Nadzieje na rok 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Nadzieje na rok 2007
Byly juz typy na album roku i rozczarowania wiec czas na nadzieje
Oto moje typy:
- Nowa Metallica
- Nowy Kreator
- Nowy Destruction
- Nowy Cannibal Corpse
- Wiecej Muzyki metalowej/rockowej w media
- Wiecej koncertow w polsce
Oto moje typy:
- Nowa Metallica
- Nowy Kreator
- Nowy Destruction
- Nowy Cannibal Corpse
- Wiecej Muzyki metalowej/rockowej w media
- Wiecej koncertow w polsce
Ostatnio zmieniony wt lis 28, 2006 7:54 pm przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nadzieje na rok 2007
2007
ja tam licze o genialnej fomie polskiego metalu, szczegulnie Vadera i Chiansaw
ja tam licze o genialnej fomie polskiego metalu, szczegulnie Vadera i Chiansaw
już nie mam tu najwięcej postów

Po co? żeby szalone trzynastki wieszały sobie plakaty IM w pokojach bo słyszały fear of the dark i "zajebiście grają"?sekcjazwlok pisze:- Wiecej Muzyki metalowej/rockowej w media
i zmień nazwę tematu...2007
-
Deleted User 1499
Glownie chodzi mi o promocje albumow i koncertow odpowiadalem juz na te pytenie Slei o ile sie nie myle.Wrath pisze:Po co? żeby szalone trzynastki wieszały sobie plakaty IM w pokojach bo słyszały fear of the dark i "zajebiście grają"?sekcjazwlok pisze:- Wiecej Muzyki metalowej/rockowej w media
i zmień nazwę tematu...2007
-
Deleted User 357
Ale godzinka raz w tygodniu z jakąś relacją z koncertu dłuższą,czy najnowszymi teledyskami by nie zaszkodziła.Wrath pisze:
Po co? żeby szalone trzynastki wieszały sobie plakaty IM w pokojach bo słyszały fear of the dark i "zajebiście grają"?
Wiadomo, ale chodzi mi o to, zeby sie masówka z tego nie zrobiła.Żelazny pisze:Ale godzinka raz w tygodniu z jakąś relacją z koncertu dłuższą,czy najnowszymi teledyskami by nie zaszkodziła.
mogliby najwyzej jakis kanal muzyczny otworzyc z samym metalem. nie wiem czy jest taki.
-
Deleted User 1499
Nie chodzi mi o masowe tylko wlasnie chociaz o jakas godzinna audycje o newsach, nowych plytach itp.Wrath pisze:Wiadomo, ale chodzi mi o to, zeby sie masówka z tego nie zrobiła.
mogliby najwyzej jakis kanal muzyczny otworzyc z samym metalem. nie wiem czy jest taki.
ale chyba wszyscy wiemy, ze i z tym ciężko by było 
ja tam właściwie konkretnych nadziei nie mam... "moje" zespoły raczej nie mają nic w planach. choć mam nadzieje że meta mi się spodoba, że gunsi w końcu wydadzą płytę... może Dio coś nagra. cholera wie. no i liczę na projekt Keenana i chłopaków z RATM. to musi być genialne. no ale od zamysłu do efektu daleka droga więc nie napalam się 
tak naprawdę to liczę na to że pojawią się znowu jakieś zespołu/płyty z czymś nowym. nie jakieś tam ograne i do obrzygania nudne heavy, thrash, death czy inne takie. mam nadzieje że pojawi się coś co znowu poszerzy moje muzyczne horyzonty
tak naprawdę to liczę na to że pojawią się znowu jakieś zespołu/płyty z czymś nowym. nie jakieś tam ograne i do obrzygania nudne heavy, thrash, death czy inne takie. mam nadzieje że pojawi się coś co znowu poszerzy moje muzyczne horyzonty
-
Deleted User 1499
No bo nasz kraj ma klapki na oczach i wpycha tylko to co dzieciarnia kupuje.Niewiem bo nie slucham takiej muzy ale jak sie czuja ludzie ktorzy sluchaja Jazuu/Blues , przeciez tego wogule w media nie ma.Bo metal to jeszcze sie czasem przewinie a to na 4Fun Tv albo czasem w Mtv czy Vivie.Choc to i tak malo.Zamiast badziewiastych seriali na MTV jak to gwiazdy mieszkaja albo inne syfy mogliby cos normalnego puscic.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Sporo tych nadziei bo zapowiada się, że w przyszłym roku będzie królował mój ulubiony gatunek
Co do metalu w mediach:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 323#354323
Co do metalu w mediach:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 323#354323
wiesz coś o tym więcej, kiedy to ma byc wydane itp? obiło mi się o uszy, że coś takiego ma byc, ale nic więcej..a to miazga z pewnością będzieMatek pisze:no i liczę na projekt Keenana i chłopaków z RATM
oni to mieli chyab w tym roku juz wydacMatek pisze:gunsi
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie uogólniaj. Jeszcze są kapele, które potrafią pokazać coś nowego w tych gatunkach.Matek pisze:do obrzygania nudne heavy, thrash, death czy inne takie.
bo w nasyzm kraju pelno jest takich oszołomów, jak pewna mucha, słuchających pana romana g, ktory uwaza wspolnie z radiem m, ze metal jest zly i takie sa tego slutki
już nie mam tu najwięcej postów

narazie to nikt o tym nic nie wieWrath pisze:wiesz coś o tym więcej, kiedy to ma byc wydane itp? obiło mi się o uszy, że coś takiego ma byc, ale nic więcej..a to miazga z pewnością będzie
-
Deleted User 357
bo w nasyzm kraju pelno jest takich oszołomów, jak pewna mucha, słuchających pana romana g, ktory uwaza wspolnie z radiem m, ze metal jest zly i takie sa tego slutki
szkoda, pewnie jak wyjdzie to nieprędko...nie ma sensu nawet o tym myslec na razie.Matek pisze:narazie to nikt o tym nic nie wie
cicho, nikt się nigdzie nie marnujeMatek pisze:ale chcem bardzo, już dość się MJK marnuje w tym Toolu
ale jakby np APC wznowiło działalność to bym skakał ze szczęścia :]
Storm... czytaj uważnie bo nie będę powtarzałStormshield pisze:Nie uogólniaj. Jeszcze są kapele, które potrafią pokazać coś nowego w tych gatunkach.Matek pisze:do obrzygania nudne heavy, thrash, death czy inne takie.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Matek ja Cię rozumiem. Ja nie bronię tych gatunków bo prawda jest taka, że 3/4 kapel gra wszystko co już zostało oklepane, ale taki Vital Remains zaskakuje z płyty na płytę coraz bardziej i ciągle się rozwija nagrywając genialne, innowacyjne albumy
Sam nie lubię stagnacji typu IM
Sam nie lubię stagnacji typu IM
reaktywacja Pink Floyd
nic wiecej w sumie:) i tak bedzie sie działo.
nic wiecej w sumie:) i tak bedzie sie działo.