ty jesteś śmieszny bucu. o bym cie w Rzeszowie nie spotkałSebastianArcheo pisze:bylem na ich koncercie...i usmialem sie do lez!heheheksero pisze:Jest to rewe;acyjna kapela jak ktos sie nie zgadza niehc przyjdzie na ich koncert
Ich koncerty to rewelacyjne widowisko i show. Nie grają nic odkrywczego ale za to to co robią robią dobrze Piosenki , teksty i solówki wymiatają i wgniatają w ziemię MonstruM to obok TSA najlepsza kapela grająca tą muzykę w Polsce
wiocha wyszla z nich i tyle,ale czego sie spodziewac przecierz sa z Rzeszow...hhahahah
Monstrum
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Monstrum
o co chodzi z tym tytulem? 21:37 ? to jakis wynik w Zuzlu?przemek-monstrum pisze:
21:37
heh słyszałem chyba 3 ich piosenki........jak na polske to dobry zespół
wg mnie bardzo dobry. obok Turbo najlepszy w Polsce. A jak WIT666 nie zna godziny 21:37 to niech się wstydzi

czemu? czym ta godzina rozni sie od 21:36 albo 21:38?Katarn pisze:A jak WIT666 nie zna godziny 21:37 to niech się wstydzi![]()
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

Godzina śmierci papieża. Nie każdy to musi wiedzieć.
Aha
No ja nie wiedzialem. Nie interesuje sie papiezami 
no nic - cierpliwie tzreba czekać na nowy album rzeszowskich metalowców
i nie mam obaw że bedzie dobry 
-
Davenport
i wice wersaWIT666 pisze:Nie interesuje sie papiezami
:beerKatarn pisze:obok Turbo najlepszy w Polsce
przepraszam bardzo, ale co to ma do rzeczy!? po pierwsze to 'jak na Polskę' a po drugie to właśnie takie pieprzenie, że 'jak na Polskę to dobry zespół' doprowadziło do takiego syfu na polskim rynku muzycznym, jaki teraz mamy...Smith6 pisze:jak na polske to dobry zespół
zapewne lepszy od AMoLaD :rocxesoka pisze:i nie mam obaw że bedzie dobry
widzisz nietylko takie zespoły mnie interesują.Potrafie dostrzec to ze mamy zespoły DOBRE bo BARDZO DOBRYCH w Polsce mamy jak na lekarstwo .Więc wracam do słuchania zagranicznych "gwiazdoruf" bo oni przynajmniej graja porządną muzyke.Davenport pisze:i wice wersaWIT666 pisze:Nie interesuje sie papiezami
:beerKatarn pisze:obok Turbo najlepszy w Polsceprzepraszam bardzo, ale co to ma do rzeczy!? po pierwsze to 'jak na Polskę' a po drugie to właśnie takie pieprzenie, że 'jak na Polskę to dobry zespół' doprowadziło do takiego syfu na polskim rynku muzycznym, jaki teraz mamy...Smith6 pisze:jak na polske to dobry zespółMonstruM to światowy zespół! podobnie jak Chainsaw. i teraz patrz na paradoks. czemu Chainsaw koncertuje więcej w Czechach i na Słowacji niż w Ojczyźnie!? bo to POLSKI zespół! wracaj do słuchania swoich zagramanicznych 'gwiazdoruf', bo jeżeli tylko takie zespoły Cię interesują to Ci współczuję, że nie potrafisz dostrzec tego, że mamy zespoły bardzo dobre i często lepsze niż zagraniczne...
![]()
w Polsce są dobre zespoły, pewnie, ze tak, ale Monstrum do nich nie należy. nudne to, ileż można grać to samo.
jak to ile? A maiden ile gra to samo? 30 lat. a fanów nie ubywa.
MonstruM zapowiada się na polską chlubę i czekam zniecierpliwiony na ten dzień
MonstruM zapowiada się na polską chlubę i czekam zniecierpliwiony na ten dzień
z tym własnie, że Ma9iden gra od 30 lat a Monstrum od naciągając 10.
-
Davenport
taaaa... jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj, żeby głupoty nie napisać...miki pisze:a Monstrum od naciągając 10
-
Davenport
porządna = dobra...Smith6 pisze:Więc wracam do słuchania zagranicznych "gwiazdoruf" bo oni przynajmniej graja porządną muzyke
i ????????miki pisze:z tym własnie, że Ma9iden gra od 30 lat a Monstrum od naciągając 10.
jak Maiden grali 10 mozna było powiedziec to samo, o nich i innej kapeli
narodzin członków zespołu data jest NAJważniejsza.Davenport pisze:nie liczy się data wydania demka (1998), tylko powstania zespołu...
- likipiki
- -#Lord of the flies

poczęciemiki pisze:narodzin członków zespołu data jest NAJważniejsza.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...