05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Re: 05/04/2007 - Tokio Hotel - Warszawa @ Torwar

Post autor: dostoevsky »

A mi nie :P
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: DeaDe »

Dobra, zacznij już tam robić jakiś dym ;).
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Jesteście chorzy :laugh
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ostra bania
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

A Ty jesteś łoś :P.
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

Po koncercie natomiast mogliśmy eksponować nasze fanty, jak serduszko:
http://img264.imageshack.us/my.php?imag ... 424oc9.jpg
:lol: to żółte to ja :B
i pamietam Was z koncertu :D
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Agness pisze:Generalnie wyjechałam o 5 rano z domu zeby na 13 być w Warszawie. Gdy dojechałam z koleżanką odwiedziłyśmy znajomych i o 17:30 byłyśmy pod Torwarem. Dużo dziewczyn (byli chłopacy :D) tworzyło nie zawodny ŚĆISK! To było koszmarne! Mieli spóźnienie o ok. 18:30 zaczęli wpuszczać. Wtedy się zaczeło, barierki miałam w sobie :| pręty wbijały się w ciało. Nie przyjemne. Weszłam na Torwar, Niemcy sprzedawali plakaty(20zł), bluski(ok 200zł.). Weszłyśmy na sekroty, generalnie przemieściłyśmy sie blizej :D Zaczął się koncert, piosenką Ubers ende der Welt. Potem w kolejności: Reden, Ich brech aus, Spring Nicht, Der letzte tag, Wo sind eure Hande, DDM, Wir streben niemals aus, Stich in's gluck, Schrei, Vergessene Kinder, Leb die sekunde, Heilig, Totgeliebt, In die nacht, rette mich, An deiner seite. Chłopcy ogólnie bisowali dwa razy. Akcja TH nie zostałą zrealizowana, tylko podniesiony został transparent, nie śpiewałyśny Happy Birthay a szkoda :( Najbardziej podobała mi sie piosenka In die nacht. A z szybszych schrei :)
TH zawiodło fanów (z tego co słyszałam po koncercie) tym że nie wyszli do fanów dać autografy. Nie pokazali się :( po 22 wyjechali z Torwaru, swoim autobusem, większość dziewczyn wyszło zawiedzionych lecz ja z kol. nie :D Pojechałyśmy po hotel :P Jaki? nie wiem xD nie jestem z wawy, po prostu mój tata pojechał za autobusem. Dostałam wtedy autografy. Dorwałyśmy ich w hotelu :D jak to powiedział do mnie (po tym jak poleciały mi łzy:D) Tom: Bitte shon :) i się uśmiechnął :) myśle ze koncert był udany, nawet bardzo! Dużo osób świetnie się bawiacych i myślę że TH odwiedzi jeszcze Polskę. Nie obyło się bez karetek, dużo osób zemdlało (potem nie chcieli ich wpuścić ponownie!), jenda dziewczyna miała wybite zęby, wiele chyba oberwało w nos bo to były krwotoki :/ wynosili je na noszach, nie wyglądało to ok :/ Na koniec koncertu Tom wyrzucił kostkę którą przechwyciłam :) Georg także, i Gustav pałeczki, widziałam je koło mnie :D i oczywiście ręczniki, wiem ze jeden spadł jednej dziewczynie na głowe, to się włosów pozbyła :) Ogólnie koncer bardzo dobry, oby tak dalej! Pozdrawiam! (za błędy sory, ale jestem jeszcze w szoku :D)
:> :> :> ?
Deleted User 357

Przecież zespoły zazwyczaj rzucają więcej niż 1 kostkę ;-)

Generalnie z tego co widzę to fan(k)i TH są bardziej hardkorowe niż Slayerowcy :laugh
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

no bo to nie są żadne pozerki :!:
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Żelazny pisze:Przecież zespoły zazwyczaj rzucają więcej niż 1 kostkę ;-)

Nie wiem, nigdy nie udało się mi złapać, nawet w pobliżu lecącej kostki nie byłem i tylko raz widziałem jak muzyk rzucał :?.
Deleted User 357

Ciekawie na Metallice było,tam James i Kirk wręcz garściami kostki rzucają :laugh
DeaDe
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Żelazny pisze:Ciekawie na Metallice było,tam James i Kirk wręcz garściami kostki rzucają :laugh
:cry: Ja miałem bilet na Metallikę, ale nie pojechałem :cry: :evil:.
archaon
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: archaon »

nie offtopowć :B
Satil Devan
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Satil Devan »

Natalia pisze:Generalnie z tego co widzę to fan(k)i TH są bardziej hardkorowe niż Slayerowcy :laugh
:rocx Amen!
enda dziewczyna miała wybite zęby, wiele chyba oberwało w nos bo to były krwotoki :/ wynosili je na noszach, nie wyglądało to ok :/
Krwotok z nosa, to trzeba na noszach wynosić! :B
Nie mówcie mi, że tam pogowali, bo nie uwierzę. Może się dziewczyny pokłóciły "Która bardziej kocha Billa" i się lać zaczęły... ale tam na pewno nie było poga.

