Najbardziej niedoceniany album.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najbardziej niedoceniany album.
DOD i tyle- nikt go nie docenia, a mi się na nim wszystko podoba, czego nie moge powiedzieć o BNW (oj posypią się gromy
)[/url]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tak, bardzo kontrowejsyjna opinia, jak Matek to zobaczy to po ptakachSzczur22 pisze: czego nie moge powiedzieć o BNW (oj posypią się gromy)[/url]
zeby tylko matek...Filik10 pisze:Tak, bardzo kontrowejsyjna opinia, jak Matek to zobaczy to po ptakachSzczur22 pisze: czego nie moge powiedzieć o BNW (oj posypią się gromy)[/url]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

To był pierwszy lepszy przykład
. Ale on jest chyba najbardziej stanowczy.
Moim zdaniem to X FACTOR. Najbardziej mroczny, i intrygujący album Maidenów, jest tednocześnie jednym z lepszych (moim zdaniem). Oczywiście nie dorównuje "Piece of mind", czy "The Number of the Beast", ale poziom trzyma! :rocx
The X Factor - geniusz w każdym calu.
No, ale oczywiście dla 90% fanów dyskwalifikuje go brak Dickinsona.
No, ale oczywiście dla 90% fanów dyskwalifikuje go brak Dickinsona.
No Prayer For The Dying bardzo surowy ale jeden z moich ulubionych!
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

,,X-Factor" to znakomity, mroczny album, a został całkowicie zmieszany z błotem? Właśnie za też wyjątkowość.
Nemesis...as one we stand!!
ale tak samo mroczny jak Dani czy bardziej ?Dani Filth pisze:,,X-Factor" to znakomity, mroczny album, a został całkowicie zmieszany z błotem? Właśnie za też wyjątkowość.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Źle wbiłem w klawiaturę. Napisłem:Bonzo pisze:ale tak samo mroczny jak Dani czy bardziej ?
Dani Filth pisze:Właśnie za też wyjątkowość
A chciałem za tę wyjątkowość
Nemesis...as one we stand!!
Blaze'owych nie trawię, tj jego wokalu - jak zza grobu.. Z innych albumów oim zdaniem świetny jest czasem jednak pozostający w cieniu PoM, TNOTB, czy 7th - Somewhere in time. Uwielbiam Deja vu, Loneliness of the long distance runner i cala reszte. To kosmiczne brzmienie 
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2006 12:27 am przez Celestial, łącznie zmieniany 1 raz.
Aces High cpt. Dickinson!
Dance Of Death dużo osób po nim jeździ a to naprawdę dobra płyta.
-
Arcos
Moim magicznym zdaniem Seventh Son Of A Seventh Son poniewaz niestety najlepszy album zelaznej dziewicy a wiele osob nie docenia go i jeszcze bezszczelnie pisza ze nie podoba im sie CIPWM poprostu rozstrzelac :guns
-
Deleted User 2259
dokładnie albo The Prophecy te 2 najczęsciejArcos pisze:jeszcze bezszczelnie pisza ze nie podoba im sie CIPWM poprostu rozstrzelac pissed off
Dance Of Death.
Tyle osób jeździ po tej płycie, uważa ją za jedną ze słabszych, a ja uważam, że jest bardzo dobra no i niedoceniona oczywiście... Przecież przy niektórych kawałkach nie da się usiedzieć w miejscu, dosłownie, tak porywają... Ot, choćby taki Montsegur
Tyle osób jeździ po tej płycie, uważa ją za jedną ze słabszych, a ja uważam, że jest bardzo dobra no i niedoceniona oczywiście... Przecież przy niektórych kawałkach nie da się usiedzieć w miejscu, dosłownie, tak porywają... Ot, choćby taki Montsegur
Dance również ale moim zdaniem jest to No Prayer For Dying , Adrian zamienił sie z Janickiem na początku lat 90tych , to źle?
z całą pewnością X Factor jak również NPOTD a co DOD nie wiem dlaczego uważany jest za słaby album w moim odczuciu takowy nie jest
Płyta THE X FACTOR moim zdaniem tak niektórzy myślą że jak na wokalu niema Brusa to płyta z nowym wokalistą musi być słaba.A tak nie jest bo Blaze pokazał co potrafi i nie bał się przejąć wokalnej części IM po Brusie.
łups de IRON
-
Paschendale
- -#Wrathchild

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Niezgodzę się - dla wielu to najlepszy album albo pierwsza trójka. Zasługuje na to, ale nie jest niedocenianyPaschendale pisze:SSOASS