SPOILER: Relacja - Iron Maiden w Sztokholmie 17 i 18.11.2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Relacja - Iron Maiden w Sztokholmie 17 i 18.11.2006
Po co zgrywać niepełne nagranie jak można zgrać z dime full wypas bezstratne w najlepszej jakości
?
moze mi ktos podesłac bezposredni link z dime, bo nie jestem tam zarejestrowany, thx :beer
No i mamy kolejną wersje na dime tego nagrania tym razem bez DJ'a.
http://www.dimeadozen.org/torrents-deta ... ?id=127681
http://www.dimeadozen.org/torrents-deta ... ?id=127681
Pociąłem wszystko i ładnie wszystko wspólgra ze sobą ;]
Kto chce linka to na PW ;]
Ja chcębluzgacz pisze:Pociąłem wszystko i ładnie wszystko wspólgra ze sobą ;]
Proszę bardzo !! PW poszło ;]haker pisze:Ja chcębluzgacz pisze:Pociąłem wszystko i ładnie wszystko wspólgra ze sobą ;]
Kto chce linka to na PW ;]:P
-
El Dorado
Ja tez bym chciał!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To ja też poproszę.
Przesłuchałam właśnie, dżizys co za zajebisty kocnert! Jestem pod wrażeniem
niech mi ktoś teraz powie, że Maiden kona;]
Maiden kona Basiu
siedź cicho Kalasanty, nie znasz się 
chociaż jeżeli maja konać w ten sposób, wydając takie płyty i grająć takie koncerty, to mi się podoba takie konanie
chociaż jeżeli maja konać w ten sposób, wydając takie płyty i grająć takie koncerty, to mi się podoba takie konanie
nie pasuje, w przeciwieństwie do Basi :]Maidenka pisze:Kalasanty
a słyszała inne koncerty z tej trasy? :>Maidenka pisze:chociaż jeżeli maja konać w ten sposób, wydając takie płyty i grająć takie koncerty, to mi się podoba takie konanie
bo zara Tobie coś wymyśle....o...BożydarWrath pisze:nie pasuje, w przeciwieństwie do Basi :]
słyszałam ten pierwszy, no to to była tragedia i w związku z tym tym bardziej się cieszę, iż ten prezentuje jakże wysoki moim zdaniem poziom.Wrath pisze:a słyszała inne koncerty z tej trasy? :>
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Proponowałbym bez tego "moim zdaniem". Koncert jest był bardzo dobry i to jest fakt.Maidenka pisze:ten prezentuje jakże wysoki moim zdaniem poziom.
Oczywiście ,że jest bardzo dobry (powiedziałbym nawet ,że lepszy od DOTR). A co do tego pierwszego wystepu na tej trasie to fakt, był bardzo słaby ale można im to wybaczyć. W końcu to był pierwszy koncert ,a materiał ,który wybrali jakże wymagający
Słyszałem radiową relację z tego koncertu i naprawdę się mi podobał. Spodziewałem się raczej gorszej jakości grania. Potwierdza to tylko moją opinię z przed kilku dni, że w XXI wieku zespół gra lepiej niż na początku lat 90tych. :rocx
-
Deleted User 1499
Dokladnie.Maiden jest w fenomenalnej formie , nic tylko czekac na koncert u nas :beer
wolałam jednka podkreslić, że moim zdanie, bo by zaraz oburzenie powstałoŁuki pisze:Proponowałbym bez tego "moim zdaniem". Koncert jest był bardzo dobry i to jest fakt.
też tak myślę, potrzebowali czasu żeby się rozgrzać po prostuAbstract pisze:A co do tego pierwszego wystepu na tej trasie to fakt, był bardzo słaby ale można im to wybaczyć. W końcu to był pierwszy koncert ,a materiał ,który wybrali jakże wymagający
Jeżeli to ten zam koncert, co leciał w radiu, to mam go w całości nagrany, i całkiem ładnie obrobiony. Jakość dźwięku nie najgorsza, bo zamiast zkonfigurować Audacity, słuchałem wstępu babki (po szwecku). Dlategoteż musiałem nagrywać przez mikrofon.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czy ktoś z Was byłby tak uprzejmy i wysłałby mi linka do koncertu w Sztokholmie w jak najlepszej jakości? Jak na razie mam jedną wersję mającą 150MB, ale trochę się tnie...
Czy jest wersja zgrywana bezpośrednio z radia, a nie z netu? Z góry dzięki! :beer