Ulubiony opener Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony opener Iron Maiden
Wicker Man. Pffy trudno było ale chyba dobrze wybrałem.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

,,Sign Of the Cross". Może nie tradycyjny opener, ale...tego się nie da opisać... 
Nemesis...as one we stand!!
aces high, póżniej wicker man i prowler :solo
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
Caught Somewhere In Time - przede wszystkim za genialne wprowadzenie klimatu płyty.
Za nim są AH, Moonchild, TIOM, i WED.
Najsłabsze wg mnie są Tailgunner, WD i Prowler (który wg mnie nie za bardzo pasuje na opener'a).
Za nim są AH, Moonchild, TIOM, i WED.
Najsłabsze wg mnie są Tailgunner, WD i Prowler (który wg mnie nie za bardzo pasuje na opener'a).
Asy Przestworzy :d
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Moonchild oczywiście :rocx
The Wicker Man, bezapelacyjnie.
The Wicker Man 
jak dla mnie to nic nie przebija Where Eagels Dare. żaden przedtem i żaden potem opener nie był tak techniczny i taki soczysty. może nie jast najszybszy zze wszystkich openerów ale nie o to w nim chodziło. pierwsza płyta z Nicko i od razu dał do zrozumienia kto rządzi na bebnach w Maiden
:P:P
Dla mnie Aces High. Ale patrząc na ankietę, to wygrywa Wicker Man. Szczerze mówiąc, dziwię się. Dla mnie ten utwór jest dobry i nic poza tym. Gdzie mu tam do Aces, Where Eagles, Caught Somewhere, Moonchild, Be Quick czy nawet Tailgunner.
Ja akurat nie jestem zdziwiony, ale zgadzam się z toba.Zygmunt pisze:Dla mnie Aces High. Ale patrząc na ankietę, to wygrywa Wicker Man. Szczerze mówiąc, dziwię się. Dla mnie ten utwór jest dobry i nic poza tym. Gdzie mu tam do Aces, Where Eagles, Caught Somewhere, Moonchild, Be Quick czy nawet Tailgunner.
-
farmer1990
- -#Invader

Jednak Wicker
)
be quick ma power,ale chyba za mocny......
be quick ma power,ale chyba za mocny......
Jak dla mnei to Sign Of The Cross, wgniata mnei to w fotel, piękne, ale ciężko to porównac z takim wymiataczem jak BeQuick, zupełnie cos w innym stylu.
A Matter Of Life And Death - Different World bo otwieral koncert w NY na ktorym bylem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/10/2006 USA-Uniondale,NY-Nassau Veterans Memorial Coliseum - Bylem tam !!!!!!
Weź się podziel gdzieś wrażeniami z koncertu, a nie chwals sie tyllko buraku jeden 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Własnie - powiedz czy AMOLAd nie zanudza po kolei na koncercieSzczur22 pisze:Weź się podziel gdzieś wrażeniami z koncertu, a nie chwals sie tyllko buraku jeden
Właśnie. Napisz krótko jak było.
dobra podaje swój faworyt - The Wicker Man 
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Każdy. Nie mam ulubionego openera
Dla mnie najlepszyk kawałkiem otwierającym jest Where Eagles Dare. Ten kawałek ma niesamowitego kopa.