chyba za malo....Szajba pisze:kolo 4-5 dyszek pewnie
17-20/04/07 - Moonspell - Wrocław,Kraków,Warszawa,Bydgoszcz
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 17-20/04/07 - Moonspell - Wrocław,Kraków,Warszawa,Bydgoszcz
7-8. teraz wszyscy tak ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
tak nisko ich cenisz? :> koło 70 zł bedzie kosztowac.Szajba pisze:kolo 4-5 dyszek pewnie
70 jak nic. amon amarth kosztował 80.... drogo będzie na bank
Niezależnie od ceny, w Krakowie jestem na bank. Na koncercik klubowy Mooncwela czekałem jak cholera 
Tym bardziej, że zajebisty koncert na Metalmanii pozostawił niedosyt z powodu krótkiego setu. Tym razem liczę na coś ok. 2h grania, choć będzie pewnie troszkę mniej.
Bilety stawiam, że będą kosztowały 60-70, ale zobaczymy, wszak to MMP a oni ostatnio coś dowalają ceny z kosmosu, tak na klubowe jak i halowe gigi....
Tym bardziej, że zajebisty koncert na Metalmanii pozostawił niedosyt z powodu krótkiego setu. Tym razem liczę na coś ok. 2h grania, choć będzie pewnie troszkę mniej.
Bilety stawiam, że będą kosztowały 60-70, ale zobaczymy, wszak to MMP a oni ostatnio coś dowalają ceny z kosmosu, tak na klubowe jak i halowe gigi....
Taka tam klocnora.Szajba pisze:co to za klub?
Hala Ludowa to nie klub. Poza tym są we Wrocku dużo lepsze miejsca na koncert, np. WFFMatek pisze:oprócz hali ludowej to najlepszy we wrocku.Szajba pisze:co to za klub?
Właśnie zerowa widoczność mi się tam najmniej podoba. Szkoda, że nie mamy we Wrocku czegoś w stylu Klubu Studio.miki pisze:soulfly tam widziałem, marduka też. dla mnie super klub, cięzko o lepszy kontakt z pulbiką, jak tam scena prawie na wysokości płyty jest. znaczy klub smieszny, ale fajnie tam to wyglada.Meier(D5) pisze:Moonspell w WZ-ce? To chyba jakiś żart.
tzn porównywałem miejsca na koncert.. powiem nawet że uważam w-z za najlepsze miejsce na koncerty we wrocławiu. o wff, zapomniałem rzeczywiście. ale niewiele to zmienia.Meier(D5) pisze:Hala Ludowa to nie klub. Poza tym są we Wrocku dużo lepsze miejsca na koncert, np. WFF
dla mnie w-z glownymi wadami jest cena (zawsze jakas tak wysoka) i to disco po koncertach, kture dziwnie sie wczesnie koncza 
no to jest smieszne. przed koncertem metalowym walą z technicznej....spioch pisze: i to disco po koncertach
sssssssssspioch pisze:kture
to zależy od kapeli. Coma raz grała ponad 3 godziny o godzine spóźniony koncert więc chyba klub nie wtrąca się raczejspioch pisze:dziwnie sie wczesnie koncza
jestem dysortografikiem, papierek jeszcze wazny prez rok
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Po Cradle Of Filth już wszystko jest tanieMatek pisze:70 jak nic. amon amarth kosztował 80.... drogo będzie na bank
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Popatrzyłem na Twój nick i myślalem że jesteś botem.
a ma ktos jakies pojecie co bedzie z nimi gralo ?
na 90% bede w Krakowie;)
20.04.2007
Klub KUŹNIA - Bydgoszcz 20.00
Informacje:
Bilety: 80 pln w przedsprzedaży, 90 pln w dniu koncertu
Nie wiem na ile to prawda z ceną biletu, ale nie interesuje mnie to, bo pewnie i tak nie pójde.
Klub KUŹNIA - Bydgoszcz 20.00
Informacje:
Bilety: 80 pln w przedsprzedaży, 90 pln w dniu koncertu
Nie wiem na ile to prawda z ceną biletu, ale nie interesuje mnie to, bo pewnie i tak nie pójde.
-
Deleted User 1309
Vampirki jakies , nie opłaca sie isc.
Ładnie dowalili:
Wrocław:
W przedsprzedaży: 75 zł
W dniu koncertu: 85 zł
Kraków:
W przedsprzedaży: 80 zł
W dniu koncertu: 90 zł
Warszawa:
W przedsprzedaży: 90 zł
W dniu koncertu: 100 zł
Jeśli będzie ciekawy skład na Metalmanii to raczej w Katosach się zjawie a Moonspella odpuszczę...chociaż bardzo chcialbym isc
Wrocław:
W przedsprzedaży: 75 zł
W dniu koncertu: 85 zł
Kraków:
W przedsprzedaży: 80 zł
W dniu koncertu: 90 zł
Warszawa:
W przedsprzedaży: 90 zł
W dniu koncertu: 100 zł
Jeśli będzie ciekawy skład na Metalmanii to raczej w Katosach się zjawie a Moonspella odpuszczę...chociaż bardzo chcialbym isc
No cóż, trudno, będzie trzeba skądś wziąć te 80 zł :/ Bo muszę ich zobaczyć.
Ale ceny poronione, złodziejski MMP... nie chce mi się nawet wymieniać, ale dla przykładu: Tool (145 zł), Metalmania (125zł), DeepPurple (125zł).... ech... :/
Ale ceny poronione, złodziejski MMP... nie chce mi się nawet wymieniać, ale dla przykładu: Tool (145 zł), Metalmania (125zł), DeepPurple (125zł).... ech... :/
i 30 zł, których do dziś mi nie oddali :f