Forgotten Generation-nowy utwór Halforda
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Forgotten Generation-nowy utwór Halforda
myślę, że dużo bardziej by mu odpowiadal superman.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 622
ale kostium nie ten... i te uszy mrrr
i superman nie miał motocykla 
- likipiki
- -#Lord of the flies

ale getry fajniejsze.
to samo mógłbym powiedzieć o MetalliceMatek pisze:śmieszny (jak i wszystko co z priest związane)
- likipiki
- -#Lord of the flies

mów, kto Ci broni?
ale jak można powiedzieć że oni nie są śmieszni?Nomad pisze:to samo mógłbym powiedzieć o Metallice

on to pewnie nawet majtki ćwiekowane
Chains and Leather Forever !!!
Szczerze to obecny image Judas Priest, nie bardzo mi sie podoba, przesadzają troche z tym wszystkim, ale ja na image nie patrzę, muzyka Judas Priest napewno nie jest śmieszna ,mało kto zauważa że ten zespół z powodzeniem grał kilka róznych styli muzycznych ,od bluesa przez cięzkie odmiany heavy-metalu(Jugulator) ,popisy wokalne Halforda nie są bardziej "kiczowate" od tych Planta ,np.jak słyszałem Victim of Changes, to od razu mi się z Zeppelinem skojarzyło, wspaniały utwór.
oni sa żałośni w tym wszystkimNomad pisze:Szczerze to obecny image Judas Priest, nie bardzo mi sie podoba, przesadzają troche z tym wszystkim
ja teżNomad pisze:ale ja na image nie patrzę
no nikt o muzyce nie mówiłNomad pisze:muzyka Judas Priest napewno nie jest śmieszna
Tak gwoli sprawiedliwości, Ironi są dużo bardziej nadęci, ja nie wiem co w takim utworze jak Breaking the Law czy Hell Bent for Leather jest nadętego, Judasi to właśnie luźna muzyka, może poza małymi wyjątkami jak np.Sentinel czy Beyond the Realms of Death, zresztą nie rozumiem np.jak ten ostatni utwór może sie komuś nie podobać, bo to już naprawde jest dzieło sztuki.
no ale mi o imidż chodzi tylkoNomad pisze:Tak gwoli sprawiedliwości, Ironi są dużo bardziej nadęci, ja nie wiem co w takim utworze jak Breaking the Law czy Hell Bent for Leather jest nadętego,
Matek pisze:oni sa żałośni w tym wszystkimNomad pisze:Szczerze to obecny image Judas Priest, nie bardzo mi sie podoba, przesadzają troche z tym wszystkim
ja teżNomad pisze:ale ja na image nie patrzę
no nikt o muzyce nie mówiłNomad pisze:muzyka Judas Priest napewno nie jest śmiesznaale oni są nadęci jak nasz premier z prezydentem razem wzięci, pośmiać się można
żałosne to jest to http://www.youtube.com/watch?v=fGo0rHO_dN0
Co w tym żałosnego? Dobrze zrobił.
Fajny kawałek, przyjemny i wpadający w ucho.
Fajny kawałek, przyjemny i wpadający w ucho.
Przesłuchałem. Heavymetalowe łojenie w świetnym stylu :rocx
Lepszego od Crucible? Da się zrobić. I dla Halforda to chyba nic trudnego. Ale przebić Resa będzie problem...Matek pisze:ja sobie nie wyobrażam żeby mógł nagrać coś lepszego :pDeaDe pisze:Ale i tak jestem przekonany, że najnowsza płyta Halforda będzie lepsza od Crucible.
Res i Cruc to 2 śwetne albumy, które trudno przebić, ale ja jestem do nowej płyty Halforda na pewno bardziej optymistycznie nastawiony niż do nowej płyty Priest
Tjjjjjjjjjjjja cos w tym jest co napisales
-
Lord Of The Flies
- -#Invader

Właśnie przesłuchałem Forgotten Generation i stierdzam fakt oczywisty, że ten kawałek po prostu rozwala.Mocny, szybki, ładne solówki.Jest na czym ucho zawiesić 
I am a man who walks alone...
nie wiem jak wam ale mi po paru przesłuchaniach kompletnie się znudził. to kawałek z takich które szybko wpadają w ucho ale rónie szybko wypadają. do radia by się nadawał jakby ktoś jeszcze takiej muzy słuchał w radiuLord Of The Flies pisze:Właśnie przesłuchałem Forgotten Generation i stierdzam fakt oczywisty, że ten kawałek po prostu rozwala.Mocny, szybki, ładne solówki.Jest na czym ucho zawiesić
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

https://www.youtube.com/watch?v=_IGqs35UNIo
Dla przypomnienia jakby ktoś nie znał. Zbrodnia, że to się nie pojawiło na żadnej płycie! Przecież ten utwór miażdży pół najnowszej płyty Judas Priest i pół ostatniego solowego Halforda
Dla przypomnienia jakby ktoś nie znał. Zbrodnia, że to się nie pojawiło na żadnej płycie! Przecież ten utwór miażdży pół najnowszej płyty Judas Priest i pół ostatniego solowego Halforda