sory jeśli Cie uraziłem, ale bredzisz. ile tych nowych zespołów zansz?TheXFactor pisze:w wiekszosci wszystkie te nowe kapele które teraz powstaja są gówno warte, sorry jesli kogos uraziłem ale taka jest prawda.
zespoły-ikony naszych czasów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zespoły-ikony naszych czasów
W wielu przypadkach nowe płyty tych idoli do pięt nie dorastają płytom zespołów, które powstały w ostatnich latach. Może ciężko będzie jakiejś współczesnej kapeli stać się ikoną, inne czasy po prostu, ale świetnych "nowych" zespołów na pewno nie brakuje.TheXFactor pisze:Jedyne co pozostało to czekac na nowe płyty naszych idoli zaczynajacy grac kilkadziesiac/nascie lat temu.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Jak dla mnie to Killswitch Engage i Soulfly by się nadawały 
Nomad pisze:Rzuć jakimiś nazwami to postaram się zapoznać
brother firetribe, the poodles, leverage, wolfmother, wolf, dream evil, fate, dark sky.księciunio pisze:jak spotkam tego kumpla to rzucę - jak mówiłem, ja się na tym nie znam.
Z tych co napisałeś znam tylko Dream Evil które mi się nie podoba i Wolf o którym słyszałem że gra coś w stylu NWOBHM ale go nie słyszałem.
ciezko a wlasciwie to chyba sie nie da powiedziec co bedzie ikona...
na pewno wg mnie nie bedzie to ani nevermore ani mastodon ( fenomenu tego ostatniego wogole pojac nie umiem... ) .
A nevermore z power metalem ma...no nie wiele ma wspolnego... ;/ ale to przeciez american power to ja sie nie znam ;p
w kazdym gatunku cos tam nowego co ikona moze zostac jest.. w thrashu np Legion of The Damned . i wymieniac mozna dlugo
na pewno wg mnie nie bedzie to ani nevermore ani mastodon ( fenomenu tego ostatniego wogole pojac nie umiem... ) .
A nevermore z power metalem ma...no nie wiele ma wspolnego... ;/ ale to przeciez american power to ja sie nie znam ;p
w kazdym gatunku cos tam nowego co ikona moze zostac jest.. w thrashu np Legion of The Damned . i wymieniac mozna dlugo
O_o O_oStoneman pisze:ale to przeciez american power to ja sie nie znam ;p
na wszystkim to znam sie tylko ja 
ale Raffa i moim wyznacznikiem jednym jedynym jest Stonman dobra :closed:
Ewa i jej wyznaczniki :laugh
kurza stopa, ktoś mi musi nadać sens życia, nie śmiej się ze mnie
biedny chłopak
na wielu rzeczach sie nie znam i dobrze mi z tym ;p
a co do muzy coz wyrazilem zdanie i tyle ;p nie rozumiem jarania sie Nevermore jak i mastodon . tak samo inni nie rozumieja np mojego uwielbienia do Sabaton . proste i tyle . ale ze wam juz tu tak nudno na tym forum ( bo i tak sie tu nic nie dzieje...) no to sie pobawcie znowu w ta zajebista zabawe co kiedys... moze wam ulzy co ? po prostu lol...
wracajac do tematu ? czy ktos wie czy Absu cos kombinuje istnieje jeszcze ?
a z powrotow to ja chce Coroner
a co do muzy coz wyrazilem zdanie i tyle ;p nie rozumiem jarania sie Nevermore jak i mastodon . tak samo inni nie rozumieja np mojego uwielbienia do Sabaton . proste i tyle . ale ze wam juz tu tak nudno na tym forum ( bo i tak sie tu nic nie dzieje...) no to sie pobawcie znowu w ta zajebista zabawe co kiedys... moze wam ulzy co ? po prostu lol...
wracajac do tematu ? czy ktos wie czy Absu cos kombinuje istnieje jeszcze ?
a z powrotow to ja chce Coroner
O, tutaj się nie wypowiadałem.
Ja bym typował:
- Tool
- Red Hot Chilli Peppers
- Nine Inch Nails
- Marilyn Manson, choć pewnie bardziej zostanie zapamiętany przez tragiczny wizeruek niż muzykę
- może SOAD, a nie wiem czemu
a Nevermore mało prawdopodobne
Przecież już teraz są zespołem raczej niszowym, mało kto zna. A wydali już sporo płyt. Myślicie, że nagle społeczeństwo dozna olśnienia?
Ja tez chciałbym, żeby zapamietane było bardziej Pain Of Salvation, niż Dream Theater ale zapewne ludzie bardziej będą pamiętać to z piejkiem na wokalu. Co zrobić
Ja bym typował:
- Tool
- Red Hot Chilli Peppers
- Nine Inch Nails
- Marilyn Manson, choć pewnie bardziej zostanie zapamiętany przez tragiczny wizeruek niż muzykę
- może SOAD, a nie wiem czemu
a Nevermore mało prawdopodobne
Przecież już teraz są zespołem raczej niszowym, mało kto zna. A wydali już sporo płyt. Myślicie, że nagle społeczeństwo dozna olśnienia?
Ja tez chciałbym, żeby zapamietane było bardziej Pain Of Salvation, niż Dream Theater ale zapewne ludzie bardziej będą pamiętać to z piejkiem na wokalu. Co zrobić