A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
Trafnie ujęte - to już nie jest to samo, jest nieco inne, ale wcale nie gorsze. I mówię to już po opadnięciu emocji związanych z wydaniem nowej płyty. A zdania o niej nie zmieniłem.
po grzyba zakladacie osobny dzial dla takiego dna
rzygam mArMOLADą!!!
nuda, powielone schematy BNW, choć tu juz totalnie brakuje kopa, dickuś irytuje jak tylko potrafi....
szkoda sie rozpisywac, jeszcze zanim ta plyta wyszla spodziewalem sie takiego poziomu
1/10 :guns
rzygam mArMOLADą!!!
nuda, powielone schematy BNW, choć tu juz totalnie brakuje kopa, dickuś irytuje jak tylko potrafi....
szkoda sie rozpisywac, jeszcze zanim ta plyta wyszla spodziewalem sie takiego poziomu
to mamy nie zakladac bo Tobie sie nie podoba?Thorwald pisze:po grzyba zakladacie osobny dzial dla takiego dna
rzygam mArMOLADą!!!
Thorwald pisze:szkoda sie rozpisywac, jeszcze zanim ta plyta wyszla spodziewalem sie takiego poziomu
1/10
Iron Maiden juz dosyc pokazalo jakiego ma kopa , jak nie lubisz AMOLAD to nie sluchaj prosteThorwald pisze:po grzyba zakladacie osobny dzial dla takiego dna![]()
rzygam mArMOLADą!!!![]()
i co z tegoIron maidenka pisze:jak ktoś kto słucha Maiden moze tak plytę ocenić. Przecież to ciagle ten sam zespół.
to że na okładce jest etykietka Iron Maiden ma juz dawać jakieś 6 pkt na 10?
Dla kogos to może być zwykła szmira i wie o niej tylko przez tą etykietkę właśnie.
Zobacz se taki Helloween i płyte Chameleon (jeśli w ogóle sluchasz czegoś poza Maiden, Dickinsonem i Pink Floyd
normlanie nie mogę z takich postów
ja słucham fear factory a po ostatnim albumie pisałem, ze to dno i jechałem równo. choć teraz od biedy coś mi się tam nawet spodoba. ale dobra, sorr.Iron maidenka pisze:jak ktoś kto słucha Maiden moze tak plytę ocenić. Przecież to ciagle ten sam zespół.
tylko to taka uwaga była.
to jak mogłeś kurde 
za kare wypaliłem sobie ich logo gorącym zelazem na nodze
bo to jest dla mnie dziwne, że ktoś komu się podobają inne płyty daje nagle ocenę 1, zespół tak z płyty na płyte nie staje się kompletnym dnemEvE pisze:i co z tego
EvE pisze:(jeśli w ogóle sluchasz czegoś poza Maiden, Dickinsonem i Pink Floyd )
Ty z żadnego mojego postu nie możeszEvE pisze:normlanie nie mogę z takich postów
właśnie o to chodzi, że coś się może nie spodobać za pierwszym razem, ktoś się wkurzy i tak ocenia. A potem się okazuje, że to nie jest jednak taka beznadzieja.miki pisze:ze to dno i jechałem równo. choć teraz od biedy coś mi się tam nawet spodoba
Ostatnio zmieniony pn lis 20, 2006 10:36 pm przez Żabka, łącznie zmieniany 1 raz.
no ja dawałem od zawsze tej płycie (ff) 2/10właśnie o to chodzi, że coś się może nie cos się nie spodobać za pierwszym razem, ktoś się wkurzy i tak ocenia. A potem się okazuje, że to nie jest jednka taka beznadzieja.