:laugh
Awatar użytkownika
Michcio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Michcio »

grrruba beka!
brawo panowie za pomysła hehehe :solo
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

co do tego ich forum...ono jest większe niż nasze i wiecej ludzi tam ciągle pisze, ale to szczegół :B
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Satil Devan
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Satil Devan »

herki pisze:Nawet ręką nie machnął czy coś.
A co, miał zrobić Sieg Heil? :D
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

rss pisze:
herki pisze:Nawet ręką nie machnął czy coś.
A co, miał zrobić Sieg Heil? :D
My z archaonem robiliśmy xD
DeaDe pisze:
Agness pisze:Generalnie wyjechałam o 5 rano z domu zeby na 13 być w Warszawie. Gdy dojechałam z koleżanką odwiedziłyśmy znajomych i o 17:30 byłyśmy pod Torwarem. Dużo dziewczyn (byli chłopacy :D) tworzyło nie zawodny ŚĆISK! To było koszmarne! Mieli spóźnienie o ok. 18:30 zaczęli wpuszczać. Wtedy się zaczeło, barierki miałam w sobie :| pręty wbijały się w ciało. Nie przyjemne. Weszłam na Torwar, Niemcy sprzedawali plakaty(20zł), bluski(ok 200zł.). Weszłyśmy na sekroty, generalnie przemieściłyśmy sie blizej :D Zaczął się koncert, piosenką Ubers ende der Welt. Potem w kolejności: Reden, Ich brech aus, Spring Nicht, Der letzte tag, Wo sind eure Hande, DDM, Wir streben niemals aus, Stich in's gluck, Schrei, Vergessene Kinder, Leb die sekunde, Heilig, Totgeliebt, In die nacht, rette mich, An deiner seite. Chłopcy ogólnie bisowali dwa razy. Akcja TH nie zostałą zrealizowana, tylko podniesiony został transparent, nie śpiewałyśny Happy Birthay a szkoda :( Najbardziej podobała mi sie piosenka In die nacht. A z szybszych schrei :)
TH zawiodło fanów (z tego co słyszałam po koncercie) tym że nie wyszli do fanów dać autografy. Nie pokazali się :( po 22 wyjechali z Torwaru, swoim autobusem, większość dziewczyn wyszło zawiedzionych lecz ja z kol. nie :D Pojechałyśmy po hotel :P Jaki? nie wiem xD nie jestem z wawy, po prostu mój tata pojechał za autobusem. Dostałam wtedy autografy. Dorwałyśmy ich w hotelu :D jak to powiedział do mnie (po tym jak poleciały mi łzy:D) Tom: Bitte shon :) i się uśmiechnął :) myśle ze koncert był udany, nawet bardzo! Dużo osób świetnie się bawiacych i myślę że TH odwiedzi jeszcze Polskę. Nie obyło się bez karetek, dużo osób zemdlało (potem nie chcieli ich wpuścić ponownie!), jenda dziewczyna miała wybite zęby, wiele chyba oberwało w nos bo to były krwotoki :/ wynosili je na noszach, nie wyglądało to ok :/ Na koniec koncertu Tom wyrzucił kostkę którą przechwyciłam :) Georg także, i Gustav pałeczki, widziałam je koło mnie :D i oczywiście ręczniki, wiem ze jeden spadł jednej dziewczynie na głowe, to się włosów pozbyła :) Ogólnie koncer bardzo dobry, oby tak dalej! Pozdrawiam! (za błędy sory, ale jestem jeszcze w szoku :D)
:> :> :> ?
4 kostki rzucił - przynajmniej tyle widziałem. Ja złapełem tą przedostatnią, a jeszcze wcześniejsza odbiła mi się o palec. Przewaga wzrostu trochę dała :>
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

http://youtube.com/watch?v=qKuTtiYfJSU
http://youtube.com/watch?v=kd-bmGu-zJc
http://youtube.com/watch?v=mIhY70rw3Fg
http://youtube.com/watch?v=jPfvKQM_PFw
http://youtube.com/watch?v=ZzWoyhZOwrY
http://youtube.com/watch?v=rN-nWNTSAbM

Parę filmików mojego autorstwa. Polecam obejrzeć wszystkie, na każdym są jakieś smaczki. Mam nadzieję, że każdy wie co znaczy DURCHFALL po niemiecku xd
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

herki pisze:DURCHFALL
nie. co to ? (serio sie pytam)
Herki moge je powrzucac na fcth ? :B
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
ODPOWIEDZ