Dio vs Ozzy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dio vs Ozzy
ale ciagle JEST najlepsze z Ozzym 
Jakby ci to delikatnie powiedzieć, że nie dość, że nie masz racji, to jeszcze pierdoly opowiadasz naokoło?BS najlepsze było z DIO i nie ma bata !
-
Deleted User 622
fan z krwi i kościslayer pisze:to chyba fan z ruskiego targumetal pisze:ale każdy prawdziwy fan Sabbathów wie że najlepszy był Martin :]
nie prowokuj mały
Jakoś nigdy głos Dio do mnie nie przemawiał. Nie wiem czemu ale za bardzo go nie lubie. Ozzy'ego lubie ze starych płyt, może nie ma on dużych umiejętności, ale jego głos jest charakterystyczny i to jest fajne.
akurat tu jestem w 100% pewien swegoXiminez pisze:Jakby ci to delikatnie powiedzieć, że nie dość, że nie masz racji, to jeszcze pierdoly opowiadasz naokoło? Wink
już nie mam tu najwięcej postów

BS to najlepsze z Iommim było 
-
Stormshield
- -#Moonchild

A tam głupoty gadacie. BS się skończyło na Kill'em AllPhantom22 pisze:BS to najlepsze z Iommim było
-
Deleted User 622
True. BS z Iommim na okładce (7th Star) też jest pyyycha ;]
-
Szkieletor
- -#Invader

Ozzy - jakoś taką większą sympatią go darze
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Dio lepszy bez dwóch zdań.
-
Deleted User 622
Sesja, matura, czy co do cholery?slayer pisze:3 dnimetal pisze: dawno wódki nie piłeś?
-
Deleted User 622
Etam kasa... w Puławach to robią wódke nawet z azotu, więc kasa nie jest tutaj dominującym czynnikiemSzajba pisze:kasa
Głos na Dio, bo tutaj porównujemy wokal...a Ozzy lepiej się zlewa z zespołem..
Co do Live Evil...to mam raczej pośrednie zdanie o tym koncercie...główny powód - utwór "Black Sabbath"=Ozzy.
- Elevatorman
- -#Clansman

lepszy dio wokalnie ... ale ja wole Ozzyego
głos na niego
W Black Sabbath lepiej sprawdzał się Ozzy. Solowo też zły nie jest, choć jego wczesne dokonania z lat 80 raczej mi nie leżą. Za to lata 90 to miód.
Z drugiej strony Dio w Rainbow to cud świata. Z Black Sabbath też nieźle, ale nie tak dobrze jak Ozzy. Dio solowego trudno mi oceniać bo tak właściwie to go nie znam
Jak dla mnie powinien być remis, ale jednak głos na Ozza. Bo tak. 
Z drugiej strony Dio w Rainbow to cud świata. Z Black Sabbath też nieźle, ale nie tak dobrze jak Ozzy. Dio solowego trudno mi oceniać bo tak właściwie to go nie znam
Ogólnie lepszy jest Dio ale Black Sabbath to tylko z Ozzym.