Najlepszy studyjny album Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy studyjny album Maiden
Nie ja jestem w błędzie.
dobrze mówi jeśli porównać SSOASS do BNW to 7th son jest lepszyEddie69 pisze:nie będę Cię wyprowadzał z błędu
a dlaczego miałbyś niby być?Chudy pisze:Nie ja jestem w błędzie.
Skoro napisał, że nie będzie mnie z błędu wyprowadzać według niego musze w nić trwać.
A czy zauważyłes moze takie emoty (Chudy pisze:Skoro napisał, że nie będzie mnie z błędu wyprowadzać według niego musze w nić trwać.
Każda płyta w pewnym sensie jest najlepsza, więc wszyscy mamy racje
E w sumie nie zwróciłem uwagiEddie69 pisze:A czy zauważyłes moze takie emoty ( ) przy mojej ostatniej wypowiedzi? Zgadnij jaka była ich funkcja???
Czy plyta jest dobra czy zła zależy od punktu widzea więc każdy ma racjeEddie69 pisze:Każda płyta w pewnym sensie jest najlepsza, więc wszyscy mamy racje
Dwie najlepsze płyty dla mnie niezmiennie od 5 lat to Seventh Son of a Seventh Son i The Number of the Beast, Ironi mają jeszcze pare świetnych płyt,ale to właśnie te dwie są dla mnie najważniejsze i zarazem najczęsciej słuchane.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Niemal wszystkie cenie podobnie, jednak ulubionym pozostanie The Number of the Beast, z sentymentu 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Szczerze mówiąc to ciężko się zdecydować, bo fanem Ironów nie jestem i miałem kilku letnią przerwę w ich słuchaniu. No dobra, Brave New World - z sentymentu.
żal mi CiebieStormshield pisze:fanem Ironów nie jestem i miałem kilku letnią przerwę w ich słuchaniu..
-
Stormshield
- -#Moonchild

A mi siebie nieJack87 pisze:żal mi CiebieStormshield pisze:fanem Ironów nie jestem i miałem kilku letnią przerwę w ich słuchaniu..
Storm, troche to nietypowe żeby ktoś kto nie jest fanem zespołu pisał na jego forum 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Fanem nie jestem, ale wrogiem też nie. Lubię sobie od czasu do czasu posłuchać i szanuję ten zespół, to chyba wystarczy żeby pisać?Chudy pisze:Storm, troche to nietypowe żeby ktoś kto nie jest fanem zespołu pisał na jego forum
Wiesz na moje to możesz słuchać disco polo i tu pisać byle byś nie pisał jakiś pierdoł. 
Fan nie fan (a szkoda), ważne, że najlepszą płytę wybrał 
U mnie długo najlepszą był 7th Son, jednak Brave New World ją wyprzedził w rankingu
U mnie długo najlepszą był 7th Son, jednak Brave New World ją wyprzedził w rankingu
A to u mnie wręcz na odwrótMaidenka pisze:U mnie długo najlepszą był 7th Son, jednak Brave New World ją wyprzedził w rankingu
a bo to sa chyba ogólnie 2 najlepsze płyty, ja tak do końca też nie mogę stwierdzić, która jest moją ulubioną bo z kolei do 7th Son mam ogromny sentymentChudy pisze:A to u mnie wręcz na odwrót
No jak kiedyś uważałem że BNW to album genialny, dużo lepszy niż cała reszta to teraz uważam za takowy SSOASS a BNW jest moim zdaniem gorszy od DOD 
ja tak uważam do dziś.Chudy pisze:No jak kiedyś uważałem że BNW to album genialny
w moich oczach jest to średni albumChudy pisze:teraz uważam za takowy SSOASS
ja teżEddie69 pisze:ja tak uważam do dziś.Chudy pisze:No jak kiedyś uważałem że BNW to album genialny