych, a takie kluby właśnie są najlepsze na koncerty...bo jest klimat
We Wrocławiu poprostu jest mało fajnych klubów typowo rockowych, a takie kluby właśnie są najlepsze na koncerty...bo jest klimat
Nomad, nie przyżywaj. Najwyżej będzie kameralny koncercik i na pewno nie będę narzekał.
No ja właśnie nie narzekam, hehe, bardzo sie ciesze z tego koncertu, wiem jak wyglądają koncerty w Madness, też wolał bym inne miejsce...ale koncert na pewno będzie świetny, albo i nawet lepiej
.
Jak? ;>Nomad pisze:wiem jak wyglądają koncerty w Madness
tylko że madness to naprawde beznadziejny klub. byłem tam na paru koncertach i nie byłem zachwycone (klubem). powiem tyle że scena jest w narożniku pomieszczenia (prostokątnego), zresztą narysuję 

a co najgorsze z tej połowy oznaczonej 2 prawie nic nie widać (a na tej mojej "lini" kropkowanej o ile pamiętam jest jakaś kolumna czy coś w tym stylu).

a co najgorsze z tej połowy oznaczonej 2 prawie nic nie widać (a na tej mojej "lini" kropkowanej o ile pamiętam jest jakaś kolumna czy coś w tym stylu).
no tak jak Matek napisał...trzeba dobrze stać, by coś widzieć, a wiadomo że w tych dobrych miejscach,każdy chce byc, i jest przepychanka, no i jeszcze do tego...Piwo jest niedobre, ale to już jest najmniejszy problem.Fear pisze:Jak? ;>Nomad pisze:wiem jak wyglądają koncerty w Madness
Ale mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiony.