10/03/2007 - UFO - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/03/2007 - UFO - Warszawa @ Stodoła
Z tego co wiem to bez ale nawet bez niego to jak dla mnie świetny zespół.
-
Deleted User 622
Z Kupczykiem grali w Będzinie 2 tygodnie temuherki pisze:A z Kupczykiem?
A w temecie... planowałem wybrać się na UFO ale z powodu egzaminu nie da rady :/
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale Andy Parker złamał sobie kostkę i zamiast niego na perkusji zagra Simon Wright (obecny pałker Dio, znany m.in. z gry na 3 albumach AC/DC). Ponadto o 17:00 w Empiku zespół będzie podpisywał płyty i na to wydarzenie już na pewno się wybiorę 
-
Deleted User 357
Wziąłbyś mi grafy?:]herki pisze:Ponadto o 17:00 w Empiku zespół będzie podpisywał płyty i na to wydarzenie już na pewno się wybiorę
-
Deleted User 622
i mi i miiiiiŻelazny pisze:Wziąłbyś mi grafy?:]herki pisze:Ponadto o 17:00 w Empiku zespół będzie podpisywał płyty i na to wydarzenie już na pewno się wybiorę
MOim zdaniem mają świetnego perkusistemetal pisze:Z Kupczykiem grali w Będzinie 2 tygodnie temuKoncert miazga :rocx
-
Deleted User 622
moim zdaniem to wszystko maja niezłe. naginaja jak rainbow... poprostu magia od nich bije na koncertach ;]Abstract pisze:MOim zdaniem mają świetnego perkusistemetal pisze:Z Kupczykiem grali w Będzinie 2 tygodnie temuKoncert miazga :rocx
Wogóle bardzo mi przypadła do gustu ich twórczość.
No można o nich same dobre rzeczy jak narazie mówić
Jak dla mnie, to Piotr jest jednym z lepiej zapowiadających się perkusistów 
No mogę Wam wziąć te grafy za browara przy najbliższym spotkaniu, o ile kiedykolwiek do takiego dojdzie :> A za 2 skuszę się o poproszenie o dedykację 
-
Deleted User 357
Bedziesz na metalmanii przecież,to się przed tym jakoś umówimy:]herki pisze:No mogę Wam wziąć te grafy za browara przy najbliższym spotkaniu, o ile kiedykolwiek do takiego dojdzie :>
O no bede. To na focie wam wezme.
Byłem na spotkaniu w Empiku. Spotkanie było zorganizowane PRZECHUJOWO, przez co pierwsz eosoby w kolejce mogły gadać z zepsołem przez 30 minut, a reszta leciała na łeb na szyję. No nic starałem się jak mogłem, ale ochrona nie pozwała brać za dużo autografów i niestety Żelazny i metal nie udało mi się zdobyć dla Was autografów całego zespołu. Ale mam dla Was zdjęcia zespołu z autografem Vinniego Moora. Jako jedyny z zespołu dzielnie olał ochronę i podpisał mi wszystko co mu dałem. Myślę, że lepsze to niż nic. Jak skończyło się podpisywanie to udało mi się zrobić 2 fotki i jedną w trakcie podpisywania. Oto one:
Ja i Mogg:

Ja i Pete Way:

Ja i Simon Wright (czyli obecny perkusista Dio i były AC/DC - zapomniałem wziąć kasety AC/DC do podpisu ;()

Dodatkowo dowiedziałem się, że koncert wyprzedał się całkowicie. Hehe.
Ja i Mogg:

Ja i Pete Way:

Ja i Simon Wright (czyli obecny perkusista Dio i były AC/DC - zapomniałem wziąć kasety AC/DC do podpisu ;()

Dodatkowo dowiedziałem się, że koncert wyprzedał się całkowicie. Hehe.
-
Deleted User 357
Spoko,dzięki za to :beer

To chyba ściema jakaśherki pisze:Dodatkowo dowiedziałem się, że koncert wyprzedał się całkowicie. Hehe.
Podziękujesz jak dostaniesz ;]Żelazny pisze:Spoko,dzięki za to :beer
To chyba ściema jakaśherki pisze:Dodatkowo dowiedziałem się, że koncert wyprzedał się całkowicie. Hehe.
To nie ściema, jacyś fani którzy wspominali mi koncerty z 83 roku mi to mówili. Dzwonili dziś do Stodoły, bo to jakaś ekipa z Poznania była i się okazało że nie ma już biletów, więc nie mogli zabrać kumpla.