Forgotten Generation-nowy utwór Halforda
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Forgotten Generation-nowy utwór Halforda
http://rapidshare.com/files/4374099/06-fg.rar
Bardzo dobry utwór, przypomina czasy Reseruction, riffy wgniatają , wokal na świetnym poziomie, solo też mi się podoba,nikt jak on nie umie robić heavy-metalu.
Bardzo dobry utwór, przypomina czasy Reseruction, riffy wgniatają , wokal na świetnym poziomie, solo też mi się podoba,nikt jak on nie umie robić heavy-metalu.
Re: Forgotten Generation-nowy utwór Halforda
Bardzo fajny utwór, może miejscami tylko troszeczkę przekombinowany, ale generalnie zdecydowanie na plus na poziomie do którego nas już przyzwyczaił w solowych dokonaniach. Teraz pozostaje tylko sporo czekać na kolejną płytę.
Świetny utwór. Nie za krótki, nie za długi a dzieje się dużo. 
Może być. Muzyka Halforda ma w sobie takie "coś" co sprawia że nie jestem w stanie jej polubić.
niezły utwór,nie jest to jakieś wybitne osiągnięcie Halforda ale bardzo przyjemnie się słucha, wokal jest niezły.
-
Deleted User 622
Przyjemne, chwytliwe, szybkie... troszkę za dużo pudru, ale generalnie jestem na tak.
Jeah. Będzie album ro(c)ku 2007 :rocx !
co mówiłeś? powtórz bo może ktoś niedoczytał 
a sam kawałek średni. nie dorównuje raczej poziomowi resurrection i crucible. refren ma jakiś taki mdły. to już słyszeliśmy tysiąc razy albo i więcej. ale mimo to chętnie bym posłuchał więcej
a sam kawałek średni. nie dorównuje raczej poziomowi resurrection i crucible. refren ma jakiś taki mdły. to już słyszeliśmy tysiąc razy albo i więcej. ale mimo to chętnie bym posłuchał więcej
Zgadzam się. Kawałek dobry, ale już takie coś słyszeliśmy sto razy. Ale i tak jestem przekonany, że najnowsza płyta Halforda będzie lepsza od Crucible.Matek pisze:a sam kawałek średni. nie dorównuje raczej poziomowi resurrection i crucible. refren ma jakiś taki mdły. to już słyszeliśmy tysiąc razy albo i więcej. ale mimo to chętnie bym posłuchał więcej
ja sobie nie wyobrażam żeby mógł nagrać coś lepszego :pDeaDe pisze:Ale i tak jestem przekonany, że najnowsza płyta Halforda będzie lepsza od Crucible.
-
Deleted User 622
Tak ci sie Crucible podoba? Wg mnie troche za mało hiciarska jest 
resurrection jest za dużo za tometal pisze:Wg mnie troche za mało hiciarska jest
-
Deleted User 622
Nie zaprzeczam że świetna i z klimatem to masz rację. Płyta gniecie, ale średnio nadaje się do wozu a szkoda
Przy Resurrection noga gniecie pedał prawie do asfaltu 
no jakby obie były takie same to byś marudził że wtórny jestmetal pisze:Płyta gniecie, ale średnio nadaje się do wozu a szkoda
-
Deleted User 622
Wiadomo że jest wtórny
I poza tym to wapniak
i giej 
A tak serio to poprostu czesciej mam ochote posłuchac czegos porywajacego i pobudzajacego do zycia, niz uderzenia ktore zniszczy moje genitalia
A tak serio to poprostu czesciej mam ochote posłuchac czegos porywajacego i pobudzajacego do zycia, niz uderzenia ktore zniszczy moje genitalia
- likipiki
- -#Lord of the flies

:beer :beer :beerMatek pisze:crucible jest świetnie wyważona, zajebisty klimat itp itd. świetna płyta poprostu Smile
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no crucible świadczyło o tym że jednak mial jakies pomysłymetal pisze:Wiadomo że jest wtórny
-
Deleted User 622
cos kiedyś bredził ze chetnie nagrałby płytę blackową 
ta, pamiętamcos kiedyś bredził ze chetnie nagrałby płytę blackową
-
Deleted User 622
Myslicie ze bedzie odtwórcą głównej roli w następnej części Batmana, kiedy sie okaze ze Batman jednak woli mężczyzn?