Hammerfall
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Hammerfall
ale pod względem kompozycji jest o wiele bardziej wartościowa niż np Glory to th brave 
No to nnapewno , ale to nie znaczy jednocześnie ,że jest przyjemniejsza dla ucha 
co racja to racja 
HAMMERFALL: 'Natural High' Video promujące najnowszy singiel grupy.

http://www.youtube.com/watch?v=sDTmKNl3e6Q
... moim zdaniem świetny teledysk , kiczowaty ale profesjonalnie zrealizowany :rocx

http://www.youtube.com/watch?v=sDTmKNl3e6Q
... moim zdaniem świetny teledysk , kiczowaty ale profesjonalnie zrealizowany :rocx
strasznie lamerski ten klip
fajny ale nie super. i kawalek tez niezly ale wtórny
hammerfall sie skonczyl na Crimson Thunder..niestety 
już nie mam tu najwięcej postów

... nie pie#%$&
HAMMERFALL jezeli już to skończył się na Renegade a najnowszy album jest potwierdzeniem powrotu na piedestał heavy metalowego grania. :rocx
nie powiedzialem ze to jets złejesper pisze:a najnowszy album jest potwierdzeniem powrotu na piedestał heavy metalowego grania. YEAH!
już nie mam tu najwięcej postów

... wiesz z tą wtórnością można marudzić [ja np twierdzę że ostatni album IRON MAIDEN "AMOLAD" w swej strukturze jest wtórny i nudnawy] jednak osobiście twierdzę że "Treshold" jest płytą nie tyle odkrywczą co zdecydowanie charakterystyczną dla początkowego okresu twórczości bandu kiedy te kawałki fajnie bujały etc. - słuchając tej płyty nie odczuwam znużenia jak w przypadku "Renegade" czy "Crimson Thunder" 
Takjesper pisze:HAMMERFALL jezeli już to skończył się na Renegade a najnowszy album jest potwierdzeniem powrotu na piedestał heavy metalowego grania. YEAH!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Threshold? Bo Chapter V to kupa śmiechu. Mają pare fajnych kawałków, ale ogólnie jestem na NIEjesper pisze:najnowszy album jest potwierdzeniem powrotu na piedestał heavy metalowego grania. YEAH!
Panowie, panowie - jak dla mnie to tylko Glory to the brave zasługiwało na najlepszą pozycję.
A co powiecie o tym wydawnictwie ?
Hammerfall One Crimson Night

Chodi mi o to że może bede to mógł zdobyć na winylu ale nie wiem czy sie opłaca

Chodi mi o to że może bede to mógł zdobyć na winylu ale nie wiem czy sie opłaca
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mnie się nie podoba. Cans gada do publiczności po szwedzku, więc w ogóle nie da się wczuć w klimat koncertu, a w chórkach angielski jest strasznie kaleczony.paniron pisze:A co powiecie o tym wydawnictwie ?
Ja uważam, ze kupowanie w miarę ścisłych limitedów wydawnictw takich zespołów jak Hammerfall, Primal Fear czy Edguy przy założeniu, że zwykłe wydania są dostępne w niższych cenach, to wydawanie kasy na marne
. Ale zależy jak tam ich lubisz, jak bardzo bogatyś itp. 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Hammefall, ma dobrą sytuacje jeżeli chodzi o wydawanie nowych płyt, bo w swojej muzyce nie ma żadnych ograniczeń i może wciąż ewoluować. :beer
Nemesis...as one we stand!!
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ps. Ale najwyraźniej niechce
. Jednak robi to na tyle sprawnie, żeby mieć swoich wielbicieli.
Nemesis...as one we stand!!
-
Deleted User 1499
Swietny zespol , zaczalem ich sluchac od niedawno ale migiem uzupelnilem dyskografie i musze przyznac ze Chapter V wyszedl naprawde swietnie.Ogolnie godna polecenia kapela.
Ja tam bogaty to razcej nie jestem, a i twórczość Hammerfall znam tak sobie, ale wydanie o które pytałem zauważyłem na stronie pewnego sklepu za 30.67 złzygfryd pisze:Ja uważam, ze kupowanie w miarę ścisłych limitedów wydawnictw takich zespołów jak Hammerfall, Primal Fear czy Edguy przy założeniu, że zwykłe wydania są dostępne w niższych cenach, to wydawanie kasy na marne . Ale zależy jak tam ich lubisz, jak bardzo bogatyś itp
No i nie dośc że w wersji analogowej to jeszcze na trzech płytach.
No chyba że to jaka pomyłka
-
Deleted User 357
Ostatnio stwierdziłem że ich jedyna płyta która w miarę się nadaje do słuchania to debiut
i Renegade, przynajmniej pare kawałków :closed