Stoneman pisze:sam ssij
Pan wszystko wiedzący się miga? Myślałem że bedziesz nam wkrecał że najlepszym drummerem jest twoja s____dziewuszka_z_Borewicza pisze:O fu jaka brzydka pala, nie bede ci robila paly
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Stoneman pisze:sam ssij
Pan wszystko wiedzący się miga? Myślałem że bedziesz nam wkrecał że najlepszym drummerem jest twoja s____dziewuszka_z_Borewicza pisze:O fu jaka brzydka pala, nie bede ci robila paly
sobotaStoneman pisze:wtf do cholery ?
Mowimy o Larsie i o Nicko... tak dla przypomnieniaStoneman pisze:my tu i tak mowimy o metalowych...ktorzy do jazzowych i tak maja
Paice,Powell,WardStormshield pisze:Jacyś konkretni?Nomad pisze:dla mnie najlepsi perkusiści grali w latach '70.

Ty?Stoneman pisze:kto tu niby jest kutwa wszystko wiedzacy ?
ja death metalu słucham raczej mało, siłą rzeczy słabo znam dokonania wymienionych przez Ciebie panów, jednocześnie głęboko w dupie mając ich boską technikę. mnie się u Dailora podoba, że w zespole mocno metalowym, jego perkusja jest zajebiście 'jazzowa'. genialne wyczucie i geniane pomysły. i z wszystkich metalowych zespołów jakie słyszałem, właśnie gra Dailora jest dla mnie najbardziej interesująca. i w dupie mam kto ma lepszą technikę, kto większy zestaw, a kto dłuższe pałki.Stoneman pisze:dailor ? no co wy.... do chocby Roddyego , Koliasa , a niemowiac juz o Hayleyu ma troche... Swoja droga tak DOC byl the best...w naszym kraju . Jednak sory ale na swiecie niestety sa od niego lepsi . Dailor wcale wybitnie technicznie nie gra...Polecam Neuraxis , Quo Vadis , Beneath The Massacre , Pyopus , Psycroptic , Sleep Terror , Atheist , Cynic , A nawet Death i mamy wyjasnione...ze zajebistych drummerow na swiecie mamy az za duzo . Oczywiscie mowiac tu o technice...
wtf do cholery?Szajba pisze:sobotaStoneman pisze:wtf do cholery ?![]()
Wrath pisze:Stoneman napisał/a:
kto tu niby jest kutwa wszystko wiedzacy ?
Ty?![]()
tuz spoko . kazdy ma swojego ulubionego typa . co do jazzowej perkusji to Cynic ,Atheist doskonale by Ci spasowalo...tak przynajmniej mi sie wydajesobota pisze:ja death metalu słucham raczej mało, siłą rzeczy słabo znam dokonania wymienionych przez Ciebie panów, jednocześnie głęboko w dupie mając ich boską technikę. mnie się u Dailora podoba, że w zespole mocno metalowym, jego perkusja jest zajebiście 'jazzowa'. genialne wyczucie i geniane pomysły. i z wszystkich metalowych zespołów jakie słyszałem, właśnie gra Dailora jest dla mnie najbardziej interesująca. i w dupie mam kto ma lepszą technikę, kto większy zestaw, a kto dłuższe pałki.
rotfl, toć to jeden z najlepszych perkusistów jest.Stoneman pisze:Dailor wcale wybitnie technicznie nie gra
A Dailor to akurat zestaw ma jak dla przedszkolaka.sobota pisze:i w dupie mam kto ma lepszą technikę, kto większy zestaw
chyba stawiać.Szajba pisze:ale Lars może mu co najwyżej pałke podawać