Najlepszy studyjny album Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Re: Najlepszy studyjny album Maiden
w sumie to zgadzam się, bo dwa ostatnie LP są najlepsze.Cygan pisze:Wg mnuie najlepsze albumy maiden zaczynają się od BNW w zwyż Cool
wow, jesteście żadko spotykanymi przypadkamiEddie69 pisze:w sumie to zgadzam się, bo dwa ostatnie LP są najlepsze.Cygan pisze:Wg mnuie najlepsze albumy maiden zaczynają się od BNW w zwyż Cool
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Płyty przed BNW są typowe a po są wyjątkowe. Jak bedę chciał sobie pomoshować, albo walić głową w mur z podniecenia jakie to ciężkie to uszcze sobie Metęwow, jesteście żadko spotykanymi przypadkami Ale to fajnie, że ktoś jeszcze potrafi docenić 'nowe' Maiden a nie tylko marudzeeeenieeee
ciekawe w czym najlepsze?Cygan pisze:Wg mnuie najlepsze albumy maiden zaczynają się od BNW w zwyż
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Np w tym że mi się najbardziej podobają z całej dyskograficiekawe w czym najlepsze?
najlepiej mi podchodzą i świetnie sie ich słucha.Nomad pisze:ciekawe w czym najlepsze?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

:beerEddie69 pisze:najlepiej mi podchodzą i świetnie sie ich słucha.
Nomad nie zrozumie
bez obrazy ofcoz
BNW + DOD rozwalają Powerslave , SIT , NPFD i FOTD razem wzięte a może nie mam racji?
to teraz możecie mnie obrzucać kamieniami 
-
Stormshield
- -#Moonchild

A zdarza się?Chudy pisze:byle byś nie pisał jakiś pierdoł.
Cytując mój ulubiony fragment Żywotu Briana:Chudy pisze:BNW jest moim zdaniem gorszy od DOD
"Unbeliever! Persecute! Kill the heretic!"
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

NIe buj się. Dołaczam do JackaJack87 pisze:BNW + DOD rozwalają Powerslave , SIT , NPFD i FOTD razem wzięte a może nie mam racji? to teraz możecie mnie obrzucać kamieniami
Cygan pisze:Płyty przed BNW są typowe a po są wyjątkowe. Jak bedę chciał sobie pomoshować, albo walić głową w mur z podniecenia jakie to ciężkie to uszcze sobie Metęwow, jesteście żadko spotykanymi przypadkami Ale to fajnie, że ktoś jeszcze potrafi docenić 'nowe' Maiden a nie tylko marudzeeeenieeee. IM wychodzą genialne ballady które w srodku utworu wybuchają... genialne
Gdyby nie te typowe płyty Maiden nie powstały to może by nie powstał taki zespół jak Metallica, jeśli Somewhere in Time np.nie jest wyjątkową płytą, to nie wiem co może nią być,a utworów które w środku nabierają mocy przed BNW jest całę pęczki np.Children of the Damned,Revelations,Infinite Dreams czy No Prayer for the Dying.
i ja :beerCygan pisze:NIe buj się. Dołaczam do Jacka Wink
-
Stormshield
- -#Moonchild

Kto się jeszcze do nich dołącza? Większy stos, szybciej kiełbaski się usmażą
Ja po BNW najbardziej lubię... Iron Maiden i Killers
ja się nie dołączę bo nie lubię tak generalizować, że to + to jest lepsze niż tamto...i też unikam układania płyt w rankingach. Moge się osobno wypowiedziec o każdej płycie na przykład. o.
Stormshield pisze:Większy stos, szybciej kiełbaski się usmażą![]()
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Metallica by raczej powstała chociaż James podniecal się NOTB, To Lars kochał takie kapele jak Raven, Diamond Head, Motorhead, Venom. Meta napewno by powstała(Cliff nie zbyt lubiał IM). Chociaz jej początki mogły by wyglądać trohę inaczej.Nomad pisze:Gdyby nie te typowe płyty Maiden nie powstały to może by nie powstał taki zespół jak Metallica, jeśli Somewhere in Time np.nie jest wyjątkową płytą, to nie wiem co może nią być,a utworów które w środku nabierają mocy przed BNW jest całę pęczki np.Children of the Damned,Revelations,Infinite Dreams czy No Prayer for the Dying.
Zresztą nie napisałem że mogły by wogóle nie istniec tylko poweiedziałem że wole od BNW w zwyż
-
Stormshield
- -#Moonchild

PffffJack87 pisze:![]()
![]()
![]()
nie bierz tego do serca , po prostu mam dzis większy humor