Bon Scott vs. Brian Johnson
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Bon Scott vs. Brian Johnson
Który z tych dwóch wokalistów AC/DC jest dla was lepszy?? Wg. mnie zdecydowanie lepszym wokalem dysponował Bon Scott. Z Nim AC/DC miało wspaniały blusowo-hard rockowy klimat, a z Johnsonem to już bardziej heavy, takie zadziorniejsze. Briana też lubię, ale Bon był Większym wokalistą. Jak Wy sądzicie??
Re: Bon Scott vs. Brian Johnson
bez porównania. o ile ich najlepsza płytę nagrali z Johnsonem to scott był bogiem 
- Elevatorman
- -#Clansman

ja wole johnsona 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Zgadzam się :beer . Ale Johnson nie jest takim słabym wokalistą. Ma bardzo charakterystyczny głos. Mym zdaniem nikt inny nie zamienił by Bona lepiej. Idealnie się Brian wpasował w zespół. Ale Bon to Bon.Matek pisze:scott był bogiem Wink
-
Szkieletor
- -#Invader

Bon Scott zdecydowanie lepszy
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
nie no, ja nigdy nie powiem że brian jest słaby. nawet podoba mi się jak kawałki bona śpiewa. zresztą lepszego nie znaleźliby.Angus pisze:Ale Johnson nie jest takim słabym wokalistą. Ma bardzo charakterystyczny głos. Mym zdaniem nikt inny nie zamienił by Bona lepiej. Idealnie się Brian wpasował w zespół. Ale Bon to Bon.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Rozwijajcie swoje wypowiedzi (to do wszystkich, a szczególnie do Szkieletora i Windziarza)
no ale co tu rozwijać? ja się nie znam na wokalach. wiem tylko co mi się podobaAngus pisze:Rozwijajcie swoje wypowiedzi (to do wszystkich, a szczególnie do Szkieletora i Windziarza)
-
The Burczax
- -#Moonchild

Chodzi np. o to:Matek pisze:no ale co tu rozwijać? ja się nie znam na wokalach. wiem tylko co mi się podoba
Matek pisze:brian śpiewa jakby miał zaraz wypluć wszystkie wnętrznosći, ewidentnie go męczy to. bon to robił tak naturalnie.
a ktory nosil beret i ogrodniczki i spiewal na Razoredge ?
już nie mam tu najwięcej postów

-
The Burczax
- -#Moonchild

Brian Johnson.Szajba pisze:a ktory nosil beret i ogrodniczki i spiewal na Razoredge ?
ciężko wybrać. Moje 2 ulubione płyty AC/DC to Let There Be Rock i Back in Black. Ich głos świetnie pasuje do tej kapeli i obu świetnie sie słucha. Głos na Scotta bo...bo tak mi sie właśnie w tej chwili zachciało. Za dzień lub dwa mógłbym zmienić zdanie.
Ostatnio zmieniony wt sty 23, 2007 10:46 pm przez Clayman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
The Burczax
- -#Moonchild

A słyszałeś Ty jakąś płytę AC/DC z Bonem Scottem?Szajba pisze:no to on Wink
ja słyszałem każdą plyte Ac/DC bo byl czas gdy katowalem ac/dc mocno.... chopdz skladu nie znalem niggdy. ale to nei zmienia faktu ze Thunderstrike to genialny kawalek jest :rocx

-
The Burczax
- -#Moonchild

To niech Cię ten temat skłoni do porównania płyt ze Scottem i JohnsonemSzajba pisze:ja słyszałem każdą plyte Ac/DC bo byl czas gdy katowalem ac/dc mocno.... chopdz skladu nie znalem niggdy. ale to nei zmienia faktu ze Thunderstrike to genialny kawalek jest :rocx
-
Deleted User 622
podpisuje się pod tym rencyma i nogymaMatek pisze:bez porównania. o ile ich najlepsza płytę nagrali z Johnsonem to scott był bogiem
jak znajde..... hm...... o wiem gdzie mam....no to jutroAngus pisze:Czyli przesłuchaj whole dyskografię.

-
The Burczax
- -#Moonchild

Jak przesłuchasz i porównasz to wtedy zdecyduj który lepszyjak znajde..... hm...... o wiem gdzie mam....no to jutro Smile