ale no jak mówie i tak
miki pisze:za kare wypaliłem sobie ich logo gorącym zelazem na nodze
jest to jakaś forma rekompensaty. Rozumim że Maiden już masz prawie na każdej części ciała?miki pisze:za kare wypaliłem sobie ich logo gorącym zelazem na nodze
czemu nie? Bywa i tak. Dla mnie Helloween z Pinka na Chameleon stał się dnem.Iron maidenka pisze:bo to jest dla mnie dziwne, że ktoś komu się podobają inne płyty daje nagle ocenę 1, zespół tak z płyty na płyte nie staje się kompletnym dnem
z większości owszem.Iron maidenka pisze: Ty z żadnego mojego postu nie możesz Mr. Green
kochanie a gdzie on napisał że raz płyty słuchał. Ty widze nie po raz pierwszy masz jakiś problem ze zrozumieniem tekstu. A matura tuż tuż (chociaż moze egzamin gimnazjalny? )Iron maidenka pisze:właśnie o to chodzi, że coś się może nie cos się nie spodobać za pierwszym razem,
jak mozesz tak sobie pisać że podobają mi sie inne ich plyty, skoro nawet mnie nie znasz??Iron maidenka pisze:bo to jest dla mnie dziwne, że ktoś komu się podobają inne płyty daje nagle ocenę 1, zespół tak z płyty na płyte nie staje się kompletnym dnem
nie z plyty na plyte tylko juz chociazby od DODy
Ostatnio zmieniony pn lis 20, 2006 10:46 pm przez Thorwald, łącznie zmieniany 1 raz.
...że "za pierwszym razem" napisałam. Za pierwszym razem mozna uznać za dno a potem cos sie jednka spodoba --->EvE pisze:kochanie a gdzie on napisał że raz płyty słuchał.
o.miki pisze: choć teraz od biedy coś mi się tam nawet spodoba.
a nie podobają Ci się inne płyty?Thorwald pisze:jak mozesz tak sobie pisać że podobają mi sie inne ich plyty, skoro nawet mnie nie znasz??
jak od DoD to z płyty na płyte...Thorwald pisze:nie z plyty na plyte tylko juz chociazby od DODy
dalej nie pasuje to do Thorwalda.Iron maidenka pisze:..że "za pierwszym razem" napisałam. Za pierwszym razem mozna uznać za dno a potem cos sie jednka spodoba --->
chodzi mi o to ze nawet mnie nie znasz a juz wiesz co lubie a czego nieIron maidenka pisze:a nie podobają Ci się inne płyty?
w sensie ze juz wtedy zaczeli sie pogarszacIron maidenka pisze:jak od DoD to z płyty na płyte...
skoro jesteś na forum Maiden to myślę, że lubisz inne płytyThorwald pisze:chodzi mi o to ze nawet mnie nie znasz a juz wiesz co lubie a czego nie
co nie zmienia faktu, że dziwi mnie tak niska ocena no i ten Twój post, taki agresywnyThorwald pisze:w sensie ze juz wtedy zaczeli sie pogarszac
powiedzmy ze jest tak: lubie tylko te plyty na ktorych nie udziela sie BruceIron maidenka pisze:skoro jesteś na forum Maiden to myślę, że lubisz inne płyty
sorryIron maidenka pisze:no i ten Twój post, taki agresywny
o, a ja raczej odwrotnieThorwald pisze:powiedzmy ze jest tak: lubie tylko te plyty na ktorych nie udziela sie Bruce czyli zaledwie 4 plyty na... 14
spoko, ja też nie potrzebnie tak zareagowałam, ale nie wiedziałam jeszcze z kim mam do czynienia, czy nie z jakimś szaleńcemThorwald pisze:sorry
:beer
bonanza
o czym swiadczy fakt, ze nie slucham tej plyty już praktycznie ?
już nie mam tu najwięcej postów

zes dziwny?Szajba pisze:o czym swiadczy fakt, ze nie slucham tej plyty już praktycznie ?
Slayer tez ten sam zespol a słuchając plyty "Diabolus in Musica" zbiera mnie na wymioty...słabe 1/10 jak dla mnieIron maidenka pisze:jak ktoś kto słucha Maiden moze tak plytę ocenić. Przecież to ciagle ten sam zespół.