nie nie nielikipiki pisze:a więc:
prophecy -> primitive -> III
a w dalszej kolejności dark ages lub debiucik. to już obojętne.
Sepultura
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sepultura
-
executioner
- -#Wrathchild

Mnie sie dark ages bardziej podoba od prophecy dlatego od tego albumu zaczne moją przygode z soulfly.
co kto lubi...ale ta przygoda jest fascynujaca i wciaga 
Max Cavalera przyznał, iż w przyszłym roku jest szansa na reaktywację Sepultury w najsłynniejszym składzie. Oto co twierdzi Max:
"Nie mam zamiaru zakończyć działalności Soulfly. Nawet, jeżeli zagram trasę z Sepulturą, to nadal będą to dwie odrębne rzeczy. Każdy dzień poświęcam na to, żeby Soulfly był jeszcze lepszy. Jeżeli dojdzie do mojego powrotu do Sepultury, a myślę, że dojdzie, będzie to wspaniała rzecz dla mnie i dla fanów. Nie chcę wypowiadać się za Igora, ale wszystko wskazuje na to, że przyszły rok będzie świetny dla ciężkiej muzyki" - powiedział Cavalera.
"Nie mam zamiaru zakończyć działalności Soulfly. Nawet, jeżeli zagram trasę z Sepulturą, to nadal będą to dwie odrębne rzeczy. Każdy dzień poświęcam na to, żeby Soulfly był jeszcze lepszy. Jeżeli dojdzie do mojego powrotu do Sepultury, a myślę, że dojdzie, będzie to wspaniała rzecz dla mnie i dla fanów. Nie chcę wypowiadać się za Igora, ale wszystko wskazuje na to, że przyszły rok będzie świetny dla ciężkiej muzyki" - powiedział Cavalera.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Świetna sprawa. jestem jednym z tych ludzi dla których Sepultura tylko z Maxem istneje i byłby to zdecydowanie coś wyjatkowego. Max wymiata, to jednem z nalepszych growli na świecie. A Roots Bloodly Roots z Pavarottim to geniusz 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Noo, miło by było jakby wrócił 
ani to Sepultura ani to PavarottiFilik10 pisze:A Roots Bloodly Roots z Pavarottim to geniusz
:laughFilik10 pisze:A Roots Bloodly Roots z Pavarottim to geniusz
juz od dawna karmia tym ludzi 
heh...moze w koncu cos z tego wyjdzie 
jaką niby wiązanke grali. 2 numery były Rootsy i attitude
dino zagrał z sepulturą