Wcale nie mówię że jest, ale jest mocny (chyba najmocniejszy), podoba mi się. IMO taki bardziej zamerykanizowany ten thrash. Jak już mówiłem Cangelosi daje czadu, gitary są ostre i wszyetko bardzo dobrze brzmi. Podoba mi się choć chyba nie daj bym go nawet do mojej pierwszej 5 Kreatora. Napewno lepszy od Renewala i może na równi z Endoramą.slayer pisze:...ale to tez nie jest ich najwybitniejszy material..
Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kreator
- Elevatorman
- -#Clansman

Outcast jest świetny za to ...
No klimatyczny ale nie jakiś wybitny. Jest kilka perełek np Phobia albo Black Sunrise ale jako całość to tylko dobry album. IMO
- Elevatorman
- -#Clansman

eee Leave This World Behind......
No też bardzo dobry, można w sumie wymienić jeszcze kilka ale jeśli by tak postawić ten album obok innych dzieł Krijejtora (nie mówię już o tych starszych klasykach) to nie wypada jakoś wybitnie. Choć jest dobra i fajnie się słucha.
- Elevatorman
- -#Clansman

ciekawe kiedy cos nowego wydadzą 
Jak wydadzą za 3 lata to będzie git.
- Elevatorman
- -#Clansman

mogłes tego nie mówić a co outcast to płyta zaraz po cause for conflict i IMO biją i renewal i cause razem wzięte .... Renewal tytułowym sie nie obroni ... a Outcast ma genialną Phobię
Prawda, koncertowy killer.Elevatorman pisze:a Outcast ma genialną Phobię
- Elevatorman
- -#Clansman

no tak .... a na Enemy Of God co ci sie najbardziej podoba??
Tytułowy, murder fantasies, voices of the dead. To takie najlepsze, ale całą płyta IMO świetna jest. Bardzo melodyjna jak na taką muzykę.
- Elevatorman
- -#Clansman

u mnie + world anarchy (eeee nie tylko tytułM@ti pisze:Tytułowy, murder fantasies,
a no i własnei dlatego mi sie podoba cała płytaM@ti pisze:Bardzo melodyjna jak na taką muzykę.
no własnieM@ti pisze:To takie najlepsze, ale całą płyta IMO świetna jest.
obstawiam, ze 2007/2008 . na fali sa, dadza rade ;]M@ti pisze:Jak wydadzą za 3 lata to będzie git.
Jazz is not dead, it just smells funny.
no bardziej 2008, było by spoko. Ale jakąś trasę małą mogli by zrobić jeszcze przed wydaniem krążka.slayer pisze:obstawiam, ze 2007/2008 . na fali sa, dadza rade ;]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hmm... z "Enemy..." najbardziej mi się podoba tytułowy, "Voices Of The Dead", "Under A Total Blackened Sky", "World Anarchy".
Ale ulubiona płytka to i tak "Pleasure to kill" + EP "Flag of hate".
Ale ulubiona płytka to i tak "Pleasure to kill" + EP "Flag of hate".
Bez 2 zdań.Stormshield pisze:Ale ulubiona płytka to i tak "Pleasure to kill" + EP "Flag of hate".
-
Stormshield
- -#Moonchild

Na tych dwóch wydawnictwach nie ma słabego utworu, przeciwnie, wszystkie są genialne. Jakbym miał wybrać ulubiony kawałek z "Pleasure..." to miałbym niemały problem.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Coma of Souls i Extreme Aggresion bije Pleasure to Kill bez problemuM@ti pisze:Bez 2 zdań.Stormshield pisze:Ale ulubiona płytka to i tak "Pleasure to kill" + EP "Flag of hate".
-
Stormshield
- -#Moonchild

Zdaje ci sięBloody Sabbath pisze:Coma of Souls i Extreme Aggresion bije Pleasure to Kill bez problemuM@ti pisze:Bez 2 zdań.Stormshield pisze:Ale ulubiona płytka to i tak "Pleasure to kill" + EP "Flag of hate".
NO jak dla kogo, dla mnie żadna płyta Kreatora nie przebije Pleasure to kill.Bloody Sabbath pisze:Coma of Souls i Extreme Aggresion bije Pleasure to Kill bez problemu