Vader
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Vader
no zgadzam sie to nadzorowanie to taka dyktatura mała ....również nie przepadam za wokalem Petera...miki pisze:ponoć właśnie Peter wszystko nadzorował, to co mauser robił i tak przez szefa musiało przejść, niefajne to trochę. a co do albumu to jak zawsze w Vaderze - wokal mnie odrzuca.
- Elevatorman
- -#Clansman

z reguł porównuje sie vadera i behemotha i dla mnie Nergal również ma wokal fajniejszy....
na stosElevatorman pisze:również nie przepadam za wokalem Petera...
tak to ja robilem jak mialem 15-16 latElevatorman pisze:z reguł porównuje sie vadera i behemotha
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

aaaaa nie księdza
ale chciłem powiedziec przez to że wole wokal Nergala.. a pozatym nawet na tym forum jest taka ankieta ..
ja mam 16Szajba pisze:Elevatorman napisał:
z reguł porównuje sie vadera i behemotha
tak to ja robilem jak mialem 15-16 lat Razz
- Elevatorman
- -#Clansman

a jak sie dowiedza ze zbeszczesciłem pismo swiete i "zgubiłem" ktrzyżyk od bierzmowania
??

mam drewnoM@ti pisze:Szajba szykuj stos ja załatwię pochodnie i księdza. Twisted Evil
wiemElevatorman pisze:ja mam 16 Wink
a ja petera bo on spiewa ta "sucho" a Nergal niekoniecznieElevatorman pisze:ale chciłem powiedziec przez to że wole wokal Nergala.
jeden z pierwszych tematow w jakich sie wypowiedzialema pozatym nawet na tym forum jest taka ankieta ..Very Happy

- Elevatorman
- -#Clansman

juz nie ... Satanica i Zośka Thelma i Demigod to black ??? co tySzajba pisze:Behem to black Razz
takElevatorman pisze:Satanica i Zośka
nieElevatorman pisze:Thelma i Demigod
]
dlatego zoske i satanice lubie bardzo a dmigoda mniej... w deathie w polsce kroluje VADER :rocx

no z tą wypowiedzią moge sięzgodzic :beerS1MON pisze:nieprawda...Behemoth technicznie przerosl Vadera jakis czas temu...choc chyba ciagle wole bardziej Vadera Wink

To Cię wykastrują tępym nożem.Elevatorman pisze:a jak sie dowiedza ze zbeszczesciłem pismo swiete i "zgubiłem" ktrzyżyk od bierzmowania
To na co czekasz? Układaj stos.Szajba pisze:mam drewno
Sentyment?S1MON pisze:choc chyba ciagle wole bardziej Vadera
lol. szajba ale pieprzysz. mowisz tak:
Satanica - black
Thelema.6 - death
Zos Kia Cultus - black
Demigod - death
to co, nergal jakis porypany jest, ze zmienia niby granie parzyscie wzgledem wydawania albumow?
wez siegnij czasem do literatury przed walnieciem jakiejs pierdoly. z blackiem to oni maja tyle wspolnego ostatnio co pomalowane mordy i glupie teksty na koncertach.
Satanica - black
Thelema.6 - death
Zos Kia Cultus - black
Demigod - death
to co, nergal jakis porypany jest, ze zmienia niby granie parzyscie wzgledem wydawania albumow?
wez siegnij czasem do literatury przed walnieciem jakiejs pierdoly. z blackiem to oni maja tyle wspolnego ostatnio co pomalowane mordy i glupie teksty na koncertach.